Fullsmockad badhuspark

Idag var vi i Umeå, vi vägde mat och visade hur mkt man kan äta osv och sen hur mkt man måste röra sig för att bli av med det man stoppar i sig - intressant!!!
Kunde inte låta bli lite sommarkläder i butikerna vi inte har här . . .
top

Påsken då? Vi åkte upp till stugan i uggen, ställde fram fåtöljerna framför öppna spisen och kurade ihop oss medan det var storm utanför. Hade köpt 2 kg godis till J som han kunde roa sig med, och det gjorde han verkligen också.
Han hittade även de gamla solglassisarna som roade oss båda.
Joy
När det var fisketävling byggde vi en grop som vi kröp ner i och åt våra mackor sen åkte vi hem och spelade poker (för ovanlighetensskull.)
Fick besök på kvällen/natten, det var skoj!uggen april 07
Påskmiddag! MUMS.
Åkte till ösund på söndagen då vi fick låna en lägenhet, såg vanila sky och hade tacokväll. Måndagen var det kanonväder, så vi gick ner till stan och köpte en kaffe. Hem igen och fick besök av J:s syster + pojkvän och drog sen ner till Badhusparken, där var det proppat med människor!
Gick in till Helenis och kollade läget och satte mig sedan på den sega bussen.

Ni vet vad vi säger - Ny vecka nya äventyr.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tjoho, härlig påsk du verkar haft! Ja hemresan va ju något utöver det vanliga :) Ja vi pratade om att festa i helgen, men vi har så himla mkt plugg så vi får se, kanske bara tar en sväng till olles istället. Ni då? partysugna?

Postat av: Ida

Hej! Jag har varit ute och rest och vi kom hem för typ 2 veckor sen, så nu har jag mest åkt skidor och varit i Eriks familjs stuga. Flyttar nog till Åre i sommar och jobbar lite, sen blir det norge igen i höst! Hur många år blir du i Ö-vik? Är det skoj? Vad roligt det är att se dina bilder, du är så fin! :) Kram!

2007-04-13 @ 11:11:00
URL: http://www.idahooo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback