Skit dag

Morgon började lite grinigt, få skönhetstimmar och direkt till att arbeta, en liten indikation på vad som komma skall. . .
Fick iaf en god lunch och en gyllene stund på dagen men sedan spårade den ut. Tentan gick inte så bra som jag hade trott att den skulle gå. När jag ska ta bort det kokande vattnet från spisen lyckas jag på något vis hälla ut vattnet innan jag når vasken, vilket resulterar i att jag får den brännheta vattnet på foten. Ska ta ner en tallrik och tappar den så den går i bitar. En olycka kommer sällan ensam och jag ska låsa in mig för resten av dagen.
Jag behöver en kram! Har iaf köpt ost, kex och vindruvor till oss ikväll och så ska vi baka pizza, jag ska hålla mig borta från ugnen och hoppas på att jag får mycket kärlek av Pan.

Båstad i sommar

Jossan hittade ett bra boende åt oss i Båstad med trevligt folk som även kunde agera taxi åt oss. Dock var det lite fel tidpunkt eftersom det är veckan efter tennisveckan. Om ngn vet ngt boende i centrala Båstad v 28 så snälla, hör av er! :)

Min FödelsedagsÖnskelista från Gina Tricot
1.   Marta oversize singlet Art nr. 24010 Färg: rosa
2.   Leeloo top Art nr. 23851 Färg: ljusgul
3.   Mirre tanktop Art nr. 23805
4.   Kimmy body Art nr. 23577 Färg: Svart

Gratis kläder

Ny formulering på mitt inlägg: Finns det hjärterum, finns det stjärterum. Sen till frågan "ska det behöva vara så?" Ska det behöva vara så att vi inte ska ha någon tv i våran korridor? Att dom på kommunen aldrig kan ta tag i saker när det gäller detta boende. Vi har inte haft tv på flera veckor och dom säger att dom ska fixa det, jaha, när?
Sanna kom in och hämtade mig och gav mig kläder. Två fina klänningar, ett linne och en cool hood
I helgen vill jag hitta på ngt till en person som behöver lite uppmuntran, får se vilken dag som passar!

Platina vitt hår och bort med saker

Idag är det måndag vecka 9 och min städvecka börjar, halleluja. Har lovat Sanko att vara hemma mer denna vecka, för att hjälpa till i hemmet. Vi ska dessutom läsa ut en bok och skriva den "i ny version" till på fredag.

Nu till lite mer intressanta saker. Pan var hårmodell i söndags och blev mega blond. Han lyser numera mer än vanligt ;) Han ska få fixa till lite pigment i håret och klippa sig på torsdag, vilket är en dag jag också längtar efter då det är Klubbkväll på MUS!
I söndags kom även Sanna in i rummet och satte sig vid min dator för att hålla mig sällskap när jag skulle städa. Och städning blev det. Dammade varenda grej och skurade och bytte dukar. Jag har alldeles för mycket saker så jag gav bort ett helt gäng till Sanna.
Hej då saker.

Fick en ljusgrå body av Carro i lördags, het men lite genomskinlig och väldigt bar i ryggen varpå ett litet problem skapas, ska nog lösa det. Hon fick ett korallfärgat läppstift, ett läppglans och en ögonskugga som tack. Kommer passa bättre på henne tror jag. Gillar byten!

I morgon ska jag nog prova hårinpackningen Marilyn från Lush som jag fått i för tidig födelsedagspresent av sanko.

Mums för vaniljte med mjölk vill jag bara tillägga!

Mina omvandlingar

Han sa "Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm. "
Mitt hår
Mitt stackars hår har klippts av, blekts, färgats, färgats ännu mörkare, blivit ljusare, blivit mörkare igen, och nu.. på väg mot ljusare tider till sommaren :)

Flätor och tatuering


Paulie är grym på att göra flätor. Kul att exprimentera.
Någon har gjort en tatuering. . .


hej hej vår


96528-967

Vimmel

image968

"Lindsey viker ut sig naken"...

... Det kan vi läsa i skvallerpressen.
En fråga bara, -Hur viker man annars ut sig?
96528-965
Nej nej nej, L.Lohan är inte alls lik Marilyn Monroe. Monroe är känd som naturligt kurvig medan Lohan är väldigt smal med silikonbröst och no hips! Vi vill inte minnas Marilyn genom att se Lindsey. En onödig kommentar som många hävt ur sig i denna debatt är att Lohan har alldeles för mkt fräknar överallt för att kunna likna M, som sagt, onödig kommentar, man kan inte göra något åt fräknar. Det här handlar bara om hur i hela.. dom tyckte att hon var lik M? Man ser bara på bilden ovanför hur dom har helt olik karisma!
96528-962
96528-964
Marilyn vs Lohan
96528-963

Älskar dig kort

Dagens roligaste kommentar sagt av en tjej i korridoren:
Snyggingar i Övik, ett mirakel.  Va 3 stycken som gick in å handla på hemköp.

Igår var en fin dag, och jag fick ett fotoalbum med text i och så åt vi trerätters. Tyvärr sjönk mitt mood lite när samtalsämnet att P ska flytta iväg i höst kom upp åter igen. Det ska man inte behöva tänka på när det är alla hjärtans dag, bordet det vara lag på. Sjöng Sing Star och myste sedan med proppmätta magar.
Hade lagt ett "Jag älskar dig"-kort i Sannas brevlåda. Det hamnade på en ellos katalog. När vi skulle gå ut och hon kollade in i hennes brevfack utbrast hon. "Jag har fått något... en ellos tidning... och ...dom älskar mig! Det var iaf någon som tänkte på mig idag då"

Imorse klev vi upp tidigt och gick iväg och simmade. En tjejklass i ålder max 15 år var där och simmade på andra sidan, samtidigt på min sida simmar det två gamla gubbar ca 70-80 år och glor på dessa tjejer. Så jäkla äckliga. Är det därför dom är där och simmar? För att kolla på småtjejer? Måste lämna det samtalsämnet innan jag blir alldeles för upprörd.

Ska gå på stan och köpa hem bikiniöverdelen jag la undan igår. Bättre att prova hemma. Både Sanna och Lena har åkt vilket är boring, boring, boring. Vi är "lediga" i en vecka.

alla hjärtans dag...

...om 1 h och 15 min. Ha en underbar dag!

Tjejer i rusning

Hej hej hej! Vi var på avskedsfest i lördags, det var skoj som tusan.
96528-95096528-947
Ni röstade väl på Brandur?

Paulie fixade the frill

Lyckostrasspluttar vid ögonvrån.

Kom!

Har fått order om mer vardagsprat i bloggen så nu är jag igång igen. Alltid skönt att ventilera. Fredag igen. Har simmat och skrivit på case 2. Var sedan och fikade med Sanko på Coffehouse by George, världens mums-morotskaka och snack om alla händelser som är i rullning just nu.

Man blir alltid på bättre humör när man pratar med emil, höhö. "ha kul pa lordag och kom ihag du ar ingen olycklig karleks bomb, du ar en skon sex bomb" Hoppas det blir en resa till båstad i sommar! Och att ngt annat blir ordnat, hatar när folk inte kan planera nånting! Man vill väl ändå ha ngt att längta efter och slippa tänka på vad man ska göra i sista sekund.

Imorgon är de nog utgång med Rufus och Chicks on speed! Passa er.

Plastic not that fantastic

96528-940
Ikväll såg vi Velvet. Det handlade om midjor. Korsetten har funnit med sen flera hundra år tillbaka och har gått från "instängdhet" till sexuell innebörd. Det skrämmande med idag är att "korsetterna" nu istället är plastikoperationer. Man opererar för att se ut som att man hade haft en korsett. Jag gillar själv timglasfigurer, men finns det inte andra sätt än att stoppa en kniv i kroppen? Allvarligt, om man ska göra nya bröst - ett tips att skippa två fotbollar.
plastik
Nosejobs

Uppdatering om S

  • Vad är det för veckodag? Onsdag
  • Tycker andra att du är attraktiv? Finns nog någon där ute för alla
  • Har du en pojkvän/flickvän? If he?s lucky!
  • Röker du? Nej, staying fresh
  • Vad för kläder har du på dig nu? Svart pennkjol, vit tröja och sjal
  • När är du född? Någon gång på 80-talet
  • Vad har du för puder? Inget, puder torkar ut!
  • Tycker du om dina grannar? Oh ja, för det mesta ;)
  • När fick du senast en present? Idag, av världens finaste mamma
  • Har du någon förebild? Starka människor som vågar gå mot strömmen
  • Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska och un peu france.
  • Sex före äktenskapet: "Måste provköra för att se om det passar"
  • Gillar du att slåss eller? Mot orättvisor
  • och vad har du för färg på ögonen? Brun-gröna
  • är du uppväxt i stan eller på landet? I norrlands skogar
  • har du utländska föräldrar? Nej
  • gillar du att laga mat? Nja, om det är till ngn jag tycker om och det finns ett stort kök.
  • vem är bäst just nu? Den som älskar mig mest
  • sommar eller vinter? Sommar. Gillar även vårens snö och sol.
  • vilken tid gick du upp idag? 8.15
  • vem kramade du senast? Pan
  • har du körkort? Har vi hört den förut?
  • sparare eller slösare? Både och numera
  • Kommer du ihåg din första kärlek? Ja.
  • Älskar du henne/honom fortfarande? Nej.
  • Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja.
  • Ser du på kärleken som ett misstag? Självklart inte, visst finns det jobbiga stunder, men det finns även lycka.
  • Det här är jag bra på? Att flirta, att skriva, att dekorera, att shoppa
  • Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna uppfylla önskningar
  • Tänker du någonsin tatuera dig? Var nånstans? En symbolisk på hemligt ställe