Valborg

Så har vi kommit till valborg. Solen skiner in lite genom fönstret och jag ska snart bege mig ut. Försöka få ut en dagslön som är skrivet med mitt efternamn felstavat. Tur att det finns personnummer. Ikväll jobbar jag när ni andra tittar på brasorna och hör körerna sjunga "Sköna maj välkommen..." Ni som har studentmössor, på med dom och ha en trevlig kväll!


Men ta fotot då!

Ja, där stod vi och väntade på att kortet skulle tas...

...men filmades. Borde kanske gå till stället vi alltid var på förr igen.

Irritation över folkmängden

Jag kan bli så sjukt trött på folk som ställer sig mitt i "rusningstrafiken" när alla försöker ta sig fram till de olika färdmedlen. - Skulle du kunna ställa dig lite mer åt sidan? Typ mot väggen din imbicill. Däremot kan folk visa mer hänsyn. I går var det en man i 40 årsåldern som trängde sig före mig, jaja... När vi skulle av dock så mejade han alla för att ta sig ur först. Hade lust att sparka honom på smalbenet. Dock gjorde jag det ej. To much people in this city!

Senaste månaden i bilder

Vad kan man hitta i en tjejs handväska?

Lägger gärna upp bilder på alla medverkande på min födelsedagsmiddag om jag får er tillåtelse, ni vet vilka ni är.Mitt fall nerför trappan = Blåmärke (Som fortf efter 1 månad är kvar)

Ursäkta röran, hade precis kommit hem från Norge och skulle packa upp. Helt otippat att jag skulle köpa jeansshorts.

Några härliga dagar i NorgePablo, jag och Brandur solar på berget

Lite dans

I går på Pablos tak i min favorittröja


My life in april

Har 7 min på mig att skriva tills jag måste springa till body pumpen, det finns ingen skönare träning. Just nu iaf.

Har njutit i solen, har varit uppe på berget, har varit ute och dansat, har myst, har ätit en massa, har fått världens bästa goodiebag, har jobbat och tränat. Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem. På återseende!

Read until your eyes bleed.

Prenumerationserbjudande. Kolla in denna länk om ni vill ge bort en present till någon. Alla vill väl ha något att läsa när dom sitter på tunnelbanan/bussen eller att gå och lägga sig tidigt och läsa om det man gillar! Tex lite mode i form av Elle!

Smärta?

Nu måste jag koka ägg för efter träningen måste jag springa till tåget för att prova på något som både kan bli smärtsamt och fel, håller dock tummen för att det går bra. Tell you all about it later, maybe..

Bostad sökes

Jag funderar på om jag ska stanna i Sthlm, åka till Norge eller USA. Oavsett så är det kanske bra om jag bor hemma i juli och sedan ordnar boende. Men är det någon som vet något bra i Sthlm redan från 1 juni så får ni gärna säga till.

Har precis varit på CorePulse och kom sedan hem och lagade mat till mig och pappa, riktigt lyckat måste jag säga och nu ska jag få tillbaka de kalorierna som jag svettades bort! Solen skiner och jag är ledig fram till kl 19 ikväll, sweet.

Good vs bad

Det jag tycker är otroligt tråkigt med Sthlm är på morgonen när man går vid tunnelbanan i lemmeltåg, alla människor som har bråttom och inga leenden, ingenting, som att folket runt omkring dom inte existerar. Ja, jag är inte bättre själv. Skulle jag vara det skulle alla tro/tycka att jag vore en galenpanna. Fast det kanske inte gör något?

Det jag gillar är att nu börjar det bli riktigt varmt ute, och att gå längs djurgården är riktigt härligt. I går hade jag en kanondag med kanonsällskap. Vi satte oss på en balkong där vi drack varm choklad med mashmellows och cappucino och log mot solen. Sedan shoppade karln supersnygga chinos och jag en vår/sommarklänning. Det är sådana dagar livet ler mot en.

Jag tänker på Paps nu, håller tummarna det hårdaste man kan imorgon.

Kalender

Ja självklart var förlovningen ett aprilskämt, hade inte ens tid att göra det seriöst och roligt. Lurade bara en person på hela dagen, och även om det gicks på så gick de ändå inte ens hem. Hmm får smida till majmajmåne..

Min bortskämda kropp börjar känna av det riktiga arbetslivet. Jag som annars vill jobba vill nu vara ledig. Men snart så är det lördag och då är jag fri. Har bara minst 22 h kvar tills dess... Kanske ska jag bara mysa i helgen, känns som det vore smart. Har bokat in mig på pump kl 6.45 imorgonbitti, nu måste jag svettas för de pengar jag skyffar undan varje månad till gymet!

Hemkommen


Har varit årets bästa jobbvecka, ekonomiskt och mentalt. Tack till Norefjäll.

Jag kan inte tolerera


Happyface

Kul att træffa kænda ansikten från Kragerø, och nya såklart. Åkte bræda i førrgår, var riktigt kul men fick en panikattack i sittliften. Visste inte att jag var højdrædd. Igår klættrade vi på en ca 20 m høg vægg, slitigt i underarmarna, vet inte om klættring ær något før mig men kul att ha testat. Sedan testade jag och Martin hoppslottet igår efter stængning och se om vi kan ha spotlights till sista timmen, hoppdisco.
Redan varit hær i sex dagar och jag har hunnit førlova mig med en från skishoppen!! En riktigt stor snygg diamant! Bild kommer!