27 dresses?

Hade en gräddvit klänning först med långa armar men jag såg tydligen ut som en brud (en som ska gifta sig alltså) så jag tog den nya lila/gråa. Dubais shopping is the thing!
Nu har vi precis käkat en daimtårta som jag lyckades galant med, wow ;)

i want curly hair


Love

Crazy kväll men aprolig. Tappade dock mobilen men har idag fixat så jag har samma nr. Så inte så stor fara på taket förutom att jag tappat alla nr.
Stranden hela dan idag, första gången på 8 mån som jag flagnar.

Stackars lilla dator

Det verkar som att min dator sjunger på sin sista refräng.. Den hakar upp sig ibland så kommer det ett jätte högt och konstigt ljud och man kan inte göra någonting annat än att trycka länge på on/off knappen. Sen har det nu kommit upp en varningsgrej var 20e sekund om att en USB - enhet inte känns igen och man kan inte se vad det är för något och inget är inkopplat i datorn. Efterlyste hjälp på fb och fick några mail så förhoppningsvis så ska någon duktig kunna ta sig en titt iaf och se om den kan räddas.
Jag ska kanske bara ignorera problemet och låtsas som att det redan är löst. Ja så säger vi :)
Men shit nu tar den inte mitt minneskort till kameran heller... Whats wrong with you???

Svettigt!!!


Kommer man vara blek igen tills man är hemma i sverige i sommar? Jag menar, faaaabian vad varmt det är nu, det är bara april liksom... Kan bara ligga ute i max 30 min innan jag får spunk!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good


Veckans väderprognos

Oh jesus, sägs att det är 38 grader varmt idag men när man ligger vid poolen känns det då myyycket varmare. Jag kommer antagligen snart leva i vattnet/havet/poolen som den fisk jag är.

.

Jag saknar dig extra mycket idag.

Stay positive

Efter att vi kommit hem från Nassimibeach kl 18 på fredagen så ringer Dani mig 18.30 o säger att jag ska göra mig iordning för hon hämtar mig om 30 min - vi ska tydligen tillbaka :) Där träffade vi våra kära vapendragare som ska bege sig ut till Europa imorgon.. Sedan var det dans och skoj i aftonen.

Lördagen var det Nassimi igen och då tappade vi bilnyckeln i sanden.. utan extranyckel... Letade runt medans det fortfarande var ljust men hittade ingen så vi tog en taxi till Marina Mall och jag snackade om "The secret" (boken) hela tiden och peppade på att vi skulle tänka att vi redan hade nyckeln. Vi käkar och några timmar senare ringer dom och berättar att nyckeln har lämnats in av någon. Lyckliga ska vi bege oss i en taxi igen och då springer en securitykille fram till oss och viftar med en påse. En påse med body shop produkt som jag precis inhandlat :P Gött! Så tillslut hade vi allt och stannade därmed på nassimi och dansade i flera timmar.

Stay positive!

Äntligen tillbaka på burj.


Glad Påsk

Saknar er där hemma extramycket under påskhelgen! Hoppas ni får en underbar påsk!

Beach and party

Gårdagskvällen med brudarna, kan inte fatta att den där brunbrändaben-människan-Maria ska lämna oss, du får inte!!
Idag har vi hängt på nassimibeach precis heeela dagen, har varit en av dom bästa stranddagarna sen vi kom hit skulle jag vilja påstå, så soft!!

Hair laser removal

Att vaxa benen gör ont. Att vaxa brazil gör så ont så inte ens 2 painkillers hjälper. Hur jag kom in på detta är för att jag precis vaxade benen på salong och det gör så sjukt mycket ondare än när man gör det hemma. Varför vet jag inte, kanske för att man har kontrollen när man gör det själv och inte spänner sig lika mycket. När jag låg där kände jag att det lätt är värt att punga ut sisodär 30 000 för att få bort hår med laser lite varstans. För att sedan inte behöva bry sig mer, det enda är att man skulle gjort det när man var 18 år och hade därmed tjänat in 6 år av smärta samt att pengarna man lägger ner varje månad kommer ju upp i en saftig summa ändå.


Vi behöver ju faktiskt inte päls numera!


Skaffa barn?

jag - jag känner mig gravid, kolla på min mage.
barn - ja, du är inte lika platt om magen som du var förut.
jag - tack jag ser det...
barn - är du mamma?
jag - nej.
barn - varför inte?
jag . jag behöver ju en karl till det.
barn - varför?
jag - för det är så det funkar. man kan inte beställa barn och så hamnar det i magen.
barn - va?? hur får man då barn?
jag - ja, man behöver vara en man och en kvinna. Annars får man adoptera.
barn - konstigt. man och en kvinna och sen bajsar man ut barnet.

Saker man inte vet?

  • Min första skiva var Ace of Base
  • Jag är en morgonmänniska och älskar att kliva upp tidigt och äta lång frukost, lösa korsord och gärna lyssna på radion.
  • Jag älskar spel. Alla sorters sällskapsspel och även melodikrysset.
  • Jag blir sjukt irriterad på tjejer som lägger ut "osminkade" bilder och skriver ut att dom är just osminkade, är det någon form av bekräftelse man söker då? Är det sensationellt att vara osminkad? skärp till er. släng ut en osminkad bild och skit i att nämna att du är utan en massa kladd!
  • Jag är svag för snabba bilar.
  • Jag har kysst en groda, men han blev ingen prins.
  • Jag har ett ärr från navelpiersing som jag gjorde i smyg.
  • Jag klädde mig som en estet tidigare med slips och stjärnor under ögonen och hatade allt som hade med r'n'b att göra.
  • Jag har två ärr på huvudet, ett från bältros och ett annat från när jag tolkade efter skotern med snowboard, flög i ett hopp och brädan skar upp en bit.
  • Min skostorlek krympte från 37-38 när jag var tonåring till 36,5 när jag blev över 20 (eller har man ökat upp storlekarna)
  • I Sverige är min favoritårstid våren, särskilt när man kan sola på fjället med varm oboy i en snödriva.
  • Jag avgudar havet, värme och kärleksfulla människor.

Puss

اعتقدت انه سيكون من المرح لمرة واحدة في الكتابة العربية. اليوم الطقس رائع ويذكرني الصيف السويدية. الكثير من الحب.



اللغة العربية هي الثابت كما يمارس الجنس

This is not the end, this is not the beginning.


saknar dig Brandur


ont ont ont

Panadol cold/flu borde väl funka för all typ av värk?
Har precis tryckt i mig tacos och funderade precis på hur det ska kännas att komma hem till en by där man behöver åka 15 mil för att komma till shoppingen och där man går överallt. Just nu känns det tanken väldigt skön, att få gå runt åsen och äta älgkött. Sen att jag kommer klättra på väggarna efter sisodär en vecka är ju en annan sak.
Här sitter man på uteserveringar året om men det skulle ändå kännas gött att sitta på strandbryggan nu...
Livet är så häftigt, man kan verkligen välja vad man vill ha runt sig.

Ogillart. Gillart.

Ogillar:
Sega människor som inte kan hålla tider. Finns gott om dom i Dubai kan jag meddela. Finns inte mkt som får mig att bli så irriterad. Att vänta överlag är pina.
Pessimister. Vad blir bättre av att vara en gnällspik?
Gillar:
Förutom det uppenbara som är motsatserna till ovanstående så; Charmiga leenden.
Eller ja, alla leenden. Älskar leendes människor, man mår bättre direkt när någon skiner upp.
.
Spontana äventyr.

Cross

Red bulls x-fighters var så sjukt bra!! Superkväll. Hela Dubai var i JBR. Knökat och bilköer som heter duga. Norska killen var grym och kom 2a, trots att han skulle ha vunnit ;) Men jo... spanjoren var helt värd segern såklart. Dom där killarna är bikers from heaven. Loved it.

Red bull event

Om vädret tillåter idag så ska vi till jbr och kolla på detta om några timmar...

Höjdare ute i trafiken?

Vi var precis i MoE för att käka och när vi skulle åka hem så såg vi en stor svart bil som hade blått och rött ljus, som polisljus i bakrutan som dom blinkade till med när vi kom för nära. När vi skulle köra förbi så kom en annan bil och mejade ut oss och lade sig i mitten på vägen så vi kom inte fram. Sen var det en annan bil som också lade sig i mitten så att ingen kunde köra bredvid den stora svarta. Såg sedan att det var en polisbil längst fram och sedan att det var 5 bilar som höll ihop så inte vi kunde köra nära någon. Det var ju faktiskt lite roligt när vi skulle försöka och dom verkligen stoppade upp hela trafiken. Oooh... undrar vem det var...

måste ju va coolaste ungen


Smile like you mean it



Manipulation


Självklart röker jag inte! Har hittat supergoda godisar här som smakar som våra jordgubbar från lösviktsgodiset!

Shopping och dans

Jag har i stort sett inte varit hemma någonting denna veckan, helt fantastiskt! Luncher, middagar, solning, träning, skjutning, barer, dans, åkattraktioner, simning, shopping - ja you name it. Jag har kört bil för första gången på flera månader, åkte runt runt utanför mitt hus i nya årsmodellens mustang. Hur ska det gå att köra för mig när jag kommer hem är frågan? Idag var vi dessutom i Oman så nu vill jag bara sova :) Men det ska jag nog minsann inte göra.. Eller...

Guns

Igår gjorde jag något för första gången i mitt liv. Jag åkte till en skjutbana i Sharjah och sköt pistol.
Det var strängt förbjudet att fota där inne så jag har tyvärr inga bilder på när jag stod där och svettades.
Tog iaf bild på den här som låg där:
Vi hade såklart en instruktör men jag kunde knappt koncentrera mig för det var så sjukt att se riktiga vapen. När jag sedan skulle skjuta så sköt personer runt mig och det small så hårt att jag fick hjärtklappning varje gång. Jag blev jätte emotionell och mina ögon tårades när jag skulle sätta i patronerna och skakade i hylsan - helt sjukt. Tog mig ca 15 skott innan jag kände mig lugn och ca 5 skott till innan jag kände mig "trygg" när det var dags för de sista skotten så ville man fortsätta. Min kompis har min måltavla, får väl lägga in den om jag får tillbaka den!

Frös

I natt när jag skulle sova så hade jag glömt ac:n på 18 så rummet var iskallt. Drog på mig min tshirt men vaknade mitt i natten av att jag frös så otroligt mkt att jag gick upp o letade reda på mina ull-långkalsonger som jag köpte för alperna och ett par strumpor. Ute är det idag 34 grader och molnigt.

Friends and food

Det var otroligt vackert på himlen i söndagskväll. Jag sa: - vad är det som flashar ute hela tiden?
- ehh vadå,
fick jag till svar

Var 6e sekund så lyste himlen upp, gick ut och såg att det blixtrade. Har aldrig sett att det blixtrat så tätt förut. Sedan kom den brakande åskan också och senare regn. Mysigt ja.

Har ätit på vapiano, sjukt gott med carbonara! och calzone!


Igår blev jag upplockad av min spontana vän för att åka och äta sushi.

Fy tusan vad vi åt.. Jag har a l d r i g ätit så mkt sushi i mitt liv!

Liiite elakt att ha sushin svänga omkring utanför fiskarnas hus.
-Jahaa, där ska jag ligga snart. -Där var min älskare. -Där åkte min gamla granne förbi.


Drog sedan till jbr och köpte glass trots att vi knappt hade rum till att andas i magen.

Vidare till Barasti, till utsikt över havet för att sedan dra vidare till Outlet mall och inhandla en varsin keps!

Du sa nått som stannade



Det här är nya utemöblerna


Jag simmade i poolen som visade 29 grader. Kändes mycket kallare än i havet dock.

Sola sola sola sola bort sträcken

Vi har gjort om poolplatsen, förut såg solstolarna ut såhär, aj aj stickor.
Så låg jag alltså här idag och skulle jobba bort sträcken. Så ser jag något i ögonvrån. En person som kommer till trädgården och ser mig och därmed försvinner foooort! Så ringer dörrklockan igen. Så smyger han fram och kollar bara in med huvudet bakom väggen och säger förlåt förlåt, är du okej madam?
Ja men visst, kom in bara. Sen var det jag som försvann fort. Han får nog jobba där ute själv ett tag så får jag svalka mig.

38 grader i skuggan.

Jaha, men hörrni, idag ska det bara bli 38 grader. Det blir väl nice. Eller?? Uff.
Kanske bäst att ligga vid poolen hemma så att man kan sätta igång fläktarna i taket på uteplatsen och sola i en bikini som man inte skulle visa sig i någon annanstans som är bra för brännan.
Ut och cykla nu och sen inte träna något som involverar höften (cykling går faktiskt bra) för aj aj aj vad ont det gjorde efter att jag körde styrketräning i torsdags. 

arabiskt kaffe i nattens hetluft

Vissa är ju lite tröga och frågar en fråga så dom får svar, men om svaret inte är bra så duger det inte. Ja där fick någon en karamell att suga på.

Vi åkte och mötte upp vår vän ikväll som vi inte sett på jättelänge, massa kärlek till den människan, vi har så jäkla roligt ihop. Fick efterlängtat arabiskt kaffe och klockan 22 hade vi 32 grader ute. Kan säga att mina jeans nog får packas ner nu. Idag var stranden btw heeeeeeet. Vi låg i havet mest hela tiden och sedan träffade vi på två tvillingar som Dani känner som tydligen är modeller. Ja, det är faktiskt andra tvillingparet som man träffat på här nere som är modeller. Men fatta vad kul att ha en tvilling som är som en själv, jag skulle älska det!!
Jag ska inte berätta vad jag ska göra imorgon, för då inträffar det sällan. Kommer kanske bildbevis sen vem vet!
.
Sov gott raringar!

na na na na na come on

Torsdag - tränade, simmade, barasti.
Fredag - strand, sov, myste med vänner på barasti. film, virvelvind.
Lördag - strand, vilja till sömn, jbr.

Will I ever find peace?


Malene Birger

Ja nu ska ni minsann få höra. Idag var vi till ett för mig, nytt köpcenter, Wafi. Vi skulle till en klättervägg och precis när jag ska fråga hur vi ska hitta dit och vänder mig om så får jag se.... En Malene Birger butik. Min favoritdesigner!!

Jag ser en klänning som är så otroligt vacker. Helt bar i ryggen, mina färger och jättefin skärning. MEN den är ONE SIZE, när började man med sådant trams? Den var alldeles för stor för att kunna sys om. Däremot hittade jag ett skärp för en tusenlapp. Ja, men vadå.. Ett skärp kan man ju ha till en massa olika outfits. Det ett midjeskärp så det kommer bli till oversize skjorta eller klänning.

Vapiano är inte detsamma här...

Jag vill verkligen gå på vapiano med vänner i Sthlm nu. Men eftersom jag har så stooort sug efter vapianopasta måste jag nog bege mig till en sådan restaurang här i Dubai igen snart, även om peston är väldans skum här...

Några av personer som jag skulle velat har i Dubai nu

Saknar t o m att sitta på tunnelbanan på väg till någon fest. Tex som med världens bästa Pabis och Jossan (bilden nedan)

Frågestund

FRÅGESTUND HAR GULD I MUN

DAGENS:
klädsel: Tights och lång tröja
frisyr: Hästsvans
låt: Ingen ännu
tv: Har inte kollat på tv på lääänge, hittar inte dosan.
vill ha: Havet.
sjuka: Att jag äter så dålig "mat"
tråkigaste: Att jag vill vara ute eg...
roligaste: Att titta tillbaka i bloggen
skönaste: Att vakna upp av sig själv innan alarmet
längtan: Vännerna

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag
såg dig gråta: En kille i väntrummet såg mina ögon tåras och sa att han kunde se min smärta när jag skulle sätta mig på stolen när min höft låst sig.
fick dig att gråta: . . .
fick dig att börja skratta: Danial
du gick på bio med: S och D
du gick på stan med: Dani
skickade ett e-mail till dig: Mappa
skickade ett sms till dig: Sara

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Ja.
gjort slut: Ja.
sagt att du hatar någon till personen i fråga: Ja, tyvärr.
varit så olyckligt kär så du inte vet vart du ska ta vägen: Ja.
vetat vem du ska gifta dig med: Har trott att jag vetat.

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Snacks
Varit sjuk: Höftproblemos
Sjungit: Ja, vid frukostbordet bjöd jag på en show, som vanligt.
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: Ny vadå? Träffat nya människor ja.
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kissed someone: Nej
Ätit: Havrepuffar, yoghurt, ostklämma, färspressad juice och en pannkaka.

Bad och filmer

Efter badet, massagen och medicinen vaknade jag upp med endast lite känningar i höften och efter andra tabletten för dagen kände jag ingen smärta :) Hallelulja. Jag är ung igen!
Igår eftermiddag gick vi på bio, "Rango", not my cup of tea så efter 30 min flirtade jag till mig ändring av biljetterna till en 3D film.
Kvällen tillbringades med mys med fina vänner. I dag blir det att ta det lugnt och imorgon hoppas jag på att kunna åka till Burj al Arab och sola. Vi får la se vad dagen vill erbjuda :)

Sussi 99 år.

Dom är inte så konservativa i Dubai vad gäller läkemedel och sen jag kom hit har jag fått mig ett litet apotek. T ex när man blir förkyld och jag får asont i halsen så finns det ett munskölj som är kanon och antibiotika kan man få bara man ler lite. Eller, det kanske alla får. Även surpupparna? Sist var det kräm o spray till min tå som inte var rolig och nu, shit, jag känner mig som 99 år. Jag kan inte gå och var precis på en klinik där dom masserade o försökte manipulera höften. Gick inte så bra så istället kom jag hem med de starkaste antiinflammatoriska (längsta ordet?) som finns på marknaden ;) Mamma ta det lugnt, det är receptfritt!... Här i Dubai... ;) Nu är även min rekommendation från läkaren att ta ett varmt bad så jag ska tända ljus och ta det lugnt!
Om det inte är bättre till på tisdag så ska jag tillbaka till en kiropraktor denna gång. En av Dubais bästa kliniker säger dom, så jag litar på det!

Låst höft!!!!!!

Fuck vad ont det gör!!! Vaknade av att min höft låst sig. Aldrig hänt förut, antar att jag legat på ngt konstigt sätt... Vad kan man göra åt detta?? Blir ondare ju längre tiden går...

Hubba Bubba

Igår åkte jag och Dani längs beachroden och lyssnade på musik sedan vidare till en kompis för att se en disneyfilm, den var skitrolig, problemet var bara att jag somnade efter ca 13 min och dom väckte mig genom att kasta kuddar på mig och rufsa mig i håret och säga "You have to see the kiss, you have to see the kiss!!" - "mmm... sure..." svarade jag och somnade om efter 10 sek och vaknade av sluttexten. Älskar att sova. Sen åkte vi hem och jag somnade direkt igen så jag vaknade iaf upp pigg imorse kl 8 :)
...
Shoppade igår! När jag väl börjar spela tennis (när??) kan jag nu ha dessa 80-tals insperade kläder :P
Ser ut som en baddräkt men är ett linne. Strand eller party.
Och en skön hoodie från Reebok.

Obs! Bilden kan väcka anstöt :P

Har legat på stranden idag  och lyckades få den minst smickrande brännan! Jag har legat med benen uppvikta hela dagen och därmed fått skitfula streck på varsin insida av låren. Hur jobbar man bort den brännan... Vid den "vanliga troskanten" bryr man sig ju inte men va tusan 2 streck längs låren funkar bara inte.