The new sambos

Min nya rumssambo längst till höger. Och sen mina nya hussambos till vänster.

Vi har det bra och tiden går för snabbt, jag ska egentligen åka om mindre än en vecka, får se hur det går..


YogaSe vad viga jag och Alex är.. hmm. Sen var det fest på kvällen, riktigt lyckat!

rumpmassage

Idag har jag blivit rumpmasserad och det gjorde sjukt ont, ont som tusan aj aj. Såå ont gjorde det. Men det var riktigt skönt på ryggen och t o m på baken efteråt. Nu är de grillning och kubansk musik hos oss men jag lägger mig tidigt och ska försöka sova några timmar för en gång skull. Jag har en ny sambo btw.

Leeeedig


Idag har vi haft det sjukt gott i solen, legat nere vid stranden, försökt bada i havet, ätit mjukglass o slappat!

inflyttningsfest

Ja, jag har hunnit fastnat i Oslo sen sist tack vare att chauffören tappade bort bilnycklarna. Vi har hunnit haft inflyttningsfest som var riktigt riktigt bra. Hunnit jobbat alla dagar utom dagen efter festen då vi solade o åt hela dagen o sedan gick på show. Och så har jag hunnit fira midsommar med att först jobba till kl 20 sen ha supergöy med härliga människor nere vid bryggan där det var dans hela kvällen och sen somnade jag mysigt och gick upp och jobbade i morse.. Väldigt trött trots de alkholfriadrinkarna.


Oslo

Skulle åka till Oslo igår kvæll efter 19, kom ivæg efter 20.30 och var framme innan 00. Jaaa... Sov hos Maja och låg o snacka med henne længe tills jag skulle upp och møta dom andra kl 9.05, varpå dom kommer 9.30. Jaaaa... Och nu væntar jag bara på att vi ska åka hem så jag får lægga mig och sova. Har inte sovit en hel natt sen førra lørdagen.
Kursen var iaf bra och gøy! Nu vill jag hem till My.
Ps. Har før førsta gången åkt båt till och från Kragerø, en liten snabbisbåt alltså, och det var superhærligt.

Och just det, nær jag kom i fredagskvæll till Oslo fick jag veta att dom packade ur mitt rum och vi blev førflyttade till Kragerø, så dær bor vi numera!

releasefest!


-Vi tre från Norrland!
Kom tidigt som tusan i måndags, blev hämtad, fick mat av mina päron o sov sedan mysigt. Åkte o shoppade o sen lagade jag underbar efterlängtad thaimat! Tisdagen blev de en massa shopping o sen pizza med Jonte som lät mig välja några underbara produkter från hans samling (man måste älska hans jobb)
o sen släpade jag med honom och hans bror på en speciell releasefest, hade riiiktigt trevligt med supergrabbarna


Idag vaknade jag upp i ett påslakan (ja inuti) i en soffa, i deras lägenhet och väckte sedan Josef med det knarrande golvet sen drog vi på stan och jag shoppade ännu mera.. Träffade sedan Alena och sedan kom Victor ända från Eskilstuna den godingen och så vi drog på Sthlms bästa sushiställe, smakar det så kostar det som man säger i sthlm. Riktigt gott och nu är jag tillbaka hos syster och nu har jag bara 1 dag kvar här, hjälp, tiden går för fort!! Sthlm är niiiiice!

tonight i have to leave it

Ja vi får se om jag tar mig till Tangen, då kanske jag förhoppningsvis tar mig till Oslo och sedan till Sthlm, see you around!

en kväll i tunnelbanan

Tränade som bara den imorse jag och My, sen solade vi o bastade (tvärtom) de va så skönt. Sen jobb och det var roligt.  Äventyr på kvällen.. Och en massa godis på vägen.. Nu måste jag bara hitta en bra resväg.. Jag tänker va turist, gå på fik o sitta o läsa bok.. Äta glass på en parkbänk.. Shoppa nyheter.. Bara va. Ibland är jag bara så glad, trots konstiga saker som sker. Finns ju så mkt fint där ute också :)
I lobbyn...

Sol i sinne brun inne!

En härlig dag med brudarna. Kom till Kragerö lite sent tack vare att vår skjuts glömde oss men sedan åt vi lunch och åkte färjan. Blev inspirerad av vad jag vill handla om jag får chansen i Sthlmo. Skulle fika eller äta mjukglass men allt hann stänga så vi traskade till Kiwi o köpte på oss massa gott. Ikväll såg vi film och imorrn ska vi upp tidigt och träna, basta och sen jobb jobb jobb.

värmebölja!!

Jag kan inte andas i mitt nya rum. Det är sjukt hett och man kan inte sova med täcke eller något annat heller för den delen.

Min lediga dag, upp o ut till resorten då Jhonny skulle jobba, solade, åt, tränade, solade, tränade åt, hängde med Julle och fördrev m a o TIO timmar på hotellet. Oh my. Jag kommer till Sverige på måndag ett par dagar!