Back in sthlm

Gårdagen var som en film, vi sprang mot tunnelbanan, jag hann hoppa på och så stängdes dörrarna och där stod A och garvade. Fick smsa och fråga vart tusan jag skulle hoppa av. Hon kom någon minut senare, allt går snabbt här i storstan.. Vi gick på vernisage och fick vin och massa godsaker samt en goodiebag med hudvård och smink. Riktigt cool lokal. Sprang vilse när jag skulle till östermalm för att köpa kappan och nu sitter jag alltså med en snygg men opraktisk kappa och måste nog om det går, lämna tillbaka den. Buhu. Efter alla de milen jag gick igår... Har precis kommit från Kista galleria nu, den var ingen höjadare. I morgon ska jag alltså ta mig in till centralen på något vis och där har jag ngt otroligt viktigt att ordna! Hoppas P inte missar tåget imorgon. . . Snart är det jul!

chokladinpackning och chokladkaka

Julbordet var kanon med traditionella rätter blandat med skaldjur och sedan underbart att få äta choklad/kladdkaka! Sov över hos henke o therese och åkte sedan till jobbet och har jobbat hela helgen. I lördags efter jobbet gjorde jag chokladscrub och sedan fick jag chokladinpackning av Aleno och hon fick kaffeinpackning, de är såå härligt efteråt, superlent. Vidare till tjejerna på lilla julafton där vi myste och gjorde sofi till en ny människa ;) Sofi och jag somnade till en film och sov sedan 10 timmar. . .
Ikväll blir det till att ordna josenrosen och sedan jobbjobb tis-tors samt byta massa kläder bara de jag vill ha finns kvar!

what goes around comes around

Rkt bra intervju med Beyonce om skillnaden på män och pojkar. Jag skulle ha följt med till radisson hotell på efterfest.


Drink beer with the guys
and chase after girls
I'd kick it with who I wanted
and I'd never get confronted for it
cause they stick up for me

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
so they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
and make the rules as I go
Cause I know that she'll be faithful,
waiting for me to come home, to come home.

Someday you wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed.

But you're just a boy

1 advent på hotellet

Tiden rinner iväg och vi hade kick off på Spa:t med afrikansk badritual, bubblor och bastu, härligt. Dagen efter var det firmafest på banken, riktigt lyckat - supergod mat, vårt lag vann champagneflaskor som bubblade friskt i munnen och vi hade så kul! Borde vi göra om. Dagen därpå var mindre kul när jag skulle åka pendel och buss men mådde bra tills jag kom till jobbet ändå och har jobbat på spa:t hela helgen. Igår provade jag och Alena kurbad och jag fick massage som var behövlig. Mysigt när vi är två på hotellet iaf. Jobbat på banken idag och imorgon är vi egentligen bjudna på bio "Vi hade iaf tur med vädret - igen" men eftersom det är i Norrköping känns det inte lägligt så kanske blir det mys med Josen istället och desperate. Vi får la se. Och stort grattis till den bästa SOFI och min käre vän Emil på era födelsedagar!!!

Måste boka biljett till Sthlm!