Stuck in the 80's

Från min skattjakt 13 mars

Idag är jag trött, igår var jag glad med härliga 80tals människor
96528-101796528-1016
Discodans, lite melodifestival, kareoke, stol-leken och en musiker som kom som överraskning vid midnatt
sussi 2296528-101996528-1018
Presenter

Likadana örhängen

Jag lättar, jag flyger, jag svävar fram...


96528-1023

Min födelsedag

Kolla in min present som jag verkligen hoppas inte ska skadas med posten:
MIN PRESENT
image1006
Igår var min födelsedag och den var härlig! Pan sa att vi skulle vara vakna till efter 00 så att han skulle kunna gratta mig först, men prick 00:00 hann Lena före ;) Jag och Pan gick upp och fikade varm mjölk/oboy och macka i mörkret, mysigt. Vaknade tidigt, precis som när man var mindre. Pan satte igång "Den ofrivilliga golfaren" åt mig sedan kom han tillbaka i cowboyhatt och satte en likadan på mitt huvud med orden "skattjakt!" Hittade lapp efter lapp och sedan nådde jag målet, ett par guldörhängen. Jag älskar när man har lagt ner tanke och arbete bakom saker, superskoj. Fick sedan varm macka och prinsesstårta som han hade bakat. Vi kunde sedan krypa ner igen eftersom vi är lediga idag och somnade om.

Vid lunch kom hans farmor och hans pappa och jag fick lotter och en extern hårdisk - ngt jag verkligen behövde så jag äntligen kan lägga över mina foton och rensa datorn! Igår hade Pan fyllt på bilder i fotoalbumet jag fick på alla hjärtans dag också, du är bäst! Jag har även fått blommor, blommiga glas, pengar, presentkort, finmiddag med trevlig familj och när jag kom till korris fick jag ett paket av tjejerna som jag ska få öppna på lördag :)

Efter allt tjat om ny tv till kommunen kontaktade dom mig idag och nu är en platt-tv fixad till korris, så nu kan vi se på finalen av melodifestivalen på 80talsfesten också om vi vill, det var en bra födelsedagspresent.

Det är något speciellt med att minnas vänners födelsedagar, visar att man bryr sig och finns där och alla telefonsamtal och sms som jag har fått värmer gott här i blåsiga övik. Har t o m fått telefonsamtal från Italien och Norge! Tack - stor kram till er alla kära vänner, släkt och familj. Tack för en underbar dag!

Det är inte okej!

Läste precis Erikas blogg där hon skrivit olika saker som inte riktigt är okej.
Fastnade särskilt för en mening: Det är inte okej att vara för nöjd med sitt utseende, men det är heller inte okej att inte bry sig om sitt utseende. Så är det i Lagom Sverige, säkert även i fler länder.

I natt drömde jag en mardröm, men det härliga och konstiga var att Pan kramade om mig hårt så jag vaknade ur den, när jag väl vaknat tog det ca 1 min innan han släppte mig och vände sig på rygg, fortfarande sovandes.

Sannasannolikt kom nyligen in till mig och frågade om vi skulle äta frukost ihop.. eh ja visst, lunch menar du? Tror hon börjar bli en sjusovare igen. Det är skönt att jag vaknar tidigt, har städat mitt rum och det är en härilg känsla samt pluggat, haft marilyn i och nu ska jag ducha. Snälla solen vart har du tagit vägen? Kom till oss i helgen iaf.

80tals fest!

image1001
På lördag är det födelsedagsfest här i korridoren, jag fyller 22 på torsdag så vi firar naturligt med 80-tals tema.
Jag önskar att mina vänner långt bort i städer och länder kunde komma,
jag saknar er väldigt mycket!
Ni som har facebook har förhoppningsvis fått inbjudan av "hosten" Lena, ni vänner och bekanta som inte fått inbjudan. HÄR HAR NI DEN!

Lite tips:
pastell, neonfärger, benvärmare, puffärmar, midjekorta kavajer, axelvaddar, tröjor med båtringning, vita tubsockor över jeansen, jeansväst eller mockaväst, pumps med sockar i.
Blå mascara, Svart kajalpenna ,Rosa Tyllsjalar i håret ,Våfflat hår, Clips, Halsband med stora träpärlor, Plastiga smycken, Uppsprejad lugg, Massor av armband, Läppglans med smak, Knalliga ögonskuggor, Massa rouge!! (gärna rosa) ;)

Vad vet du om kärlek???

Idag är det den Internationella Kvinnodagen, det är klart att den behövs. Du tycker väl ändå inte att vi har uppnått ett jämlikt samhälle ännu? Om så är fallet borde du göra dig en research om hur världen ser ut.

Här kommer en underbar låt skriven av Hellström. Anders Wendin (moneybrother) framför den!

Vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den. Och vad vet du om att hjärtat kan bränna, för kärlek som aldrig kan dö, men heller inte leva.

Du äter ditt läppstift

En kvinna som använder läppstift varje dag, äter i snitt upp 3-4 kg (!) stift under en livstid. Kanske borde man veta vad det är man får i sig, att använda bra produkter! Jag använder mest läppglans men det försvinner ju rätt snabbt i både pojkväns och egen mage. Men snyggt är det, och pussvänlig blir man. Ska jag skriva något mindre ytligt?

Ikväll ska jag träna core och sedan äta en efterlängtad middag med en kille som idag är och målar. Ikväll måste jag plugga, inga undanflykter! Fick ett sms av Joss idag med ett jobb som var riktigt lockande i Norge, we got to find it! Men då får man hålla fingrarna i styr . . .

Jag ska bli skådis!

Det är konstigt hur fort saker och ting kan förändras.

Nu ska jag försöka planera lite i min kalender fram till den 20 mars. Förut planerade jag jämt och jag tycker det är väldigt härligt. Nu för tiden kan jag sällan planera längre, det gör mig lite ledsen. När allt är osäkert.

Idag intervjuade vi ägaren av Öviks Make up store butik, det var väldigt intressant! Vaknade av mig själv i morse och gick upp och gjorde frukost åt mig och Pan som vi sedan avnjöt med morgontidningen i vårsolen, riktigt härligt. När jag blir rik då ska jag ta med mig dom jag verkligen tycker om, de omtänksamma själarna med goda hjärtan, till något riktigt fint ställe där solen skiner, man sitter vid havet och äter världens godaste frukost. Man tar sig ett dopp och sedan sätter man igång musiken och dansar på stranden och spelar volleyboll!

S o S

96528-993
Jag och Sanna hade fest med varandra igår och det var superskoj!
Sanna vill visa ögonskuggan!

Jag tog sats.. Sanna hoppade..

Vi dansade i korridoren...

...till den gamla stereon med Pans musik

Sanna behövde luft!

Vi ser ner på elaka människor

Vi försökte ta oss ut!

Vi köade i kyla

Sen kom vi in och minglade och shejkade

96528-989