Sjuk kväll

Den här kvällen har varit så jäkla rolig, tack tack alla medverkande.

GRATTIS!

Idag fyller den här hetingen år!
image622
grattis!!

Från Corvette utställningen i Östersund
96528-621

nakenbad o äventyr

96528-616
J kom till Hiidii och vi spelade badminton, åkte inlines (jag), fjällvandrade på sonfjället, cyklade till halfari och solade, åt, grillade och åt igen.. Så åkte vi till ösund och festade med grillning, kubb och marite.
Sen åkte vi till Stånkis och solade, målade lite, läste, familjemiddag och firade midsommar med dans runt midsommarstång tillsammans med en massa knott, mygg och barn, åt sill o drack nubbe på balkongen och sedan spelade vi en massa spel som kubb, charader, frågesport... På natten åkte vi släp till en stuga mitt ute i skogen där vi badade nattbad nere vid iskalla sjön och killarna blev überfulla.

Klockan var efter 19 i Härjedalen och det var häärligt ute
temp efter kl 19

Fjällvandring på sonfjället

96528-615


Midsommar med J, Peter och Emelie
midsommar 07

Kolla in!

Varning för obehagliga bilder

snabb uppdate

Kom till strålande vackert östersund på tisdagen, strosade på stan, åt sushi och åkte sedan till härjedalen.
Det har varit som säkert ni flesta haft det, väldigt varmt om dagarna. Har försökt sola men det funkar max 1 h utan vattenslang/pool/hav. Jag klagar dock absolut inte, sommaren får gärna vara såhär.
Vad har annars hänt här i hiidiitown? Jo vårat träd har bombarderats av bin. Jag skämtar inte om det finns minst 60 st just i vårat träd, just där jag solar, just för att mami inte vill kapa några grenar. Ett bi försökte sig på en hmm.. romans med ett annat bi, dom landade vid mina fötter men det ena bi:t ville inte vara med.
Annars är det mest lugnt här, sol, familj, mat och prommenader.

Fultema

Igår jobbade jag och det kändes väldigt bra, så länge larmen inte vill leka omöjliga och det är inte allt för krångliga återlämningar eller kuponger.
När jag slutat kl 15 så gick jag hem och bytte om så vi kunde käka middag i parken, väldigt varmt!
Sen hem igen och byta om för fultema.
Kicken, jag och Lena på väg till brännbollen.
kick, sussi, lenis
cowgirl, lolita o påskkärring!

Så var det att spela brännboll, det var rätt skoj men det märks att det var ett tag sen och man behöver lite övning! I rosa hår är Emmelinda som hade avslutningsfest för hon ska börja en annan utbildning tyvärr.

Roligast var när Lena säger -"Vem är den där tjejen? Jag känner igen henne så väl!"
-"Öh, ja Lenis, hon gick i våran klass fram till jul"
96528-603
Några ur klassen som var utklädda iaf! Lillian (utklädd till sig själv :P ), Erika, Malin, Emmelinda, Lena, Sussi, Kicken och Nathalie

Sedan bar det av hem och byta om IGEN. Sedan började förfesten tillsammans med Maryam och hennes kompisar. Sen ner på kåren.

Träffade under kvällen våran andra boxtränare, som vi haft power strike med, hela personalen från det gymet var där. Mycket intressanta människor där. När vi skulle gå försinkade powerstrikejonas mig så jag tappade bort Lenis och Kicken, träffade Fors och André och följde dom till hamnen istället för en kille skulle bada för att Sverige vann - synd att jag inte har bilder från det!

Gick till Harrys där det var mega lång kö, gick till Olearran där det också var mega kö och bestämde mig sedan för att gå och lägga mig. När jag är i rummet ringer Lena, -"Plattan nu!"
Bara att traska sig dit, där det också var kö! Väl inne var det proppat med folk och den roligaste kvällen ute i övik i år! "Och det skulle ju va dans, dans, dans!" och det var det! Jag har aldrig, aldrig haft så ont i fötterna! Så här känns det faktiskt när man tar av sig skorna, som att man fortfarande går i högklackat!

Drack inget efter 23.30 så jag var dessutom rätt nykter när jag gick in så jag kunde föra mig normalt och prata med människor! En perfekt kväll!

Seduction

flirty, but can be faithfull

flirty, but can be faithfull
you have a close relationship with your men. you dont like to be played, so you dont cheat on your boyfriend. guys respect your faithfulness, although you sometimes brake up with one to get with another.