Sömnlös natt

En klok kille sa till mig en gång att när viljan finns spelar milen inte någon roll. Oavsett hur långt så är det bara att åka om man verkligen vill. Jag beundrar verkligen dom som slåss allt vad dom har för kärleken. Även om det ibland kanske går för långt när man verkligen inte vill ge upp fast man sumpat det. Eller jag ångrar nog det sista, man ska inte ge upp! Eller.. ja i vissa fall.
Somnade 02.35. Så mellan den tiden och kl sju då jag vaknade hade jag 9 sms och 4 missade samtal som väntade. Ovanligt för en kväll då man inte ens är ute. Några sms var argsinta, några kärleksfulla och några bara fyllesms. Har inte folk bättre för sig dagarna innan julafton än att supa. Det där menar jag egentligen inte men det lät bra.
Idag kanske jag ska snacka skit med Revvan och så ska jag klä granen. Ska hålla förra årets julgransklä-ning i minnet, hoppas ängeln passade någonstans.

Lily Susie

Hörde precis att Jämtland Basket förlorade sin match mot S-vall igår, tråkigt. Jag som sagt att jag skulle komma och titta. Superroliga Marko som sjöng Frank Sinatra för mig. Han hade dessutom utmanat ägaren på Pulzinn att kunna stå på en coreboll och dessutom göra benböj på bollen. Att tilläggas är att han är ca 2.10 lång och självklart slår i taket när han nu hamnar på bollen.
Jag har glömt att tacka för rallyturen till min firmafest också, läskigt men ändå skoj! Börjar visst bli lite åkrädd, inte bra. Eller så är det rätt naturligt i den farten och dom svängarna.
Fick fina mms igår som fick mig att önska att jag vore där. Herregud vad skönt, slippa kylan.
Här börjar julen ta sig, julskinkan är i ugnen och knäcken finns i matkällaren. Temperaturen har sänkts sig från -20 sträcket så idag blir det nog en promenad. Även om jag igår höll på att svälja tungan när jag var supernära att halka. Nu ska jag försöka sy bh och en partytopp! Tjing!

home sweet home

Det är så vackert överallt med snö, men ack, måste det vara så himla kallt? Hedes termometer visar -22 grader idag och jag känner mig lite instängd. Klä på dig tänker ni kanske men även om man så går ut i overål (hur fasen stavas de?) overall tror jag, så kan man ändå inte andas.
Har ätit en massa choklad och fixat färdigt all inpackning av paketen. Ikväll ska jag ge mig själv en ansiktsbehandling. Har löst korsord, äntligen, det bästa sömnmedlet.
Till alla frisörer där ute - Om ni kan få mig blond igen så byter vi ut det mot helkroppsmassage med vit choklad och en ansiktsbehandling.

Det är över

..snart. Om tre och en halvtimme är praktiken slut. Har gått sjukt fort och har varit riktigt intressant!
Sitter och övar in mitt pass som jag ska visa för Sussie.
Jag har kört pass varenda dag sen jag kom hit, oftast 2 per dag och jag har dessutom gått 1 h till och från jobbet var dag så jag börjar känna mig allert. Bättre kondis och starkare, det är verkligen inte fel. Skulle vara superkul att jobba med behandlingar och i gym varje dag! Är dock mör i kroppen och det känns som att jag kommer sova hur länge som helst när jag kommer till Hedetown. Det jag har byggt upp dessa dgr är nog borta med vinden imorgon tyvärr. Mina träningsinsatser kommer nog stanna här i Östersund. Båda mina praktikplatser har haft riktigt härlig personal som jag är glad att jag har fått lära känna och jobba med.
Igår hade vi firmafest med julbord här, riktigt gott och roligt. Idag behöver jag kaffe! Choklade är slut till min stora förtvivlan, jag kan därmed inte göra min supergodablandning.
Blev bjuden på tre rätters i veckan, en överaskningskidnappning kan man nästan säga. Har bott hos "en topp tre trevligaste människa", som han alltid säger själv när han ska berätta om någon. Hade inte kunnat bli bättre. Jag vill inte lämna Östersund just nu. Trivs riktigt bra. Dessutom hade jag glömt hur vackert det är här. Runt 8-9 tiden på morgonen blir himlen rosa och träden är snövita och glittrar. Helt underbart.

Ösund

Hej dagboken.
Jag är i Östersund. Kom i onsdags. Hade en jobbig första natt men det har gått bättre och bättre. Flyttade in i 4a på Frösön i fredags, bor numera med fotbollsproffset Tomas som ska till Brasilien och spela 2008. Hur trevlig som helst och han insisterar på att jag ska känna mig helt som hemma, vilket jag gör, redan, efter 2 dagar :)
Har fått god mat hos Johan och fin lapp i mackor till jobbet. Praktiken går rätt bra, mycket kundkontakt, pass och långa dagar, 9 timmar är lite ovant för mig.
tomas o sussi
Igår följde jag med Tomas hem till Jon på fest, det var riktigt skoj. Följde sedan med til Marité på Timbuktu med en rätt kass deal. Tomas betalade in mig mot att jag ska laga mat och diska i en vecka. DESSUTOM ska han få en ansiktsmassage och ryggmassage. Men jag hoppas att han har glömt något av det.

Saknar saknar, längtar till jul och 2 dagar efter.

Kommer sakna...

Min chokladinpackning jag fick idag, mys.
96528-898

Praktiken har gått ruskigt snabbt. Har fått utföra behandlingar på varandra samt på kunder, super kul. Dessutom har vi fått av våra handledare. Världens trevligaste personal på Aroma Center. Kul även att kika på duktiga frisörerna som håller till i samma byggnad. När vi inte har fullt upp så sminkar jag Erika med dermanords produkter, det är hur roligt som helst! Idag fick vi besök av några damer ur klassen som ville fota ansiktsbehandling till sitt projektarbete. Elisabeth försöker få bra bilder på Linda ;)
I dag har jag som sagt fått en chokladinpackning, ska skriva om det som projektarbete. Har även fått LPG behandling samt utfört LPG på Erika och gett Ursula en massage. Även om Erika är en mästerfotograf är mobilfotokvalitén inte den bästa.

LPG maskinen och grodan Sussi.
Efter jobbet sprang jag till Pan och Lotta och åt världens godaste stuvade makaroner! Somnade en stund medanPan fixade ngt hemligt till mig, spännande!! :) Kommer sakna världens härligaste.