Helghelghelgskojig förfest med 2+1, jossan o peters grabbar.

Jobbmöte

När jag kom in i lokalen så kom Sv D dagarna tillbaka.. Var på infomöte idag. De ska börja göra intervjuer alldeles i slutet av veckan.. Det var så många som kom att vissa inte ens fick plats inne i rummet så må bäste kvinna/man vinna.

Har flera kg tvätt i fem maskiner... Får man inte ha, men ingen hade ju bokat sig... Ikväll ska jag laga thaimat!
Tillbaka till städningen i "läggan". Vem har snott dammsugaren?

Lyft av gorilla

I går...

Åt jag den mest ofräsha hamburgaren, de som sålde den tog allt med deras lortiga fingrar, slickade på dom och tog sedan i ännu fler av ingredienserna. Aldrig mer hamburgare på studenthak.

Slog jag huvudet ca 6 ggr, oftast i fönsterbrädan

Blev jag upplyft av en gorilla över ett staket till en krog...

...vilket ledde till att en vakt kom och tog mig och visade mig vägen ut

Fick jag en knäpp på näsan pg a att jag har en flirtig personlighet, som faktiskt är helt oskyldig.

Kom vi förbi megakön tackvare stekarna och med min smidighet kom jag sedan in gratis men delade ändå på jossans biljett, som senare under kvällen hittade en fribiljett i sin ficka.. men det kommer fler ggr på platå kan jag tänka mig ;)

Frågade en tjej om jag var singel, händer inte så ofta faktiskt..

..Det gills nog inte heller eftersom hon senare under kvällen kom fram och berättade att det var hennes killkompis som undrade..

Fick vi reda på att Platå är som att komma till Italien, utan mozarella, tyvärr!


Jagad av polisen

I natt körde Helena, och jag satt fram i Francescos Jeep. Hon körde som en galning och höll på att köra på folk. Hon sladdade tillsist av vägen och polisen kom. Varpå hon säger att det var jag som körde bara för att slippa betala böter. Jag som inte ens har körkort, inte för att hon har de i de verkliga livet heller men hon hade det faktiskt i drömmen! Så jag skulle alltså åka på att inte få ta ngt körkort alls. Vännerna kom och vi övertalade henne alla om att hon faktiskt fick ta på sig skulden, de var ju hon som kört och hon skulle bara få betala böter! Hon gick därefter in med polismannen på toaletten..

Jag vaknade lite svettig där och sen drömde jag att det var en kille som tog mitt pass och alla mina kort och tänkte använda det för att göra en ny identitet till ngn. Sovit oroligt hela natten m a o.

latte i solen

Underbart varm dag i solen med latte i handen och trevligt sällskap!
Rolig tjej på af också måste jag säga!

Har tänkt lite på vad filuren jag träffade på Florence bussplats ända till Skavsta flygplats sa, han sa mkt kloka råd. Att man måste sammarbeta och båda måste "offra" och kompromissa. Att man ska resa och se saker tillsammans när man får möjlighet och man ska alltid ge och ta när man planerar sin tid tillsammans så det inte bara blir den andra som får anpassa sin tid efter när den andra tar sig tid. Han sa att den handlar om mognad.

Ibland känns det som att mitt lim och tejp snart tar slut. Hur ska det då lappas?

Chokladgröt

Inte så gott som jag hade trott.  Three cases .. jaha, de där var det inte jag som skrev! Datorn är på röstläge och när jag hostar så skriver den saker, knas! Iaf tillbaka till ämnet, "Pucko" var den enda "mjölk"dryck vi hade hemma så jag tänkte som testa. Men som sagt, ingen höjdare!
Idag har jag mest hosta. Solen skiner ute så jag ska ner på stan. Måste försöka väcka Emma också, den tjuvsovaren.

V ni är välkommna i helgen och ta med alla de kakor som går att frakta ;)

Söt valp!Kärlek

Det finns en person som är den viktigaste i mitt liv. Hon ställer alltid upp, i vått och torrt. Hon är det finaste personen som finns! Det finns 2 personer till som såklart är exakt lika värdefulla. Älskar er! Och jag älskar dessutom den sjuke natthostaren.

Hemkommen


Vakten

Middag på landet


Martinis hus/slott

Vi såg även Einstains hus, ingen vill bo där eftersom de sägs att det spökar..

När jag kom och skulle slänga min skokartong såg jag ngt coolt!

Kvällen innan avfärd


Härlig, kostade bara ca 40 000:-

Pa landet

Vi bodde i ett gammalt hus pa landet màn till tis.. riktigt god mat fick vi och trevligt som tusan.
Aven om sofi och jag àr lite som ying och yang sà passar vi sà bra ihop! Sà himla bra att vi àkte hit tillsammans, saknar dig nu! Nàr jag skulle gà ut i morse kàndes det som jag glòmt ngt, och det var ju hon! Skulle till pool med F men de va stàngt sà jag har solat i parken medan han kòrde gympan och ofrivilligt fàtt làra mig hmm.. ord.. pà italienska av fràmmande màn.

- You speak english?
- Yes. Kollade bort.
- You speak with me?
- No. Kollar fortfarande bort.
Fràmlingen sàtter sig ner àndà.
- You want a massage?
- NO!
- I love your eyes.
- Thank you.
- I love your ass.
- Mhm..
- I love your eyes.
- Yeah, thanks, you just told me.
- And I looove your ass.
- And you are crazy.
- You like crazy boys?
- No.
- Why not?

Missa inte den spànnande fortsàttningen...

Borttappat hjarta

Sitter pa Helenas skola och idag ar en skitdag! Tappade min berlock fran farmor i handfatssinken och jag far inte oppna upp den fòr om ngt hander far jag betala 8000 kr sager hyresvarden. Det har regnat i 5 dagar om inte 6.. Far skriva mer nar jag inte ar sa bitter...

Eller.. Ja.. Vagar inte rkt skriva om vad vi tankt gora idag jag och sofi, det ar inte sa bra gjort kanske om man tanker efter, ledtrad, vi har traffat en stuntman. Men, nej, vi ska inte gora ngt stunt trick! Annars da.. Igar gick vi till en vacker utsiktsplats och duomo ar vacker som tusan och jag har antligen pallrat upp kameran. Det har varit manga vander i affarer, skulle som haft lite mer pengar! Och att ryan air kunde godkànna lite mer vikt i vàskan!

Sa har vi varit ute och festat pa en stor nattklubb vilket var riktigt roligt, killarna hàr àr visserligen gentlemàn och romantiska men dom har lite svart med att fòrstà "jag har pojkvàn"-biten, de àr bara ett + fòr dom om man har en...  Killar bryr sig mkt mer om sitt utseende àn vad tjejerna hàr verkar gòra vilket àr vàldigt intressant. Ikvàll kanske vi ska gà och kolla pà nàr vàra nyfunna dansarvànner upptràder, coolt med proffsdansare ja!

Snàlla sol kom till Florence, och den som fàr tag pà min berlock àr guldvàrd och ska belònas!

Im going!

Okej, om 4 min går min ena buss som ska ta mig till min andra buss som ska få mig att lämna staden, för att sedan träffa sofi och sätta mig på ett flyplan till värme, hoppas hoppas. H, here we come.

Ta hand om våra blommor P :)

party baby och inredd lägga

Nu är rummet här riktigt fint och man känner sig hemma när man kommer in genom dörren.

Här kommer lite bilder från i lördags! Supervarmt och superkul!
 
titta hur vi pillar på varandras fingertoppar haha
haha titta jag o joss pillar på varandras fingertoppar.

några av P´s korridorskillar
joss & me on new adventures