Nytt inlägg

Idag redovisade vi så nu har vi inte skola förrän tisdag.
Efter skolan gick vi runt till frisörsalonger för att kolla priser till att ljusa upp håret. Inte direkt studentpriser. . . Städade sedan rummet, och vad händer? Jo jag damsuger upp min rosett som ska sitta fast på mina knästrumpor. Öppnar damsugarpåsen och inser att jag hade sugit upp den andra rosetten också, samt min knapp till kavajen och ett pärlhalsband. Herregud hur gick det till.
Jag och Lenis kom just från stan där jag har köpt Chicks on speed linnet från HMs Fashion against aids. Vet dock inte om jag kan behålla det då det är stort.

Jag vill bort till värmen. Bort till människor jag älskar, de som inte sviker.

Släng ut tv:n

Jag har haft tur. Jag har aldrig dejtat en kille som kollat mycket på sport, men istället hade två av mina första seriösa pojkvänner motorintresse. Iaf kille nr 1. Han meckade, köpte och sålde bilar, kollade gärna på motorprogram och gillade allmänt de mesta som handlade om motorer. Många gånger fick jag lyssna på bil/skoter/cross snack när vi träffade på någon annan grabb. Jag lärde mig ju dock faktiskt ett och annat om dumpventiler och streetrace. Inget ont om någon, jag uppskattar alla mina förhållanden. Nu har tiden kommit då jag har träffat en kille som gärna inte missar en fotbollsmatch och kollar mer än gärna även på andra sporter, någon där uppe vill väl att jag ska bli mer intresserad av sport antar jag. Fine, alla har något dom är intresserade av. MEN vad händer idag? Jo, Pan bläddrar bland kanalerna. Snälla snälla ingen sport... Vad stannar han på? Jo ett program om bilar.  

Systrar?

Systrar?

Var det fest?

Skojig förfest som tusan. Blev iaf en smärtsam kväll efter dansen inne hos Lena då jag fick för mig att jag hur enkelt som helst kan gå ner i brygga...
26 jan
Blev som vanligt Lenis och jag på krogen Harrys!
lena o jag

korrisgirls

96528-935

Grattis Pan!

Jag fick de gula rosorna i tisdags. Resten av bilderna är tagna idag, 24 jan.
Jag har bakat prinsesstårtan, mkt trixigt jobb men skoj! Mysig frukost med mycket socker och fina paket minsann!
24 jan -07
Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Pans födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
image933

The Fountain

Igår såg vi The fountain. Underbar handling och underbart filmad.
En man som gjorde allt för att rädda sin fru, någon han älskade över allt annat på jorden.
Många säger när det tar slut "Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta". Men hur trevligt är det för nästa person som kommer i ens väg, ska personen i fråga behöva dela det med förgående då? Och vill man själv ha någon som har rum för andra kärlekar innan dig? Nej. Se The fountain och bli inspirerad om att äkta kärlek finns. (Iaf på film. . .)
image932

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Lena att skriva ner 10 saker jag är tacksam över.

- Att min familj älskar mig och ställer upp
- Att uppleva det fina av livet, kunna resa och träffa nya härliga människor
- Att jag har vänner att vända mig till när jag mår bra eller dåligt
- Att jag oftast har superhärliga helger
- Att jag har en kille som är underbar
- Att jag tål den mat jag tycker om
- De jag har haft och har nära hjärtat
- Att jag har så mycket kärlek att ge
- Att jag har gått på högskola
- Att jag har gymkort

peppar peppar, ta i trä.

Utmanar:
Peter, Sanna, Helena, Maria, Erika, Sis, Felicia, Towa och andra vänner med blogg.

Ännu en festlördag i goda vänners lag

lena, suss, sanko

Basic instinct 2

Om ni tycker att ettan är dålig så kommer ni nog inte gilla tvåan. När jag och Sanna såg den första tyckte vi den var komisk och rätt bra faktiskt. Tvåan är en film som bara handlar om att Sharon Stone ska visa upp sina nya silikonbröst och sitt stela ansikte. Ingen handling. Nej nu är den tecknade filmer som gäller ett tag framöver.

Vi är klara med projektarbetet, skönt. Imorgon är det lördag och antagligen fest!

I natt drömde jag en sjuk dröm. Jag skulle åka snowboard (har inte gjort det riktigt sen 2005) så jag kunde inte ta knappliften. Så jag hamnade upp och ner och hade lagom med panik. När jag skulle hoppa av hamnade jag i en vattenrutchbana, hur det nu stavas. När jag landade i vattnet märkte jag att jag inte hade några badkläder i ett fullt jäkla badhus. Jag simmade bort till några vänner som var där och sa att dom måste fixa mig vad som helst. Jag ramlar sedan ner i isvaket som finns på badhuset, jaha, det väckte ju inte uppmärksamhet. Ca 20 min senare kommer min kompis tillbaka tillsammans med 3 par trosor och en genomskinlig badräkt. Okej.. Baddräkt borde väl ändå täcka mest. Får på mig den och ett par surfshorts och sedan går vi upp till dom andra varpå jag träffar en kompis som jag får låna en jacka av. Drömtydare någon?

Hej hej festlördag

96528-929
Trevlig förfest med fyra trevliga brudar med trevliga kläder och trevlig dans i trevligt rum med trevligt töntig posé.
sanna, sussi, lena
Vi hade hela dansgolvet runt lillfingret, underbar danskväll!

Bilder säger mer än ord

PulzInn klädseln och utsikt från jobbet tidig morgon
Oerhört vackert när jag kl 6.30 gick över Frösöbron

96528-913
Kom hem till (faktiskt) vackra Hede, med utsikt från mitt rum över Sånfjället
sånfjället
Firade Jul med föräldrarna och katterna

I mellandagarna kom Pan och stannade 2 veckor
Var barnvakter nån timme åt en bäbis och ett lite större barn

96528-922
96528-921
Snön slutade aldrig falla i Hede.

Har hunnit med mycket dessa veckor och det har varit helt underbart att få vara med dom man tycker om. Nu är jag tillbaka i vardagen och hoppas den bjuder på roliga äventyr och snälla, glada människor.

uggen here we come

96528-907

Hej då 2007...

Så är det ett nytt år. Är det inte galet. Tvåtusenåtta. Hur smakar det?
2007 hade många vackra stunder, men även jobbiga sådana. Året började i Hede, sedan Oslo en vecka. Skola och fester i Övik sedan överaskningssthlms resa i sviten med frukter, komedishow, supergod mat och dryck. Flängandes mellan Östersund, Olso, Övik, Hede, Stånkis, Norrköping och Sthlm. Ångrar ingen resa. Nya minnen, nya vänner. Hoppas på lika många äventyr men kanske lite färre resor inom Sverige och fler till varma länder ;) Är klar i vår och har ingen aning om vilket håll nästa steg ska gå. Spännande!

2 kak/kill tips: För dig som har pojkvän, kille på kroken eller bara är allmänt opryd. Killar tar ofta många olika kakor när man är bortbjuden, (en av alla 7 sorter). Då kan man smaka en liten tugga av de man vill utan att behöva äta upp alla hela så man vet vilken man vill välja själv. När någon kaka är mindre god kan man dessutom diskret pussa ut kakan i killens mun.