Hett sex i provhytten

Om jag säger "Kom och hämta pengarna, de ligger under madrassen" det är en sjutusan invit va?


ikea my friend

Idag gick jag upp med tuppen och sedan kom Emma och hämtade upp mig så cyklade vi till Ikano-placet. Massa butiker och IKEA där jag åt en fruktansvärd lunch - Brocolibiffar som smakade ädelost. Men sällskapet var bra och det var skoj! Kom hem och sen kom P och vi började kolla på Jumper och sen slocknade vi. När P pluggar är de booring, skulle nappat på emmas tvspelskväll.

Imorrn kommer hans päron så vi ska ut och äta och jag måste befinna mig på H&M på öppningstid då jag måste ha kjolen! Ullkjol är ett måste i höst. I min höst iaf. Nu ska vi se färdigt filmen.

Saknar SoS

Italien here we come

Nu är biljetten till Florence bokad, åker ner med Sofi och stannar sedan antagligen 2 dagar längre än henne hos Helena. Äntligen kommer jag ner till dig.

Igår hittade jag en underbar sidenklänning, köpte den inte dock vilket jag idag ångrar, men jag köpte istället en annan sidenskjortklänning som kändes som ett bekvämare alternativ, inte lika ömtålig. Ska försöka spara mitt shoppande till den 9 sep!

Vi spelade boule för någon dag sedan innan deras korridorsfika, så har vi varit på bio - Arn. Igår var det popcorn och Sex and the city filmen och ikväll ska jag försöka att inte störa P så mkt eftersom han har tenta imorgon. Får se hur det går.. ;) Over and out.

Linköping

Ja då har man varit en natt i norrköping, umgåts med sofi, ätit sushi och shoppat. Nu är jag i Linköping. Har redan varit med om en traumatisk händelse, kände hur det kliade på baksidan av mitt lår, det känns som att något biter mig så jag känner utanpå tightsen och känner ngt som är ca 2 cm långt. P vill inte stoppa in handen och titta vad de är så jag drar ner dom i köket och ut kommer en äcklig kackerlackliknande varelse. Fy fabian!
Idag har jag varit på stan men jag är så trött då vi sover så trångt i den lilla 90 sängen så jag ska nog passa på att vila nu.

Parfois l'amour me rend si triste..

Det var en sådan trygghet när en person från förr ringde, jag tror jag vet varför, ett lugn över att det finns. Vi har dock inte träffats på flera år nu... En annan person är inte alls förstående och jag blev så besviken, men jag tror jag vet varför där också.

Going to Oslo?

Emma jag kan ju inte avslöja det här, det är alldeles för starka ord ;) Kul att du hittat hit iaf!

Blev bjuden på lunch idag nere på golfen, gott med kyckling! Har även packat, varit på banken, fått mina vitaminer från apoteket, vaxat benen, målat naglarna, städat och fixat papprena till skolan - relativt produktiv dag måste jag säga.
Ska cykla bara det slutar regna och sedan ska jag njuta av en sista dag i hede (förhoppningsvis) på ett tag, om jag kommer med min buss imorgon vill säga och sen förhoppnvis hittar till den andra bussen och vaknar innan 01.00 och kliver av så jag inte hamnar i oslo.. men det kan ju också vara trevligt iof!

je suis jaloux

Sa att jag kunde stanna uppe och vänta på att tvätten ska bli klar, helt mörkt och tyst i huset uppe då jag går förbi köket och Plötsligt - Walkietalkien går igång, blev en aning skrämd! Nu hör man centrufigeringen. . . Klick! Den är klar!. Börjar bli trött men ska försöka läsa ut boken ikväll så jag kan börja på en ny imorgon. Det var lustigt att AP hade samma plan som mig, men jag har för många planer och för lite tid. Lära mig franska flytande, ta körkort, börja ta pianolektioner, danslektioner, besöka platser och värme men OJ vad det finns möjligheter bakom varje hörn, är det inte spännande?!

Je devine que je vous manque beaucoup cause que je pense à vous tellement.. det är så man vet om man är kär!


Otrohet och skönhetsoperation

Vart är vi på väg?
I går satte vi oss vid tv:n och vad visar dom.. jo RumpFörstoringar. Det var även ett par som ville bli omgjorda tillsammans, han skulle skaffa markantare haka, näsoperation och lyft och hon hade redan gjort silikonbröst men skulle nu fettsuga sig för att sedan stoppa det i läpparna, göra näsoperation, ansiktslyft och spruta in botox. "Jag vill bara göra en l i t e n förändring" sade hon. Ja just! De säger att i Sthlm har skönhetsoperationer ökat lavinartat så snart kommer väl halva sverige byta skepnad.

Vad var det då på tv:n idag när jag slog på den - Jo Cheaters. Ett program där det är detektiver som förföljer ens partner åt en och sedan får man med tv team och en massa anhängare konfrontera denne när den är med sin älskare/älskarinna. Det var flest killar som kollade upp sina tjejer/fruar i dagens två program, jo jag slutade inte kolla efter ett, jag såg nästa också, och hjälp jag blir mörkrädd, jag kunde inte sluta titta. Hur kan man ens leva med sig själv när man varit otrogen, det går inte att förstå, samvetet skulle äta upp mig. Det som skrämde mig mest var att den Otrogna alltid sa "Jag älskar dig" till sin partner precis innan eller efter den var otrogen i de inspelade telefonsamtalen.

Är gräset grönare på andra sidan?

Jag älskar Oskars citat: "Om gräset är grönare på andra sidan borde du vattna ditt eget." Så sant så sant!
Jag har dock alltid varit dålig på att "nöja" mig, får jag inte det jag behöver hos någon brukar jag hitta det hos någon annan, men vore det inte skönt om man hittade det hos sig själv istället..

Ikväll blir det kräftor hos grannen, måndag doktorn och kanske af, annars blir det sistnämda på onsdag. Om tidigare ska jag åka och hälsa på hos dom jag inte sett på länge!

HANDikappad

Det är en aning svårt, även om det är vänster hand som är skadad, att göra "vanliga" saker i vardagen. Som att diska, hänga upp tvätt mm när man inte får bli blöt... Att hacka och skära grönsaker är inte det lättaste heller. Det har gått en vecka nu. Men men, man vänjer sig, förhoppningsvis läker det och blir fint en vacker dag så jag kan t ex massera igen! Imorgon ska vi ringa försäkringsbolagen och höra efter vad som kan göras.

Några bilder..

Drygt att lägga in bilder här så fler finns på facebook

fest i geiranger hemma hos marcell
peter kom in på maskinteknik i linköping!

back in sweden

Så är man tillbaka, tillbaka till mobil, internet och tv.. Känns lite trisst. Kan t o m sakna att jobba. Att livet var det som fanns där, jobbet var det enda som man behövde tänka på. Trodde jag skulle få semester här med att ligga i badenbaden, men vart är solen?
När vi kom till Hede hade de grillat, sedan var vi uppe länge och pratade tills vi alla lade oss och vaknade tidigt. Efter lunch åkte jag, pan och hans päron vidare till Leksand där vi bodde i en stuga tillsammans med pans syster och hennes skojiga kille. Grillfest med äntligenbadminton. Dagen efter var det strosning inne i ett soligt Leksand för att sedan åka på bröllop, mitt första jag kan minnas - Fint, gott och roligt. Söndagen åkte jag och pans föräldrar mot Hede medan Pan, T och H åkte ner till Linköping, saknar honom redan.

Nu ska jag ta tag i ringarunttillvänner listan :)