Lussebullsbakning

Bjuden på finmiddag i lördags
96528-890
I söndags bakade vi lussebullar.
96528-894
Dom blev goda men nästa gång ska vi ha (ännu) mer mandelmassa. Bilden längst till höger är på vår supergoda varma choklad. Smälte ner mörk choklad i mjölk, vispade mycket och rev sedan vit choklad över, mmmm!

Vit choklad inpackning

Sveriges yngsta 45 åring. Peter Siepen. Tänk om man kunde ha honom med sig lite då och då. Han kunde laga supernyttig mat med mycket fibrer sen tvinga iväg en på träning med hans superknep.

Vaknade upp skönt och åt lång grötfrukost med tidningsläsande och kramar.
Gick till praktiken och fick en vit chokladinpackning och utförde sedan även en. Smsade dit Pan på en helkropps spamassage och hade sedan långlunch bestående av sugar rush med chokladbollar och lussebomb. Tillbaka till praktiken för att sedan sluta för dagen. Ska nog sova en stund.

Integritet.

Vi pratade om hämd igår och privatliv idag. Ska ragga upp någon att bo hos i Östersund, bara för att... Bara för att jag är så mogen. Eller, för att jag behöver ju faktiskt nånstans att bo.
Nog om det interna övikssnacket.

Idag har jag åter igen varit på min praktikplats på SPA:t. I lördags fick jag bl a vara med under en massage på en krigsveteran med kulhål. Denna dag har jag varit med under ansiktsbehandling med slipning och ögonbrynsfärgning, LPG både helkropp och ansikte samt en rygg och nackmassage där jag masserade underarmar och händer, det var skoj! Utförde även en överkropps-spamassage på Erika.

Imorgon väntar en ny dag då vi förhoppningsvis ska få prova på olika behandlingar själva :)

Tjing!

Fil all over the place. ..mobilkvallakort...

Nu har jag filat ner mina naglar på order. Oj så korta. Oj så intressant att läsa.
Imorgon gäller det. Då måste alla grepp och rörelser i händer sitta. Ser faktiskt fram emot det. En hel dag att få låtsas arbeta på spa.

Igår lärde vi oss aromamassage, vi luktade supergott. Sen hände två saker. Ena var att Pan skulle hälla upp fil åt oss och filpaketet sprack. Andra var att Sverige vann "den där" matchen igår ;)
96528-885

Idag har vi haft en konstig mat dag. Jag shoppade julklappar på stan så jag glömde tiden och fick bråttom med lunchen. Vi åt fiskpinne, sån där stor (i vanliga fall) god crispie. Den blev rå innuti med bulgur och sweetchili till. Efter ansiktsbehandlingen åt vi falukorv och wok i garlic and herbs tortilla med keso, ketchup och senap. Jag vet, jag skrev ju att vi åt lite konstigt. Men det var rätt gott ändå. Allt förutom den råa fisken (inte alls som sushi!).

Efter middagen och family guy hade jag en riktigt skön sovstund, alldeles för jobbigt att kliva upp. Kommer nog somna sent ikväll är jag rädd. Måste dock upp kl 7 imorgon. . . Har slagit in lite paket, jag älskar att slå in paket.
96528-888

imorgon kanske du är ointressant

Räkningarna är betalda, produkterna från dermanord har kommit, tentorna är klara och det enda som väntar är fredagens eximination på fyra behandlingar. Det känns riktigt bra, särskilt efter en aromamassage jag nyss mottagit. Våran lärare tryckte på några punkter på mig som gjorde otroligt jäkla ont, verkar vara något fel på min mjälte... Om fem dagar går jag på praktik, det ska bli riktigt spännande! Kommer hända mycket dom tre veckorna känner jag på mig.
Nu ska jag iväg och öva på klassisk massage. Ikväll ska nog t o m jag kolla EM kvalet. Ses kanske på Olearys!

2 bilder från lördags. Låg inne på Patriks rum till musiken som Ted satt och spelade på datorn. Sedan tog Patrik och jag hand om barnet ett tag medan alla andra festade...
96528-88396528-884

Bäbis!

Behandlingarna fortsätter på skolan och på scrubben fick jag höra att jag skulle passa som Bond brud, för att jag har 60tals midja. Bondkillar är inget för mig, byter flicka lika ofta som jag längtar efter choklad.
Har fått lära oss Spa massage nu, den är mjukare och jag gillar den bättre! På måndag har vi skriftlig tenta och praktisk. Blir plugg ikväll, alla andra ska ut dock. Ska försöka få kvar ngn i korridoren.
96528-881
96528-876
Igår samlades vi alla i korris och åt tacos och sen lekte vi kroppsdelmotkroppsdelsleken. rumpa mot mage, mun mot nacke osv. Det blev varmt men mycket skratt!

Gick sedan över till ett annat gäng och spelade alias och fick höra skojiga minnen. Extra bra med ljudeffekten Niklas.

Idag har jag gjort något förbjudet. Skulle bara följa med Pan och hitta skjorta till honom då jag fann en fiin t-shirt. Såg när jag skulle betala att om jag handlade för över 500 kr så skulle jag få 100 kr i presentkort. Kan man inte tacka nej till, kom igen!
Hittade en härligt varm klänning och ljusare hårfärg och en t-shirt som ska tillbaka!
Gå nu in och lyssna på Impossible - Shout Out Louds .

Massage

Idag hade vi massage, helkropp. Dessutom hade vi ansiktsmassage, så nu är vi väl insmorda. Jag är mega trött och vill sova tidigt ikväll. Kanske lämpligt efter dubbelavsnitt av Grays. Jag tog dit en extra kund som fick ben, rygg och ansiktsmassage. Realmente tengo gusto de tocarle, así que un masaje está libre para usted cuando usted desea siempre.
Efter min goda chokladboll ska jag bege mig till paradiset. Tack och hej från er behandlingstjej.

Body scrub

Vaknade tidigt, det börjar bli riktigt tungt att kliva upp på mornarna nu när det är så mörkt ute. Att dessutom kliva upp och duscha är ingen favorit, kallt. Gick ner till skolan och beställde produkter till mig själv och andra för ansiktsbehandlingar och massage. Inte härligt för plånboken, ruinerad. Etttusenetthundrasextiosju kronor. Har kvar kroppsprodukter att beställa från ett franskt märke. Planerar att bara köpa scrub och lotion därifrån. Det får nog räcka sedan. Köpte så mycket ansiktskräm så det räcker tusan över hela kroppen. Men det är skönt ändå, att ha det gjort och kul att få nya produkter dels att arbeta med och att ha i baddrumsskåpet ;)

Gick till Hemtex och köpte vita handukar, dax att öppna egen salong! Efter lunch med super härligt sällskap med högläsning av korsord och efterrätt gick vi till paradiset och jag fick vara demodocka och bli scrubad från topp till tå med publik. Det gick bra, len som en barnrumpa. In i duschen och sen blev jag insmord. Hade gärna haft en aning mer nersläckt belysning än en strålkastare i ansiktet. Men alla ska vi lära oss att scrubba rätt!

Scrubbade Sanna och smorde in lilltjejen, det var faktiskt kul. Skolan är riktigt rolig nu. Behandlingar hela veckan samt konditionstest på cykel och imorgon kväll ska jag på relaxen efter underbara core.

You are a cuddle bug - from a warm hug shared with your best friend to steamy sex with your partner, you enjoy every bit of human contact that you can get. You demonstrate your love for others most fluidly through physical one-on-one contact and you feel the most loved when you are being touched. You feel disconnected when you are physically isolated from others. You're a people person and a lover of all things human.

Goodybags och partaj

I Veckan har vi börjat en ny kurs. Det är behandlingar på schemat. Har haft besök av Thal'ion och Dermanord. Dom visade kroppsinpackning med alger/lera och lite smått och gott. Fick tvål med alger i, hudlotion och ansiktskräm av dom. Dermanord visade ansiktsbehandling/massage och av dom fick vi vit choklad kräm till kroppen, hur underbar som helst! och ett läckert lippgloss. Riktigt bra dagar även fast vi gick från 9 till 16.30 ;)
I går (lördag) var jag bjuden på middag, inbakad fläskfilé, räfflade potatisar och sås, väldigt gott och trevligt. Senare blev det fest i korris.
96528-871
Skojig förfest inne hos Pasco!
96528-872
lena o suss
en aning röda läppar innan vi gick ut...

Rödluvan goes grå

96528-864
Denna underbara "luvan" hittade jag i sundsvall men jag köpte den aldrig.
Den står högt på min lista hos folk som kan sticka! Eller någon som kan lära mig sticka själv?

Vitt skott mot ögat

Måste bara få dela med mig av vissa händelser som har hänt idag.

* Jag fick veta att jag klarade förra tentan + att jag gjorde tenta idag, vilket innebär att nu är det slut på salstentor!! På ett bra tag hoppas jag!
* Åter igen fick jag och sanna vara i samma grupp, ropa inte hej förrän man är över bäcken men det verkar som det är ordnat. Vilket innebär att jag ska knåda henne den närmsta tiden och vi ska ha kurbad, ansiktsbehandlingar, konditionstest m.m.
* Ikväll när jag duschade fick jag en übersnabb schampooklick mot mig. Inte vart som helst heller, jo minsann mitt i öppet öga! Kan inte påstå att det var en angenäm upplevelse när den sedan sakta gled ner för min kind och landade i min mun.
* Ikväll ska jag bara mysa! med rött öga. Men vadå, mysa. Man får inte klaga liksom.


Glömsk? Jag?

Idag har jag och sanna suttit i vårat nymöblerade vardagsrum och pluggat.
Gick ner på stan och la undan lite saker ifall man behöver trösthandla imorgon.
Varje gång nisse går förbi vardagsrummet så stannar han till lite extra när han hör något intressant. Idag var det hur länge man ska tvätta händerna. Det är ett intresse vi alla tre delar. Och ni vet väl att man ska borsta naglarna/under naglarna lika ofta som man borstar tänderna! Klart ni gör.
Åt middag och hamnade i en till början väldigt lugn disskussion om grabbar med sanna o lena, varpå fler och fler ville vara med och det till slut blev väldigt frispåkigt och högljutt med olika åsikter angående lojalitet. Disskussioner är roliga, dom får mig att inse att jag måste släppa lite på alla mina kriterier/krav...kanske...
Ikväll fick jag ett mail av min mor varpå hon frågar "Du vet väl att din syster fyller 25 år i år?" Hur skulle man inte kunna veta hur gammal sin 3 år och 3 månader äldre syster är. SÅ glömsk är jag iaf inte! Har t o m köpt farsdagskort, frimärke och lotter. Jag verkar ha reparerat mitt hippocampus-område rejält!

Ärlig?

image863
Det viktigaste i ett förhållande? Ärlighet, förtroende, tillit.
Det handlar inte bara om kärleksförhållande, det är väl viktigast i alla förhållanden. Familj, vänner, alla nära kontakter med andra ord.
Utan tillit krachar allt. The end.

Tidsbrist

Sanning eller konsekvens med ambulanstjutande hundjuckande apa och Paulina bakade bullar till hela korris i fredags, snäll hon är! Hur många bullar som helst, finns en stor korg kvar...Halloweenlördag med skräckfilmer, andra filmer, skrämma andra - bli skrämd själv, pizzabak och godis det är väl helgen i stort,

På onsdag är de tenta, fyra dagars pluggande. Kan det verkligen gå bra?

Till J

Pratade med J iförrgår, såg filmen tillsammans som jag gjorde i maj. Det var behövligt och skönt.
Han sa att på lördag kl 22.30 är det precis ett år sedan som jag kom in i hans liv. Han kom snarare in i mitt liv, i mitt hus, till mina föräldrar med sitt lockiga hår och nyfikna ögon.
Här kommer minnen från vårat år. Hede, Östersund, Övik, Sthlm, Oslo, Norrköping, Uggen,  Stångviken, Bulgarien. Glömt något?
96528-862
Hoppas vi kommer vara vänner för alltid. Klyschigt men sant!