Jag tar ditt nr.

Du kan ju dansa!

Min crazy outfit

Vad klär ni er ikväll och imorgon? Jag fixade en korsett och min ullkjol. Röda läppar och huggtender till det här så! Trrrrruuuuue blooooood.

Love love love

Tack för kommentaren Pablo, vad kan jag säga, kanske kan jag acceptera lila en aning mer idag Jag hade ju inte ens med "näsan" på viktiglistan där, skumt. Och till Maria Revvan - Åk 2 h och 15 min extra (med buss) då till jobbet så ses vi snart!

Nyss har vi haft besök av ett kärlekspar som varit tillsammans i 60 år. Förstår ni hur många år det är? Och dom är fortfarande kärleksfulla mot varandra som om dom nyss träffats. Dessutom har jag aldrig under mina levnadsår sett dessa två bråka, inte ens småtjafs. Världens coolaste par.

Jag börjar tro att killen jag dejta är schiofren, om du läser detta nu - är du det?

Handmade by love

Nu har jag från grunden gjort en krans. Klädde den i lila för än är det inte jul minsann.
Har granbarr i håret och blev tokig på rosetten som jag inte visste hur jag skulle göra för att få den att se ut som en. Jobbet var iaf superkul och vår ytterdörr är nöjd och medan ni väntar på att vi öppnar kan ni lukta på kanelstängerna.Avsluta meningarna...

1. Jag har insett att min senaste kyss... var för ca 10 dar sedan.

2. Jag lyssnar på... Pablos råd.

3. Jag dejtar helst... Snygga, generösa, vågabjudapåsigsjälv-killar med humor som är little less conversation a little more action please.

4. Jag tycker om...Godhet/omtänksamhet, familjen, mina vänner, adventure baby, dansa, resa, pussas, sola på fjället, havet och 100 saker till.

5. Kyssar ska vara... Mjuka först, sedan passionerade men inte med för mkt tunga.

6. Kärleken borde... Vara trogen och räcka till alla.

7. Jag gillar att... Vara med om oväntade postiva saker.

8. Jag kommer aldrig att... Bli ihop med en sexist eller hoppa bungyjump, men man ska aldrig säga aldrig (vad gäller sistnämnda).

9. Jag gillar inte... Översittare, pessimister, svek, att vänta, snarkare, folk som smaskar, elaka och sura människor - bjud på ett leende!

10. Min mobiltelefon är... Ett begär.

11. Innan jag går och lägger mig
... Rensar jag ut ngn tanke jag vill somna med.

12. Just nu tänker jag på... Att jag må kila och hjälpa till att bära hem varor.

13. Jag borde... Samla ihop alla mina vänner på en och samma kväll - skulle bli en sjukt rolig blandning.

14. Idag ska jag... Ringa gymet, banken, hämta ut min check på 1000kr som jag vann på tjejkvällen igår (yes alltså!!) och gå ut och plocka granris.

15. Ikväll ska jag... Lösa korsord, dricka te och binda en julkrans.

16. Jag skulle kunna
... Vinna nobelpris i känslor.

17. Jag vill verkligen... att livet ska vara positivt och ha många solskensdagar fysiskt och psykiskt. Att dom jag älskar får vara friska och må bra.

18. Jag tänker på
... Att livet är för kort för att haka upp sig på saker. Var inte så feg!

Sussis kill-lista

När jag var 20 år, då skrev jag detta -> sussis kill-lista. Vad kreativt! Imorgon kanske jag uppdaterar den lite, har ju ändå går lite mer än 3,5 år sen de orden skrevs ned.

Its up to you

Jag hade en ögonfrans på kinden igårkväll. Jag lade den under kudden. Ni vet, enligt saga drömmer man om den man kommer hooka upp med.. Jag drömde om de två senaste killarna jag dejtat. Spännande!

Vet ni hur underbar det är att ha en egen dörr att stänga till sitt egna rum? Ja antagligen.
En egen skön säng, sover numera fram till 10, äter frukost och läser tidningen. Tittar lite på "Eftertio" och går sedan en lång promenad i frisk luft, kommer hem och äter lunch. Tar ett bad och ikväll ska jag och mamma på tjejkväll på järnhandeln. Ja finns det inte många alternativ så skapar man tjejkväll på järnhandel.

Har hittat mobilsladden


Hittat min mobilsladd, upptäckte att jag faktiskt har 300 bilder på mobilen.

Ragga ragga ragga

Kille nr 1 stöter på mig, då kommer kille nr 2 fram och säger "Ser du inte att hon är här med honom?!" och pekar på Pablo. Kille nr 1 ursäktar sig och går bort. DÅ kommer kille nr 2 som just sagt de orden fram och raggar. Killar killar, ingen respekt mot varandra? Pablo bara skakar på huvudet och säger att nej då, vi har absolut inget på gång. Men i nödfall räcker det med att han tar min hand så backar dom (flesta).

MEN jag tycker att ett "Nej tyvärr jag är inte intresserad av någon alls här, jag är asexuell. Kolla omkring dig, det finns en massa snygga tjejer runt dig" borde räcka? Jag anser att man endast ska vara otrevlig mot någon som är otrevlig mot en. T ex om jag skulle ragga på en kille och han sa "FUCK OFF" eller ngt i den stilen, skulle man då vilja ragga på någon igen? Inte jag iaf. Var artig men ärlig när du nekar är mitt bud. ( Okej, jag kanske inte är asexuell men en liten vit lögn som bara drabbar mig är ju okej ;) )

Var ska man börja.. På Berns var det kul som tusan. När musiken pumpas in i i kroppen och man dansar hela natten, det är det bästa jag vet, helt allvarligt. Vi fick en timme extra tack vare klockomställningen. Vi dansade sedan på gatan, visste inte vart vi skulle för att hitta en tunnelnana, älskar när vi irrar runt precis som det inte finns någon morgondag. Sov 5 h och satte mig sedan på en buss och sov 7 h till, hela resan. Få timmar sömn + åksjuketablett = däckning.

Sussis specialdrink


Superb musik!

På med skjortan and lets go to the inflyttningsfest...

I gotta feeling

Ja, jag blev ju som kvar här i Stockholm, annars hade jag lugnt hängt med Lenis på vippartyt i Ösund ikväll! Ikväll blir det galej här iaf. Jag ska med grabbarna på inflyttningsfest till en tjej, skoj! Så idag skulle jag åka och köpa vin. Man får först gå ner till blåtåget ca 7 min. Åka i ca 7 min för att sedan vänta på buss ca 10 min och sedan åka buss 15 min. Gå ca 7 min till systemet. 46 min totalt ENKEL väg. Det var det värt för han som brukar åka samtidigt som mig på fredagar var med, dock med en tjej... Hmm. Inte bra.


"Du är bara ung i 10 år till"

Min lärare Magnus sa att jag inte ser ut som en Susanne, nej det är ju det jag alltid har sagt!

Började med att jag spelade tennis, tog sen en magnum mini.. En till magnum mini...Sen låg ja i sängen, kille på turnébuss ringde och sa att jag skulle komma in och kolla deras spelning. Gillar inte att åka lidingötåget på kvällen själv dock. Hänga med napprapaten till Undici? Skulle dansa samba med E från Ösund men han måste jobba imorgon som alla andra... Sugen på Hells kitchen.. Funderade på de olika alternativen och somnade med hunden, den enda värmen här i iskylan.

Where are thou?

Jag älskar folk som kommer med roliga förslag och de som alltid är med på nya äventyr som man hittar på.
Varför vara tråkig när man kan vara rolig? Förstår dock de som måste jobba, ni behöver inte ta åt er ;) Och jag är minst lika tråkig när jag väl har satt mig med filt och massa gott och tänker på kylan som är utanför dörren och kryper då längre in i soffan...

Tack till mitt ex-kex som "hackade" sig in på min dator och fixade till den imorse!

svajnflue

Provet överstökat, blev klar på en timme så det var skönt att sluta tidigt. Är trött för att jag är halvsjuk. Kanske har det bosatt sig ett svin i mig? Hostar och hostar, blev nog smittad över några timmars sällskap med feberkille i söndags.

Är osäker på om jag ska åka på fredag, då ska jag sova över hos chauffören för vi kommer fram på natten, och sedan ta buss på morgonen. Men om jag inte åker med dom så måste jag vänta med att åka ända till sön em då bussen går härifrån och hem. What to do what to do?

Jag har en positiv och en negativ nyhet. Jag har fått en dyr räkning från Radio&TV tjänst samt vunnit gratis gymkort en månad på kungliska tennishallen, ska dock inte spela tennis även om det hade varit rkt kul. Ni får själv lista ut vilken som var bra vs dålig.

Dejt i mörker

Ska egentligen plugga nu. Skulle egentligen plugga förut. Prov i morgon. Motivationen är dock lika gömd som solen. Det har varit för mycket i skolan på sistone så det ska bli så skönt med lov. Få sova ut, äta god mat, spela kort och lösa korsord. Har kanske fixat bilskjuts på fredag också, några ska till Sveg så får jag fixa resterande bit med bil eller buss.

Att dejta någon i totalt mörker, hur låter det? Att bara låta personligheten dominera. Sedan tänder dom upp och du får ta ställning om du vill träffa denna person igen. Jag skulle nog inte våga säga nej även om jag ser direkt att det inte är någon jag skulle kunna tänka mig att träffa igen, utan snabbt ta en kaffe och sen säga att det inte finns ngn gnista. Att neka någon just för deras utseende direkt vore ju katastrof. En tvkanal söker nu iaf deltagare till detta..

Ät mkt mat så får du långa naglar

Igår var jag på Comedy fight club med Marika. Hoppas dom inte filmade VAD vi skrattade åt. En ny stjärna på min humorhimmel var han iaf. Sa hemskheter som vi faktiskt skrattade som galningar åt, man får ju skämmas.

Väldigt tråkigt att jag missade B:s spelning på cirkus dock. Idag fick vi tillbaka skriviningar och prov o de gick kanon men nu är jag hemma och har jag ont mellan brösten, fast inuti, sjukt jäkla ont.


Lövely


GOOOOD MOOOORGOOON

Igår kom B hit.
Jag - Du är inte allergisk mot djur va?
B - Nej bara katter.

Vi skulle iväg och fika på ett hotell men bestämde oss ändå för att brygga kaffe här. Jag är kass på att göra annat än pulverkaffe så det blev det svagaste nånsin, såg ut som coca cola blandat med vatten.

Härliga frill:
Dock är B kass på att poppa popcorn. - Det är nog klart nu säger han och öppnar påsen, i påsen ligger ca 25 färdiga popcorn.

Vi gapskrattade halva kvällen och den andre delen lyssnade vi på hans nya skiva som kommer släppas efter jul och på min spotifylista. Ringde dit Pablo, men precis när han är i Ropsten börjar B känna av sin allergi så stackars Pablo får vänta 40 min på oss på stationen innan vi kan ta oss dit. Haha vilken kväll, mina vänner är härliga.

Kom hem tidigt men kunde inte sova efter de stora kaffekopparna, sover 4 h och vaknar pigg. Det spelar tydligen ingen roll när jag lägger mig, vaknar ändå alltid strax efter sju på helgerna. På vardagarna vaknar jag dock av väckarklockan efter denna tid hur trött som helst.

H & M som smsar 03.45 att dom är på spy bar och sedan ringer kl 04.46. Gillar verkligen galna partyfolk. Jag skulle kanske stannat ändå.

Tappade en knapp fann en kyss

Minns när jag gick ner på ica, skulle knäppa min jacka och blev påmind om att jag tappade en knapp på hellströmkonserten som jag var på helgen efter att jag kommit ner hit - dock fann jag en rolig kille som jag träffade några ggr innan han lämnade landet, spontant och precis vad jag behövde. Jag tappade mina svarta spetshandskar på en fest - fann en ny bekantskap som hade dom inneboende hos sig ett tag och senare visade sig vara en person som gjorde intryck på mig. Jag vill helst inte bli av med något som är värdefullt för mig men en knapp då och då kan jag bjuda på för att lära känna nya människor.

Jag är sugen på något riktigt spontant, ett äventyr, vill ut och dansa mig svettig, men Emelie som jag skulle ut med blev inringd på jobb. Så vad händer då? Jag har blivit bjuden till Uppsala men gillar inte att färdas. Mina sambos ska på mustasch ikväll, följa dom på rockklubb efteråt? Det vore iof något nytt. Gå på bio med B som precis ringde?
Skulle t o m kunna gå på blinddate med den 30 åriga arbetskamraten till M som hon vill para ihop med mig med, bara för att göra något nytt! Men dont worry, det kommer jag inte att göra, antagligen...

Kan bara upplysa om att jag hatar att vänta. Vänta, vänta på vad? Lite action pleeease.Fredagsmiddag

Jag tror inte att jag har spenderat en enda fredag här hemma, igår var jag bortbjuden till en annan del av ön. En stor köttbit och olika goda röror. Sedan tog vi filtar och gick in i varadagsrummet och såg idol vid denna vackra öppna spis. En supertrevlig kväll, tack!


duschboll

Tack för era omtänksamma meddelanden men blod är tydligen tjockare än kattpiss så jag bor kvar :P
Har fått en duschboll. Nu när de är så jääääkla kallt vill jag bara stå i en varm dusch hela dagen!

Skrämmande lika

När jag lyssnar på JJ går automatiskt en tanke åt danskillen här nere till vänster eftersom jag introduverade musiken till honom och vi lyssnade på Jonathan (till höger) väldigt mkt under sensommaren men allvarligt, hur är det då när man ser en bild på JONathan.

 


Hey baby, there ain't no easy way out

Vi gör en mastodontsoppa. Jag har hackat tre stora lökar. Har inte haft så ont i ögonen på länge. Är det något jag inte gillar så är det att hacka gullök. Har skalat och hackat fyra megastora morötter och skalat och pressat inte mindre än nio vitlöksklyftor. Sedan ska det resterande ingredienserna i, bl a pumpa! Vad det är för soppa vi lagar? Jo en halloweensoppa.

Jag hade för mig att man inte skulle andas med munnen, men det är tvärtom! Eller ha rinnande vatten samtidigt som du hackar så ska det tydligen bli bättre.


Underbara måndag. Utskälld och utkickad.

Kommer hem efter en sjukt tung dag med huvudvärk, prov, redovisningar och föreläsningar. En katt är borta. Öppnar sovrumsdörren. Där har en katt tydligen varit under dagen, skitit OCH kissat i deras säng.
Vem får då skulden för detta?
Jo självklart jag. Den sk systern har sagt till mig när jag vaknade kl 7 imorse att jag skulle släppa ut katten om hon var där inne. Jag somnar om och har sedan glömt detta när jag återigen vaknar och slänger i mig frukost och springer ned till tåget. Enligt utsaga så ska jag 1. Köpa ny säng. 2. Ge bort min sängplats till dom. 3. Flytta ut.
Och då menar jag inte antingen eller. Lyssnar på sisters of mercy - Ironiskt? Lyssna på denna istället:
Tack Jonathan Johansson för din röst.

Catfight

Det var skönt att träffa min gamla pirat från Linköpingstiden som hjälpte mig väldigt mycket när allt var jobbigt. Mkt har hänt i våra liv och mkt spännande väntar, särskilt för honom som dejtar en usatjej och ska flytta dit i några år och plugga.. Så kommer jag hem, lyfter upp Göte, som blir galen och börjar klättra på mig och lämnar denna fina repan, klöser precis på ett födelsemärke, tack!


Gör en insats

Ikväll ska mina sambos på Green day så dom poppar låtar för fullt här hemma. Själv funderade jag på att åka på kropp och själ mässan. Storseans med andekontakt, hypnos och body talk var något som var på menyn, det hade varit coolt.
Vaknade 8, när dom flesta kanske la sig i natt... Gjorde gröt och la mig med datorn och hörlurar och lyssnade på en massa sköna låtar. Musik är något av de bästa som finns.
Nu drar dom andra in på chokladmässa, lite sent för de tycker jag. Jag har blivit berövad söndagsmys för plugg, är det inte hemskt?!
- ¤#&/!!"¤&%¤!! säger jag bara.
Så jag drar in till Gamla stan för att fika, för ovanlighetens skull :) Så alla söndagsmysare där ute, vi ses där!

Turn the lights down

I går träffade jag Elin och hennes underbara bebis i gamla stan, vi satt och drack stoora lattes länge vid dom tända ljusen, supertrevligt! Efter det hann jag med lite shopping sen var jag bjuden på middag i en superfin lägenhet. 2 rätters och idol, inte illa! Har dessutom inte ätit oxfilé på år och dar så det var kanon. Tack tack E.

.


Det så kallade nya håretComedy fight club

Comedy fight club var som en skrattskola, riktigt göy! När jag skulle dit började dock en kille från ambasaden prata med mig på tunnelbanan, har fortf inte lärt mig hur man ska hantera sådant utan att vara allt för otrevlig. Tänkte vara typiskt osvensk och bara prata, men det slutade med att jag fick ett visitkort och jag sa bara "nej", "vi kan väl träffas och dricka vin?" frågade han, (konstigt att han sa precis så som killen jag observerade till kommunikationskursen sa till den tjejen han pratade med.. )"Nej" sa jag bara kort och gått igen. Sen sa jag "Nej nej nej" och gick iväg. Redovisningen och skrivningen tog musten ur mig. Nu blir de sängen genast!

Vem av mina älskade sambos har pajat duschen?

Ni missade väl inte kanelbullens dag igår? Jag åt den största jag nånsin ätit på ett gammalt fik med levande ljus i gamla stan och med en chailatte i en stor soppkopp.
Åkte sedan tunnelbana åt fel håll, tillbaka igen, träffade D och åt sushi och såg på söndagstv.
I morgon har vi en megastor redovisning och man kan ju bara hoppas på att den går bra och håller tiden någorlunda. Har för övrigt färgat mitt hår till min naturliga färg, om än lite askigare.

Jag skulle lägga mig sent en natt och hittade denna lapp ang att ngn pajat duschen, som ni ser så var jag oskyldig. Och som vanligt hade jag glömt att laga lunch till morgondagen, så jag skrev där på natten o frågade om jag kunde få ta soppa. På morgonen när jag vaknar och min kära syster berättar att den är nedfryst så fick jag ta med mig strimlad isbergssallad, rolig lunch!

Psykiskt skadad

Var på Flickan som lekte med elden med bra sällskap igår. Den var riktigt bra, rekomenderar att ni ser den!

Idag var det bara en lektion sen stan och byta kläder. Har glömt att berätta att jag och Pablo körde en "How I met your mother" grej i lördags. Han gick fram till en kille i baren och sa "Har du träffat Sussi?" Och jag kan säga att det inte bara funkar i serien ;) Men ni som känner mig vet att jag gick hem med mina vänner, men, kör hårt på den alla ni singlar där ute.
För övrigt har jag, som med hälften av sveriges befolkning blivit psykiskt skadad av "Dax för fredagsmys.."reklamen så ikväll mina damer och herrar blir det en lugn afton med godis.