3 nakenchocker

I fredags var jag bjuden på hemmagjord fiskgratäng, mycket imponerad, det var väldigt gott. Sedan såg vi "Hard candy" - den va en bra sussifilm, lite psykologisk.

Lördag-dag försvann hastigt och helt med trevligt sällskap och plötsligt stod man med locktången i ena handen och mascaran i andra. Drog på förfest med roligt folk men ett ölspel urartade mer eller mindre med regler visat på omognad som vi inte ville vara med på. Lite klantigt att vi missade kareokefesten men klockan blev mycket och det var dax för Harrys, där var det knökat som vanligt när vi varit ut. Skoj skoj! Shejk hela natten. Gick hem till korris o åt och slocknade sedan genast i sängen.

Idag, söndag har varit en skön dag, mys med "A lovesong for Bobby Long" i soffan efter bollnäsfilfrukost. Fika till svensson svensson och sedan drog jag och Sanna på relaxen. Där var det lugnt och skönt och det satt bara 2 st vid den öppna brasan. Jag och Sanna satte oss i bubbelpoolen, varmt och lugnt tänkte vi, här var det inte mycket bubblor... Satt och pratade och helt plötsligt kommer nakenchock 1. Dörren till killarnas öppnades och den dörren var precis framför poolen, weird! stängde snabbt mina ögon då jag fick se en man på 40+ nude. En kille (med badbyxor) frågar om det är okej att han trycker på knappen. Vilken knapp undra vi men sa ja... Helt plötsligt blev det världensbubbelkalas! man hörde inte ens sig själv. Vi gick upp och satte oss i bastun vi satt i förra gången det var bastusittning. Ja, det var bara vi... Hmm klockan borde vara över 5... 17.05 kommer en tant som jobbar där in. Vi frågar
- Skulle det inte vara bastusittning?
- Jo men oj, ni sitter i fel bastu, det är den stora bastun ute ni ska till.
Wroom, snabbt som tusan sprang vi. Nakenchock 2. In till en bastu med 2 killar, som var nakna.. ehh. Vart ska man kolla. Killen som jobbade där hade dock en liten kjol. Han undrade dock vart vi hade banden för att få vara på relaxen, men nu var det så att ingen har sagt åt oss att vi måste fixa nå himla band. Det var iaf lugnt, vi fick sitta kvar och svettas.
Bastusittningen "Godnatt" var skön men ack så het. Klarade 15 min sen sprang vi ut i kylan (bastun var utomhus).
Drack en massa vatten, såå härligt! Sen duschade vi av oss och var inne hos damernas omklädningsrum och tänkte kolla in i bastun där inne, ångbastu. Eftersom det bara var vi två satt vi såklart nakna. Helt plötsligt öppnas en annan dörr än den vi kom in igenom.. In kommer, ja gissa! en naken man. Vi trodde verkligen inte den bastun var för båda könen, oj oj oj. Nu får det räcka med nakna människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback