Sussi är...

Så kul det är att titta tillbaka på gamla saker på datorn. Hittade dessa 2 saker jag fick 2006.

Denna om min personlighet skulle jag lika gärna kunnat ha fått av killen jag dejtar idag känns de som, haha. Jag kan tydligen va lite taskig (observera: på skoj!!haha) men oootroligt charmig ;)

På tal om

Ett exkex har beställt hem en bärbar dator till mig nu, så jag ska kunna veta lite vad som händer när jag är i Norge. På tal om Norge så ringde dom från ett annat jobb i Kragerö, jag hann inte svara så jag lyssnade av mobilsvaret där en norsk man bad mig ringa upp.. Men jag väljer som det ser ut idag hellre mitt spajobb. På tal om spa så hittade jag den här bilden från skolan... :)
Scrubb, scrubb, på tal om det så är jag så sjukt sugen på sött hela tiden och inte nog med det, jag dissade mer eller mindre ofrivilligt måndagsklubben i vemdalen ikväll. Hoppas ni har skoj iaf! Jag ska sluta banga.

Posing naked

Oj oj heta nyheter jag fått precis i denna stund ang en viss östersundare. Eller okej, jag tar nog bort ett ord där, hahahah.
Jag var en riktigt bonnjänta igår! Man ska ta seden dit man kommer.

Annars då, tusan så kul de va att gå ut med Flis igår på skalet.. dock farligt med fisherman och att hon känner bartendern..
Taxichaffisen hem var helt störd btw. Taxichaffisen dit var dock rolig. Vi dansade sjukt mycket, fick en varmkorv i väntan på taxin.. Ja riktigt bra kväll, det enda "misstaget" var att Flis gick till pianobaren o lyssnade på en kärlekslåt o folk dansade tryckare.. Somnade i Flis säng till en låt som gick på repeat :) Vaknade vid femtiden av att någon i vardagsrummet skrek och någon gjorde ngt helt sjukt utan att veta om det.. eller något.. Heelt sjukt faktiskt. Åkte sedan hem i morse med bussen. Eftersom man förlorade en timmes sömn med sommartiden så va ja helt slut och gick och la mig efter stor braklunch och missade våra stockholmsgäster, men sen kom de flera som jag åt middag med och imorgon är de en ny vecka!

4 dejter inom 30 min

Igår träffade jag 4 st killar jag har dejtat från Östersund under åren som gått sen gymnasiet, inom en halvtimme.
Först ett ex som gav mig en present, sen fika med ett annat ex varpå en kille ringer o säger att han är utanför fiket och vill komma in och säga hej.. - naej.. jag kommer ut till dig istället. . . På vägen ut träffar jag på den 4e som sitter o fikar precis vid ingången på samma ställe. Ganska roligt faktiskt, vissa var de ju 5 år sedan det hände något med haha. - Ja så stort är Ösund en torsdagkväll.

Titta va ja´hitta!


Idag snöar det så jag rensar i garderoben och hittade min älskade hellström t-shirt. Den har dock blivit lite liten, nog för att jag har låga byxor idag men ja jag får helt enkelt dra i den så den blir lite större sen drar jag till Håkan och säger - Honey Im home!

Blond, glad och härlig

Åh det har då varit ett härligt äventyr sista veckan. Jobbigt att säga hej då till vargen från perrongen, sen packa hos sofi och säga hej då till henne.. Att sen komma upp till strålande sol, klarblå himmel och sjujäkla mkt snö var ju dock helt underbart. Idag har det även varit kalas som vi besökt och ätit smörgåstårta o världens maffigaste prinssesstårta med hallon och choklad i bland annat. Annars solar man i gropen jag grävt och imorgon bär det kanske av till staden. Min fläta sitter fortfarande där sen i fredags..
Jag citerar en cool dam " I sommar ska jag vara blond, glad och härlig! "

JR


Ikväll ska vi skaka rumpa


Kyld för?

Bilder från jobbet i helgen.
Inatt kunde jag inte sova pga att jag var så jäkla täppt, förkylning är något av det drygaste jag vet, men har inhandlat både det ena och det andra på apoteket idag.

God middag i link och ikväll blir det film och sport, tro det eller ej. Imorgon blir det tårta, brie och vin.

 Kommer sakna tjejerna och hela placet!

Back to reality

Igår långpromenad i skogen med hunden, äta paj ute i trädgården i solen, basta, lyxmiddag.

Idag tillbaka i staden, shopping, trafik, sol på balkongen, stenugnsbakad pizza.

I´ll run away with you

När man får en kram av en kund eller en strykning på kinden så skiner man upp, vissa ger så mycket tillbaka.

Tillbaka i Sofis lya, har ätit tiramisu för första gången och det var så jäkla gott! Har fått massa chokladbollar hela helgen , dels ikväll och sen på spa:t, och så ikväll har vi även käkat godis till Patrik 1,5 så nu mår jag smått illa men har haft en supertrevlig kväll i en superfin lägenhet.
Imorgon åker jag nog bort igen.. Jag verkar inte kunna vara på samma ställe mer än någon natt, det händer för mycket för det just nu, men jag gillar det skarpt. Ska bli skönt att fly verkligheten med en viss någon.

Tuuusen tack

Tusen tack för alla sms, samtal, mail och facebookmeddelanden på min födelsedag!! Stor kram!

Aldrig ska du bli nån annans tidsfördriv

Tyckte flis hade roliga frågor på sin blogg.

Stänger du av mobilen när du sover?

Beror på om ja väntar på ett bootiecall.

Vem såg dig senast naken?
Vargen.

Är det rädd för att få hängbröst?
Nej. Tror faktiskt jag kommer att klara mig, om jag inte får ett helt forbollslag till ungar.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Om jag har en superb pojkvän som är värd det.

En förgiftad man

Här väntade jag på spachefen..

Vi har kollat in storsjöyrans utbud i år och såg att Jonathan Johansson kommer, superb! Ska försöka gå på yran efter att inte ha varit där sedan 2004. Känns overkligt att jag ska vara ledig minst 1 månad i sommar, första på 9 år. Herregud. Idag ska jag få äta thai, längtar. Fika efter 15 och sedan middag borta och ge massage.


Har nu även ordnat att bli en aning ruinerad på min födelsedag, men de är min melodi, att unna sig något till sig själv på speciella dagar.

Har btw hittat tillbaka till O. Ljungström..
Vi hade lämnat Östersund
På väg mot norr mot en lycklig stund
Stog hon där
Och hela bilen var kär

Bland älgar och skog
Våra hjärtan dom slog
För den norrländska präriens gudinna
Hennes ögon, vi log
Och hon tog och hon tog
Hon var den norrländska präriens gudinna

hittade en bild från vår drinkkväll..


Mättast

Åkte från Link idag.. Lite tråkigt..Har haft det härligt... men har äntligen tvättat i Norrk.. sköönt ja. Och skönt att ha kläderna tillbaka. Handlat massa godsaker som jag ska bjuda Såif efter jobbet. Har dock råkat få i mig rätt mycket av dom så jag känner mig sjukt mätt.

its sunday im in..

Så är man i Link igen.. Har haft en bra helg efter jobbet. Bio i norrköping igårkväll och sen har jag fått se lite mer av östergötland.. Snart fyller jag år.. Galet det.. I veckan ska jag försöka hitta frisör, handla mat och mysa med sofi, jobba och ha lunchdejt och hinna träffa lite folk. Godis är gott!

Galet roligt

Jag har träffat Nilla, en tjej från skåne som jag har hängt med sen jag kom hit. Vi har nyss varit i relaxen o haft de superskönt med ångbastu, fotbad, is, bastubad m.m. Hotellet är sjukt fint här och jag hade två behandlingar idag som gick riktigt bra. Jag och Nilla måste bara slå oss fram bland norskarna så vi passar in här tillslut.

Fick just horoskop uppläst för mig och det stämmer så sjukt bra.
"Ditt nya år handlar om att skapa mer frihet i ditt liv. Avsluta relationer som inte ger dig något längre och satsa på att skapa mer utrymme för dig själv. Nya kontakter kan leda till nya inkomster."

Snälla vad det nu är som bestämmer i Universum gör så att vi är här i sommar, sol, pool på taket på vårt hotell, fri tillgång till gymet och spa:t, fester nere vid beachclub. Okej så känns det iaf nu, i sommar kanske det är bara en jäkla massa jobb men men vi har ju för tusan rkt bra lön :P
Kragerö 3 mars och Nilla

03.50

Som rubriken visar så gick jag upp 3.50 imorse. Gick redan 4.35 och var framme vid busstaionen 5.00. Åkte till Gbg 5.20 och har sedan färdats till kl 20.00 ikväll. Trött var ordet. Spökligt at komma hit på vintern med båtarna som ligger vid kanten och massa snö överallt och kolsvart ute. Har fått låna en svensk tjejs dator nu men det är dax för sängen!
Vilken dag!

Nervös

overklig gårdagskväll, overklig lägenhet, overklig dag imorgon.