Inga kyssar är tillåtna

Det svalaste vi har haft är 35 grader. Idag var det liite varmt skulle man kunna säga. Ca 46 grader i skuggan med fukt och åter fukt.
Var i Dubaimall idag, världens största shoppingcenter säger dom. Och ja, jag gick vilse. Provade ett fantastiskt långt nattlinne som jag skulle fota med min mobil.. Som inte låg i väskan.. Inte i fickorna.. Panik. Skulle träffa chauffören genom att vi skulle ringa varandra. Hittade honom utanför butiken jag var i tur som det var. Jag kom ut med ett köp som sis kommer tycka är supersnyggt men som är till mig ;) - ett mörklila nattlinne. Och i bilen låg min kära mobil tack och lov.

Föresten så kom det fram en vakt till mig idag, när jag var i shoppingcentret. Han gav mig ett kort och bad mig att täcka mina ben nästa gång. Jag trodde det var rätt lugnt eftersom jag hade långärmat tröja och ett par shorts. Men men, detta är ett urdrag ur kortet jag fick - lagen i Dubaimall:

  • Please wear respectful clothing. For example shoulders and knees should be covered.

  • No kissing or overt displays of affection

Så är det bland annat en bild på en kvinna i hellång klänning som påbudsmärke.

Som förbudsmärke en man och en kvinna hand i hand.


Time goes by, so slowly.

Tänk hur mkt ett brev kan göra. Fick ett brev av Em som jag verkligen behövde, jag behöver kontakt med omvärlden där hemma, jag saknar er så otroligt mycket!

När du är ledsen vill jag bara krama om dig.

Du är så vacker.


berg och dalbanan

Är verkligen upp och ned här. Ena stunden är det "IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiinte Sussiiiiiiiiiiiiiiii" sedan är det "Iiiiiiiiinte Esther" (maiden) och helt plötsligt jag som gäller. Time will tell.

Can you pleeeeeeeeease do this?

Stirrar upp i det vita, nymålade taket och tänker på hur mycket jag saknar att bo i Sthlm.

Hettan är horribel.

När vi skulle ut, kl 14.00 var det 45 grader i skuggan och jag trodde inte man klarade av en sådan hetta men tydligen, i några minuter vill säga. Man är inte ute frivilligt om vi säger så.

Ibland måste vi stanna upp och tänka på hur människor runt om oss har det. Har suttit och pratat med maiden från Filipinerna, det är så otroligt intressant att höra om människor i andra länder. Vi i Sverige har ju det så jäkla bra. Ändå klagar vi.

I feel siiiiiiiiiiick.

Vi har 42 grader i skuggan idag, aint that pretty! Får gärna sjunka sisodär 13 grader.
Vägen till skolan är lång och shit vad åksjuk jag blir! Har precis spytt upp det lilla jag fick i mig imorse, det vill säga hallon och blåbär, inte så kul när man tror man spyr blod. Har kollat in mitt gym också, ska bli intressant att se hur jag tar mig dit och hur ofta! Nu sätter jag AC:n på kallt och lägger mig.

Dubai!

Resan till Frankfurt gick snabbt och smidigt, även bytet där men sen var resan till Dubai rätt seg. Inte lika fint plan, inga tv/dvd:er i sätena, dålig och framförallt lite mat! När jag kom till Dubai fick jag stå i passkontrollen vääldigt länge och sedan hämtade jag min väska och mötte upp vår driver. Temperaturen stod då - kl 23.30 på 34 grader varmt. Vi åkte in till ett hamburgehak och sedan till huset. En stooor hästensäng väntade mig och jag slocknade nästan direkt.

Idag har vi varit till beachcluben dom är medlem i, den finns på det enda sjustjärniga hotellet (som jag vet) och var så otroligt vacker. Sanden var som finaste vetemjöl, havet alldeles korallblått och de kommer med vattenflaskor och svala handdukar åt en så fort man behöver där man ligger och latar sig i sköna solstolar. Åker buggy vidare till poolen som ändå svalkar lite och ligger på solstolar med utsikt över havet och vackra byggnader i horisonten. Inne på hotellet (Burj al arab) är det så otroligt vackert och liknar inget hotell jag nånsin sett.


Oh my

Om det händer mig något så ska min familj, J och mina nära vänner veta att jag älskar Er.

Hösten du är så fin.

Aldrig har hösten varit så vacker. Jag längtar efter att få klä mig varmt, dricka te, krypa upp i soffan med älskling, familj och vänner och bara vara. Man vill alltid ha det man inte kan få? Jag som egentligen är en hård motståndare mot kylan vill grabba mig fast i ett träd och inte åka, känna dom kalla friska vindarna medan löven sakta faller ned på mig.

Du är så vacker.

Vi åkte till stugan i torsdags och isolerade oss tills igårkväll. Hur skönt som helst. Ingen mobil, ingen dator. Plockade kantareller som blev så goda när vi stekte dom att jag hade kunnat trotsa min mörkrädsla och gå ut och leta nya med ficklampa. Nu är vi tillbaka i verkligheten, även här hemma har vi det bra. Har fixat ny svamp, plockat bär, inandats frisk luft - så långt bort från storstadsstressen. Min resfeber börjar dock leta sig under skinnet och jag vill stoppa tiden lite.

Just det, mitt körkort har kommit. Men posten här har inte öppet (stängdes ner helt för några år sedan) så jag kan inte hämta ut det. Får hålla tummarna för att dom är där iaf en timme på måndag när dom ska hämta sin egen post att åka ut med.

skönhetsoperationer och drama

Hur kan man se hela avsnitt av The hills och The city? På svenska MTV har dom bara småsnuttar och på MTV.com står det att avsnitten inte kan visas här i Sverige. Såå.. nu har jag tittat på en heldel små klipp och vad har hänt med Audrianas bröst? Dom håller på att sprängas precis som Heidis.

Scary. Är det ens samma tjej?

Spencer har gått och blivit fulländad psykopat och hans syster har liksom Heide totaländrat sitt utseende. Dock till det bättre.

För övrigt i The city - Snygga Olivia är nog den omognaste bitchen på länge. Men vadå, det är i stort sett de enda underhållande programmen som finns på tv och så visas dom på tider då man är bortrest!


Massage

Köpte en massagedyna från OBH nordica som tidig julklapp till mamma och pappa. Provade den igår, 4 gånger, idag känns det som jag har blivit misshandlad så jag får nog vänta ett tag innan jag provar igen. Tiden går för snabbt här hemma och det är nu bara en vecka kvar tills jag åker. Kommer jag hinna få mitt körkort hemskickat? Saknar mina vänner och skulle vilja ha en stor reunionfest tillsammans med er innan jag far men det hinns nog tyvärr inte med det heller. Tänka sig att tiden är vår största bov. När vi vill ha mer tid så rusar tiden, när vi har tråkigt så går tiden så sakta att man undrar om den ens rör sig.

Superhotellvistelse

Saknar att vakna upp i den stora ljusa sängen, sträcka ut en hand och dra genom hans hår. Krypa in i hans famn och han vaknar leendes. Bara vara, inga måsten.


KÖRKORT!!!

Körlektioner, teoripärmar, teori på datorn, halkbanan, riskettan, teoriprovet och slutligen körprovet. Allt på en månad, och jag klarade det! Tack gode gud! I dag hade jag ett stort leende från ena örat till det andra. Detta ska firas på hotell med fina J! PUSS