Chokladglögg

Jobbat på, sköönt att jobba! Men nu är det några dagar ledigt efter passet imorgon.. då det är dax för julklappsinköp, jippie!

 

Så supermysigt med Sofi o Joss på middag här och sen planering av vår lillajulafton när vi ska försöka byta klappar hemma hos Såif. Jag o Joss proppade sedan popcorn till våra desperata husfruar så idag blir de till att byta sängkläder från div majskorn, haha. Idag var det lunch med Gabby med min älskade thaimat på coconut. Vi drog vidare till IKEA där vi är lika båda två, vill gå runt i evigheter och säger samma saker i mun på varandra. Mötte upp Pan och gick till Ica för att storhandla. Köpte julstjärna så nu är rummet juligt, även om P var lite anti med för tidig jul så är han nog med på noterna efter hur mysigt det blev och häärligt med stjärnskenet från barnsben. Chokladglögg och mys i sängen, later!


snart är de jul igen...

Jul snart, oj oj, dax att börja baka snart, längtar upp till julafton - kanske en helt ny upplevelse i år, lutar åt det.
Joss o jag kollar upp kryssning som vi ska ge varandra i julklapp, måste bara hitta en helg/dag som passar. Blev för dyrt att åka till Olso nästa vecka när det inte blev någon jobbhelg samtidigt så Norge får vänta...
En helg ledig kanske m a o nästa vecka! Längtar efter att få gå med P och leta julklappar, bara dom kan dekorera den här stan i fullt julös snart! ;)

Spa

Så var jag på introduktion på spa:t, det gick rätt bra, fick lära mig mestadels av deras behandlingar och ska jobba fre - sön som det ser ut just nu. Otroligt fint utedäck med liggstolar där man kan kolla ut över vattnet. I går och ikväll jobbar jag på banken, är lite nervös då allt är så nytt men det ordnar sig förhoppningsvis.