Dax att få en mellansyster?


http://rufsig.blogg.se/2008/january/systrar.html

Välj plagg!

Uppe med tuppen, åkte sedan in till stan, fastnade i en klänning helt galet mycket och kunde absolut inte komma ur den på något vis. Det ringde i mobilen, och en räddare i nöden kom och hjälpte mig ur den. Vi gick och åt lunch på Örtagården, riktigt bra vegetariskt ställe som även har kött. Stooort utbud, supertrevligt sällskap av Marika, vi satt där rätt länge sen gick vi till Odenplan och jag gick på massage.
Där var det minsann ingen handduksteknik.. Bara att klä av sig i lysrörsljuset. Han var dessutom rumpfanatiker tror jag då vi ägnade 20 min åt den. Men på ryggen och axlarna var det sjukt skönt. Rätt öm nu!

Välj, klänning i ull att ha kalla höstdagar eller en puffärmströja:


sjukhus o massage

Har hittat en favorittröja till hösten,tyvärr inte min dock.

Igår åkte jag för att möta upp Brandur, sedan Joss, för att sedan bege oss till Pablo.

Vi sätter färg till den grå vardagen. Jag lagade 500 g pasta åt Emil, men de fick han inte i sig minsann!
och sen var det livemusik och chips, brända popcorn och vin.
Vi skulle till Magenta men hamnade på Fasching, vilket var väldans tur för där inne var det sjukt sjukt kul. Alla dansade som galningar, allt från 60 tal till dirtydancing. Vi träffade en massa övikare som dock inte fick bli dokumenterade.
för att sedan sova som prinsessan på ärten, utan ärta, på sisodär 6 madrasser. Såå skönt.
Vaknade med en fin frilla...
Vi såg två filmer, satt på det underbara taket och köpte pizza, riktigt skön söndag.
Nu blir det sov gott för imorgon väntar sjukhuset på fm och massage på em.

Dagens man

Strålande sol när jag cyklade till skolan på torsdagsmorgonen, lång dag. Fick tillbaka provet som blev fullpott, otroligt skönt - det går alltså att festa på helgerna bara man gör det man ska på vardagarna ;) Kommer dock bli tuffare med 3 prov och en stor inlämningsuppgift inom närmsta 2 veckorna.
Åt italiensk glass med en stilig man igår i eftermiddagssolen. Träffade sedan en kär vän hemifrån, Lenis, drog med henne på inspelningen av Dagens man, där vi skrattade och åt. Super trötta klev vi ut i mörket och köpte godis.

Jag har sytt en bok..

.. och gjort halsband och armband av papper.

Latmasken

och rufset som måste göras ngt nytt med


School you fool

Så skönt att vara på skolan igen, faktiskt, träffa folk efter min extremt ensamma helg. Den var skön då jag hade lägenheten för mig själv, och kunde göra precis vad jag ville när jag ville hur jag ville. Dock max 2 dgr. Det räcker när det gäller att vara helt själv. Eller ja, iallafall när man är sjuk och inte kan göra särskilt mycket. Efter skolan gick till centrum, tog id-foto hos rolig fotograf, gick till banken och flirtade till mig ett gratis id-kort som jag tyvärr måste vänta 3 veckor på att det ska dimpa ner på deras kontor så att jag kan hämta det.

Rött är hett och jag ska nog minsann hitta ngt klädesplagg.
 

Solen min älskling, var är du?

Imorgon är de barn i stora lass.

gfhjgetrh

Hittade en stig idag, så jäkla välbehövd stig.

Tänkte ringa polisen

Det ringde här på dörren, kollade ut, där stod en kille i min ålder.. Jag vågade inte öppna.. Han gick över till dörren mittemot och började försöka få upp den. Han sprang ner i källaren, kom tillbaka och försökte bända upp låset.. Jag visste fasen inte vad jag skulle göra. Men när killen väl satt sig ned, med en nedstämd blick (spejade hela tiden genom nyckelhålet) så öppnade jag dörren, sa
- förlåt, jag är sjuk, därför jag inte öppnade...
- det är lugnt, svarade han. - jag ville bara låna en skruvmejsel eller något. När jag såg honom så insåg jag att det var killen som syster o hennes kille sa att jag skulle tycka var snygg. Som brukar komma och låna korkskruv. Som jag fick öppna dörren åt när han skulle lämna tillbaka den efter påtryckningar. Det mest händelserika som hänt mig idag.


Fick ett fint mms från sjön, skulle gärna hängt med faktiskt! Börjar bli rastlös av att "bara ta det lugnt och vila", men kanske inte så många som vill träffa en snorig tjej som äter en vitlöksklyfta varje dag sen i måndags.
Ser iaf idol,åå de är ju så underbart med bra sångröster, mums! Ätit godis från affären som man tydligen aldrig ska handla på på fredagar då köerna var enorma. Kl 22 är det Dirty dancing.

Vill inte ha det så hårt men man gillar ju att dansa


koll in min intervju, mer seriöst här:
http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=551ea0f93d6e8eda0f4c657094a7e3ae323f3c35

Jag är megaförkyld och det suger. Saknade barnen idag, vi skulle på teater. Annars pluggar jag, sover alldeles för lite, håller på att bli galen.
Ja, dom är minsann überlugna på dagen och ligger o gosar med varandra, på natten springer dom runt som galningar



Sicko

Även dom sötaste grisarna blir till slut svin.

A man that makes me,then takes me.


Don’t treat me to the things of this world
I’m not that kind of girl
Your love is what I prefer, what I deserve
Is a man that makes me, then takes me
And delivers me to a destiny, to infinity and beyond
Pull me into your arms
Say I’m the one you want
If you don’t, you’ll be alone
And like a ghost I’ll be gone


Jag låg under sängen

Man gillar ju leende folk!!

I fredags var vi till napprapatkillarna, gick ut sent till Olssons, mysbelysning och skönt häng där inne, men känns mer som perfekta dejtingstället, inte riktigt vad vi var ute efter så vi drog tillbaka till kungsholmen till tungtechno men kom fram 2.50 och de stängde 3 så vi gick hem och åt. Jag fick sängen, sååå skönt det var, en stor säng utan katter som halkar omkring på golvet, ngn som går omkring i rummet eller tänder lampor. Sen åt vi frukost på taket i solen, hur bra som helst.

Lördagen skulle spenderas med mys men det blev till att få igång JofaPablo istället som gick omkring i mjukiskläder och inte alls var pepp, fick hälla i honom kaffe och vin sen var vi iaf utanför dörren vid 1. Åkte till Spybar, där blev det fullt ös, superbra dj ;) mkt hellström och mkt dans. Pablo skulle dock spela match idag så vi gick vid 4 och sen fick han minsann ta sängen så att han skulle vara en stark målvakt idag! Men fasen vad ont de gör att sova på golv. Nu måste jag plugga och sova om vartannat.

Lilla björn och stora björn.

What a beautiful day

A. -"Har du gått med mascara på ögonlocket hela dagen eller??"
Jag. -"Öh nej, jag har ju inte ens haft någon på mig idag."
A. -"Nehe, vad är de där då??"
...
A."-Hahahaha du har en död fluga på ögonlocket"

Jaa, så går det när man cyklar i min superfart..

Strandbryggan och sol

Igår jobbade jag med barnen, ute i skogen. Ordnade sedan i ordning inför skolan idag. Åkte in till stan, skickade en bok, gick ner till vattnet och satt på en parkbänk och skrattade. Gick till strandbryggan och åt en supermiddag och sedan träffade jag sis och åkte till IKEA - Jag har numera en garderob. Kanondag!

Men varför är vi inte fler?
Och det är bara du som ler
Det måste va nåt fel på er
Inget är logiskt
Inget är romantiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig


Smsminnen

Raderade en massa sms, vissa svårare än andra att ta bort "Jag vill att du ska vara här hos mig, känna din mjuka kropp tätt intill min. Vill känna känslan av att det är du och jag nu, inget ska hindra oss, ingenting." Eftersom de är så länge sedan så kan jag väl få lägga ut det, preskriberat men fint som tusan. Den omöjliga kärlekshistorien...
Eller "Helvete! Ja, er på vei :)"av golfkillen i Norge när han glömde att han skulle plocka upp oss i båten..  Eller av främligen: "Din tönt! Feg du är, svarar inte när man ringer" ... eller av thaiboxarn: "Va?? Det måste vara asgammalt?! Jag har precis opererat näsan." Höhö. Nej nu ska jag sluta. Jag lovar, jag ska inte lägga ut fler, fortsätt sms:a mig förgudsskull!

Livet här har tagit mig med storm

"Ta mig med storm eller inte alls" som jag brukar säga, har inträffat. Något surrealistiskt på Hellströmkonserten och han spelade i mer än 2,5 h och innan det gick vi i lustiga huset, det roar oss fortfarande. En sån där kväll man inte vill ska ta slut. Han är så jäkla bra!

I går var vi på en 30årsfest, men visste inte att han fyllde år, så det blev lite pinsamt.. Ja, hej, grattis då.. och du fyller... jämt... ja, såklart... ;) Men det var riktigt kul där med massa trevliga människor. Drog vidare till Riche och sedan till Berns, kul att se nya ställen. Presentera sig för en oändlig massa med nya människor och sedan besöka gamla stan... Har inte varit där på flera år, mysigt.

Jag kan bara tacka för denna helg, den har varit underbar.

Att komma hem och duscha var ju en skön upplevelse också och nu är det dags att försöka lägga tankarna på plugg istället.. Kommer bli svårt, men trägen vinner.