Sorry att jag inte hinner svara på mail just nu...

Har haft superhärliga dagar med J. I lördags cyklade vi och fikade och sedan beställde vi hem mat till rummet typ 22.40... I förrgår låg vi på beachen men eftersom J är gäst så ville dom att han skulle betala 500 dirham. Dvs 1000 svenska kronor... Det ville vi inte veta av, så tillslut fick han gå som "member". I dag har vi varit i en av shoppingmallen på dagen och köpte förvånansvärt lite(!) och sedan nu på kvällen har vi varit på Gold class bio - för 240 svenska kronor får du kolla på en rulle i fet skön fällbar fotölj och du kan trycka på en knapp om du vill beställa ngt. Ett par satt i knä på varandra men no way vi bredde ut oss i en varsin och jag beställde in en stoor specialchokladmilkshake medan J som är så modig gick in för en Cola och chips ;)

Sen måste jag ju bara nämna att det är nationaldag här imorgon och Megan Fox bland annat kommer på besök till "oss" sen är det fallskärmsuppvisning, kamelridning och en massa mer.

Day and night








Guess who's here...


Slänger upp 2 bilder från mani och pedin!


Pedikyr och manikyr

Klockan är 5 på morgonen här och jag har legat vaken i lite över en timme.. I går kväll gjorde jag pedikyr och manikyr. Denna gång målade hon mer vitt på mina naglar, fint det med trots att det ser mer ut som att man har lösnaglar då. Ska slänga upp lite bilder från det senare idag och sen lite bilder från Atlantis! Nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad dagen har att erbjuda ;)

Brazilian

Oh la la. Jag tog en extra stark panodil i morse och cyklade sedan iväg och gjorde en brazilian wax. Om jag inte hade tagit den hade jag nog sparkat terapeuten för varje remsa. Det gjorde ont så in i norden. Men men, smärtan varar ju typ 1 sek så det är lugnt värt det. Varje gång hon skulle dra så gick jag till "mitt happyplace" i huvudet. Benen gick helt okej men det är nog för att jag gjort det själv så ofta. 237 svenska riksdaler går hela ben + brazil på. Hur bra som helst!!

Det finns en tjej här i Dubai som frågar om J hela tiden. Hur han ser ut, när han ska komma... Varje dag är det "Vad heter din pojkvän nu igen?" "Kan du berätta hur han ser ut nu igen!" "När ska han komma?" Så berättar jag och hon lägger huvudet i sina händer, ler och lägger huvudet på sned. Precis som om jag berättar en saga.

Dagens fundering

Det börjar kännas lite kyligt här. Var bara ca 20 grader igår kväll och jag frös i linne. Imorgon ska jag vaxa mig på salong, ska ta en extra stark panodil innan hade jag tänkt.

Nu har jag beslutsångest igen och kan inte bestämma mig för om jag ska välja Ökensafari eller Atlantis (vattenpalats där man åker slides och sånt...)

Hemmafru

Fick frågan om jag har tänkt på att 90% är män i Dubai (av en person som varit i Dubai förut) Nej. Det är verkligen inte min uppfattning. Jag ser tjejer och kvinnor varje dag, 90% av alla jag möter är just kvinnor (eftersom männen jobbar, haha) Dock läste jag i tidningen riktig fakta igår - Medelåldern på dom som bor i Dubai är 27 år.

Man ser nästan aldrig någon över 60 år här.. Jag tror jag har sett typ 2 personer.

Dubbelvikt och skumparty

Okej, om igår;
Vi var på stranden och medan tjejerna gick och åt låg jag kvar och njöt av havets färg.

Vi åkte sedan hem och som vanligt var grinden låst... Det är väldigt högt och jag fick ta av mig min långa vita kjol för att inte bli smutsig och denna gång lyfte Daniella upp mig men sen släppte hon mig när jag låg dubbelvikt över grinden i mina bikinitrosor. Okej, kändes inte smickrande. Överkroppen hängde alltså ner på rätta sidan om grinden och min underdel hängde på utsidan. Tjejerna skrattade och jag skrek "Ta ner mig igen!!!" men dom skrattade ännu mer... Ingen hjälp fick jag eftersom dom också låg dubbelvikta.. Fast av skratt då. Så på ngt vis så kunde jag ändå hoppa ner. Shit vad ont det gjorde att ligga på den metallen... Men vad gör man... Jag var ju tvungen att ta mig in om jag inte ville vänta sisodär 7 h ute.

(ANGRY FACE(!))
Sen åkte vi iaf till Nassimi beach. Roligast där var en manick där en av våra vänner hoppade upp så skulle vi kasta en boll på en måltavla och om man träffade åkte personen ner i en tunna med vatten. Sedan blev det skumparty på stranden och då kände jag att det var dags för refrängen.

Imorgon börjar en ny vecka i Dubai (ja, helt galet att dom börjar sina nya veckor på söndagar, har fortf inte vant mig vid att torsdag är fredag..hmm)

Kan någon lyfta ned mig???

Kom precis hem. Tog denna bilden nu, ni kanske ser hur trött jag är. Svider verkligen i ögonen för John Blund la i glittret innan jag hann blunda! Därför ska jag berätta allt om denna fredag imorgon. Jag kan iaf skriva att jag klättrat, fastnat och dinglat...

Snyggaste huset och tomten jag sett.

Jag har haft fullt upp idag och avslutade dagen med att komma hem till några som har det största hus jag någonsin varit i. Palats borde man nog säga. Eller slott... Jag gick vilse där inne och dom hade HISS inne i huset. Är inte det sick? Jo lite. Men så himla coolt. 7 personer jobbade hos dom - drivers, kockar, städerskor etc. Det var verkligen som att komma in på ett hotell.  Men, varför skulle man behöva ett så stort hus? Jag skulle vara väldigt glad bara alla i familjen har varsitt rum, man kan ha ett kontor, vardagsrum, kök, matsalsrum, ett gym och typ 1 - 2 gästrum. Men ja, ni märker väl att jag blev lite impad som fortfarande skriver om ett hus... Nog om det.

Imorgon hoppas vi på stranden.

Bumps


Istället för älgar efter vägarna är det dromedarer!

Sjukt vackert när man ser "bergen" som lager på lager i dimman...

Öken öken öken...

Camping...

Okej. Tjejerna hämtade mig kl 8 på morgonen. Lite innan 10 var vi i Oman. Där stod vi i kö i 2,5 h för att betala de sedvanliga 120 svenska kronorna. Bara en "liten" ny detalj. Dom har höjt priset till 400 svenska kronor. Jahapp. Vi försökte betala med Daniellas kort - nekat. Mitt kort - nekat. Bellas kort - nekat. Vi kunde dock ta ut pengar från ett kort ur automaten och sen skramlade vi ihop resten, t o m med mynt. Då vet vi det. Om ni vill stanna mer än en månad i Dubai kanske det är bättre att flyga någonstans?

Men nu var det ju Eid också annars ska det inte vara så lång kö i passkontrollerna.

Ökensafari

Är det någon som vet om något bra företag som anordnar ökensafari?

Atlantis och ski dubai

Igår var det full rulle vill jag lova. Jag var på atlantis - en stor vattenpark och åkte ring ner för forsar och fick stora splashar över mig. Det var skoj! Helt sjukt vad aktiviteter kostar här däremot, 400 svenska kr för inträde.

I dag har jag kollat in Ski Dubai, där är det enligt utsaga -2 grader och det blev ju lite av en chock hur kallt det kändes ;) Jag åkte dock inget, får se hur stadig jag är på brädan sen när jag väl kommer till snö...
Åt lunch på en riktigt fin fiskrestaurang och sedan har jag kollat på lite hästridning. Så himla coolt med dom som tränar polo och hoppar med hästen som när den fått backut. Vi beställde sedan hem mat som vi har svullat och nu ska jag se på film.

Piiiip.

Fars dag

Grattis min alldeles, alldeles underbara pappa på Fars dag!

Hoppas du får en fin dag med mamma och en god tårta!

Eid

Läste precis på Bellas sida (hon är också i Dubai) att det är 32 grader varmt i havet nu. Och vi tyckte det var kyligt.. Är det inte galet?!

Det är Eid här, någon form av holiday. Kollar självklart upp det nu... Nu ska vi se.. Lite som julafton om jag förstår det rätt. "Det glada firandet sker tillsammans med släkt och vänner. Samtidigt ser man till de mindre lyckligt lottade genom att ge allmosor och ordna välgörenhetsinsamlingar."

Såg en filmsnutt från Pippi Långstrumps jul nyss och shit vad vackert det är med snö hörrni. Miss it.

My day on the beach

Vid tolvtiden åkte vi till havet och lade oss. Badade, kastade sån där boll som studsar på vattnet och jag lärde dom "GRIS". Ja, ni vet, om man tappar bollen blir man G - tappa igen - blir man R... Till slut blir någon gris. Denna någon blev jag. En kompis till dom jag var med kom med en guitarr och en fantastisk sångröst så vi hade det riktigt lyxigt i sanden.  Åkte hem till solnedgången, duschade och begav oss till Dubaimall och käkade på Vapiano. 23.30 var jag hemma (myyycket bilköer idag) och nu ska jag sova för att kliva upp 8 imorgon.

Fick höra idag att jag har en ny läsare som är VP här i Dubai - välkommen till min blogg!


Palmer och middag


Ikväll drog vi ut och åt en riktig stek. Det är ju så otroligt skönt att kunna sitta ute i ljummen luft, titta över havet... Åkte sedan och handlade lite och blev uppringd för att fråga om jag ville hänga med ut ikväll, men nej. Jag stannar hemma, lägger mig i sängen nu och kollar på film - för tusan vad skönt det ska bli att sova sen. Hoppas på stranden imorgon, ses där hörrni!

Energi stavas med glädje.

Det är som någon sugit ur all min energi med ett sugrör, ni vet sådär så det sörplar på slutet för att någon vill ha sista droppen. Kanske är det sömn jag behöver.

Chanel baby

Igår shoppade jag med Daniella på dagen, riktigt bra köp och riktigt kul! På riktigt alltså ;)

På kvällen drog vi på bio och såg facebookfilmen. Inspirerande, rolig som tusan och Verkligen sevärd!!

Nu ska jag sova en stund. Intresseklubben noterar va?

Berätta inte för mig vad jag ska säga, tänk istället på vad du själv gjort för att skapat detta.


Depp. Har inget att göra med er underbara människor där hemma i Sverige.
Ni är så bra bra bra.

Crap.

Har insett att det inte är så lätt att vara positiv när allt känns så sjukt tungt. Just i denna stund vill jag vara i min säng hemma i Sverige. Adjö.

Polisen

Idag tog jag mina första cykeltag på den rosa cykeln. Cyklade till gymet och lade mig vid poolen. Simmade några vändor och lade mig igen. Åt lite, läste...Skönt ja! Tror en poliskår från Sverige är här. Det kom först en person med svensk polisväska, sen en till. Och när jag väl gick in till gymet och skulle träna så hörde jag svensktalande människor överallt.

In a bit!

Mitt hår växer fort fort här!


STRANDEN

Oj oj oj. Glömde berätta att det var 2 kineser som kom fram till oss tre blonda tjejer igår när vi stod vid Dubaimall och fontänen. De frågade om de kunde få fota oss som souvenirer från Dubai. Ooooh vilken bra souvenir med svenskar från Dubairesan!!! haha. Men nu tänker ni, iaf en viss mamma - Men så kan ni inte låta dom göra. Okej, nej vi låter dom inte.

Vaknade kl 10.40 av en tjej som skickar ett sms och frågar om jag vill hänga med till stranden 11.15. Springer upp, smörjer in, klär på mig bikini, packar väskan och springer ut. Har legat och haft det gott i några timmar och kollat på kitesurfing. Borde man kanske testa?



Sedan drog vi i sportbilen som dånar till mexikansk restaurang och jag åt världens onyttigaste mål. En massa smält ost, haha.

När jag kom hem var gaten låst men vi lyckades finurliga som vi är att få upp den ;) Såå.. nu ska jag duscha och sen sova. Är så himla trött efter att bara sovit 6 h - ja det är alldeles för lite för mig!

Kvällen i korthet(?)


Detta hände ikväll: Klockan är ca 18 och jag sitter hemma och funderar på om jag ska ut på kvällen, E slutar sent och vi ska mötas upp vid 22 isåfall. Helt plötsligt får jag ett mail. Ett mail av en tjej som frågar vad jag gör i Dubai, som har hittat till min blogg. Hon bor rätt nära mig, ja iaf om man jämför med alla andra. Hon och en annan tjej från Sverige ska se på bio och frågar om jag vill hänga på. Jag tänker att det är en bra idé så kan jag åka hem sen men ändå komma ut lite. Dom hämtar upp mig. (Ja båda har bil, hur skönt som helst).

Vi kommer till Dubaimall och bestämmer oss för att fika istället och vara lite sociala, riktigt trevligt! Vi kan ju alltid ta en bio sen! Nu när vi känner varandra lite bättre ;)

Iaf, E ringer efter 22 och säger att jag ska hoppa in i en taxi och komma till dom. Ca kl 23 hoppar jag in i taxin och möter upp. Vi sätter oss på ett lugnt ställe och åker sedan vidare till ett riktigt flashigt hotell - fairmont hotel. Där dansade vi till 3 sen tog jag en taxi hem och pratar med J. Fina J som jag hoppas få träffa s n a r t :):):)

Tack alla inblandade för kvällen!!

Soooov gott!!

Kärlek till allt.

Du vet väl att du inte kan förändra någon annas liv åt dom. De får dom göra själva. Du kan däremot förändra Ditt liv. Precis som du vill ha det! Hur vill du ha det?

Mitt hår det flyter över hela kudden...

Snodde detta just men ack så bra!!
Don't place your dreams in the hands of those whom can destroy them.

Hade en vän på besök i fredagskväll...

...som sägs föra lycka till hemmet när dom kommer in.

Och detta mötte mig vid min dator idag, haha. Bra skrivet för att vara från en 5 åring!

Världens högsta byggnad

Tom klättrar här i Dubai på byggnade bredvid...
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article8056131.ab

Tyckte väl att den där lilla pricken på väggen såg ut som Cruise!

Möte med Brad som var glad...