Gifts from Italy

Jag fick födelsedagspresenter från Italien, nämligen från en av mina favorit tjejer i världen, Helena. TACK! Supper gott och superfint :)
Vill så gärna åka och hälsa på dig i maj, ett extra plus att åka ner med Sofi som jag saknar väldigt mycket.
96528-1034
Igår hade jag och Sanna fest, sen gick vi på Harrys och hade en helt underbar kväll!
96528-1035
Tack till Lenis som köpte den ljusgula koftan åt mig när hon var i Umeå <3

Kommentarer
Postat av: Fliiis

Tack :) Fick hjälp av min 3-männing med den :) Det är den 24-27 april så de är v.17! Du borde komme. Ja å nå polare ha stuga så de är förferre hos oss ;) Vilken snygg målad bild de va på dej där!

Postat av: evelina

Hejhej :) Tyckte inte alls att det gjorde så ont.. Det stack till och sen så kände jag att han skruvade på kulan, inge mer än så.. Gjorde den i fredags och den var mest svullen i lördags och igår söndag. Normalt är tungan svullen 3-5 dagar.. Svullnaden börjar lägga sig nu vilket är skönt, efterosm det blir lättare att prata och äta. Har ätit glass, gröt och pannkakor.. haha, ska byta stav om en vecka ungefär :)
Jag tyckte också att det var läskigt och vågde egentligen inte, men det är en engångsgrej som går över på 5 sekunder.. Jag tvingade mig själv att göra det ;) Det är ju så snyggt! Vill man vara fin får man lida pin ;) haha!
Tycker verkligen att du ska göra det! Det är värt den lilla smärta som man får. En kompis till mig fick ingen svullnad alls, så tror det är väldigt inviduellt.. Men sug på is de närmaste 6 timmarna iaf, minst. Jag har iofs gått ner 3 kg i vikt på den här helgen, men det kommer jag åg upp såfort jag kan äta normalt igen :)

Kram

2008-04-07 @ 17:41:32
URL: http://evvsi.blogg.se/
Postat av: Helenis

gör allt för min bästa kompis..saknmar dig super mycket..puss

2008-04-07 @ 21:37:35
URL: http://girlonthemove20.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback