måste vara den läskigaste bilden på mig..

Isblå ögon? Hur kunde mina brun/gröna bli så?

Fick en resväska

Det kom precis en taxi med en stor resväska till mig. Tack underbara!
Så nu packar jag för fullt och dricker kaffe för att hålla mig vaken. Shiiit, snart lämnar jag landet.................
När jag kom till Dubai..

Underbar helg

Hade en underbar kväll med vänner på torsdagen. Födelsedagsfest med 80talstema (missade tyvärr att det var tema däremot) och sedan Horizont och XL med dans precis hela tiden.

På fredagen begav vi oss till Fujairah och jag snorklade för första gången i mitt liv. Det var superhäftigt när jag väl tog jag mig ner med ansiktet under vattenytan. Fick lite panik av att bara andas med munnen och blev dessutom sjösjuk så jag var tyvärr lite av en partypooper. Såg solen gå ner och drack färska juicer. När vi väl kom hem var jag helt slut och däckade i min säng. Efter 23 så kom det en massa gotte med roomservice så efter pizza och vitlöksbröd däckade jag igen. Haha, helt sjukt. Vaknade dock väldigt pigg och glad på lördagen och åt såklart en stor dunderfrukost (vem älskar inte hotellfrukost??) solade, badade i poolen, spelade biljard, pingis och tennis (för första gången - hur kul som helst) Ville absolut inte att den lilla semestern skulle ta slut men tyvärr så gör ju allt det och vi begav oss hem till Dubai...

Mitt hår ser verkligen långt ut här.. wish it was.


Hur roligt är inte detta, både låten och videon, lol.


So, so hot in here it feels like a jungle. Me no don’t boys that done been jumble


Baby i'mma be your motivation


Hittade denna i en tidning...

Han sa att jag skulle "cheer up" och när man ser detta gäller det nog oss alla 3. Glada tjejer, hah.

Vilken färg har väntan?

Igår väntade jag först på en person på morgonen. Som vanligt. Sedan väntade jag på en annan på kvällen. Som vanligt. Dubai i ett nötskal. Alla är alltid sena. Utom svenskarna och finnen ;)

Rolig min näsa ser ut...

...som om jag blivit boxad... Men härlig bil att köra. Akta er, snart kommer jag hem och ska förhoppningsvis ut på vägarna och prova att köra bil igen...

Friends lights up your life


Earth old guys

Har precis ätit det rubriken lyder. Ska vänta in tvätten för att sedan lägga mig och vila en stund. Kan knappt vänta tills jag får sova ut hur länge jag vill!!! Var ni ute under sommarsolståndet? Snart är det helg här, min sista helg(!!!) Hjälp.

Presenter

Im happy för jag har hittat en fin present till mamma <3 Hoppas bara jag får med den hem nu ;)
Tack till M som körde mig till shopping :) !!! Cést la vie!

Finns äkta kärlek?

Chris Medina. Killen som skulle gifta sig, han är bara 2 år äldre än mig vad jag förstår. Några veckor innan bröllopet råkar hans fästmö ut för en bilolycka och hamnar i koma. Läkarna säger att hennes liv inte kan räddas men efter mer än en månad vaknar hon upp, med en hjärnskada. Han har skrivit denna låten, så himla fin video.
Vem kan ärligt säga att dom VET att dom skulle stanna kvar, det kan ingen göra. Detta måste vara det största som finns i kärleksväg.

Packa överfullt.

Here we go again. Jag packade igår. Min resväska blev överfull. Ca en fjärdedel av mina saker är nu där i.. Ringde Lufthansa som sa att dom vill ha 50 euro om jag tar en väska till. Är det bra deal? Måste ju köpa en ny resväska också... Tror knappast allt kommer få plats ändå. 150 euro om jag tar en tredje väska. Hmm...


Nej nu får jag myror i kroppen när jag tänker på att jag åker snart, got to go!

Sommar i UAE


Nödvändig info

Har precis svettat på gymet samtidigt som jag kollat på den här snubben. Tiden gick rätt så snabbt...

Helg i bilder

Så var "helgen" över. Horizont med dans och drinkar i torsdags. (snygg flagga?)
Gladiator som får jobba lite hårdare på musklerna...
Fredagen bjöd på stranden på Nassimi med lunch och sen massage på ngt asiatiskt ställe och hon var superduktig. Oh la la.

Ny skiva i bilen, dj bliss...
Helt slut efter massagen så det blev en skum film och sen sleep sleep!!

Hur planerar man en månad på bästa sätt?

Herrejisses, jag har inte haft koll på vad som händer där hemma tydlkigen för jag såg precis att Hellström kommer till Yran. Då lär man ju ska gå på själva festivalen ändå då ;) Jag vill ha minst 1 vecka i Härjedalen, låt säga 2. Yran en vecka, sthlm minst 1 vecka.. Tror inte jag kommer hinna med Båstad, får se till att kunna träffa Emma i sthlm förhoppningsvis!! Det är synd att det är så långt mellan alla ställena i Sverige annars hade det varit så mycket lättare. Bisous!

Shakira lånar pennan, sussi redigerar ;)


Vill ha denna lilla kotten


- vad sa du, sa du?

Det är patetiskt när man ser folk slänga ur sig saker bara för att försöka "hitta rätt punkter". Försöka hitta dom rätta orden. ^^ Hitta dig själv säger jag!

80's matching


Creeken

Igår var vi iväg till någon form av guldsouk men det var för varmt för att orkas engagera i tittandet. Vi gick in i en butik bara för att få lite AC och väl där inne så sa min galna franska kompis 
att vi ska gifta oss så dom tog fram en väldans massa ringar som jag fick prova. Hittade faktiskt en riktigt cool tjock guldring med diamanter och på sidan fanns ett litet lyckoöga. Hmm vad hände mer? Jo vi åkte ju sån där gammal båt mellan soukerna och det var skönt med fläkt!
Hamnade i en annan souk där jag fick använda mina flirtkunskaper och köpa present till syster (troligen) och till pappa, och en vit vacker tunika till mig själv som idag visade sig vara för liten så den har maiden fått tagit över.
Månen var konstig btw

Coola gamla båtar låg i hamnen...

Kanske detta är presenten till syster ;) ...
Sen satte jag en massa tecknade klistermärken överallt i hans bil så att hans tjejer ska tycka att han är sådär snäll och söt ;)

Black and white


Skumt

Det finns en dröm jag brukar ha. Den handlar om att någon försöker väcka mig men att jag sover så djupt att jag inte kan vakna, hur mycket jag själv än också försöker att öppna ögonen. Varje gång jag drömmer denna drömmen så vaknar jag sedan på riktigt med huvudvärk.

Hon var så vacker!

Vet ni att jag började min blogg med Marilyn för 5 år sedan...
"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left."
vill ha dom kläderna!!

Ut och ät!

Igår var vi på en restaurang i DIFC och jag åt krispig anka för första gången. Har aldrig gillat pretentiös mat men det var faktiskt gott. Men godaste var helt klart sesamtoasten med någon form av skaldjur. Vi beställde in 8 olika rätter och somnade typ i bilen efteråt av matkoma, tack för att man får äta så mycket god mat genom sin livstid även om inget slår mammas älgkött eller svampsås med fläskfilé eller kardemummagömman som dessert... Det jag gärna skulle vilja äta när jag kommer hem är dock Tomat/Mozarellapajen med chili! (blink blink)
Idag var det dags att äta ute igen, drog till Shakespears för frukost, ät inte deras crêpes med ost. Den med choklad funkar men är rätt torr. Mår iaf illa av för söt frukost med glasscappucinon men får försöka dansa bort lite till Dj Bliss partyskiva som jag fick i lördags.

Inget slår svensk sommar!

En kortspelsdag i Uggen... Hur mysigt är inte detta? Helt magiskt fint!
Jag har fortfarande inte fattat att ni har sommar där hemma. Den svenska sommaren. Den som man absolut inte vill missa, den som man lever för varje år. Åhå, jag hoppas vi ses snart. Med klippor, jordgubbar och grädde, picknickar och badminton. Kan inte vänta längre nu!!!

Poolen och soolen

Gick och lade mig igen där på morgonkvisten men vaknade sedan kl 11 och såg att jag hade ett sms om att hänga vid poolen så jag knöt på mig bikinin o drog direkt. Hur gött som helst var det, var där i 2 h och åt spicypizza o snackade om allt som hänt, var 2 månader sen vi sist sågs. Nu blir det tidig nattning. Sov så gott, smuk.

Dont tell me how to live my life...

...Because I'm a rebel ;)

B-day party at Armani

Igår var det födelsedagskalas för Dj Bliss...
sjukt trött just nu, ska tillbaka till sängen en stund, in a bit!
roligt det ser ut när man har tubtopp på sig, som om man vore näck, men så är inte fallet!

Brunch

Var på min första brunch här i Dubai. Det är något som kännetecknar detta stället - fredagsbrunch. Så jag är väldigt glad över att jag varit på en nu. Vi var till The adress downtown på en väldigt fin buffé. Och om vi åt... Vi hade nämligen gymat innan, legat vid poolen och skjutit upp vår brunchbokning TVÅ gånger... Efter det blev det powernap och sedan Tangled, äntligen. Härligt med feel-good-filmer med lyckliga slut va ;)
Bevis på att jag provat denna slemiga obehagliga sak... burr.

Godaste pannkakan med vit och brun choklad med frukt och annat smått o gått när man redan var mätt efter all "riktig mat"

En av de 4 efterrättstallrikarna vi tog för oss av...

what do you mean?

vad menar du, det är ju bara ett liten reva. Ehh.. Eller, kanske dax att slänga sina favoritslappisbyxor som man har här.

Dans, shopping, finpixliga bilder ja!


status just nu: kan ej sova. eller, har inte försökt. Dani droppade mig för nån timme sen, vi har varit i MoE och... ja vadå... shoppat. 1 poäng till dig. Shoppade långt över budget igår när jag hittade solglasögon och smycken inne i Town Center påväg till gymet. Igårkväll var jag förresten ute och dansade mig svettig(-are) med denna fina donnan.

Och idag lyckades jag ligga 20 min vid poolen i 44 graders värme (I SKUGGAN!!) skulle svalka mig och det var jaccuci i poolen istället så man blev ännu varmare. Jag kommer vara blekast i Sverige om några veckor ;)

REGN

Okej, jag fattar att ni tycker att jag är koko efter mina väderinlägg. Men vet ni hur sugen jag blev på svenskt sommarregn nu helt plötsligt. Det påminner mig så mycket om när jag var i Ramnäs och vi gick till affären och köpte godis och såg på film. När det är regn så FÅR man vara inomhus, annars när man är i Sverige och det är sol så är det fyskam att vara inne (tycker även jag). Vid regn är det bara ta täcket till soffan. Göra rostade mackor, kall oboy och titta på en film, en massa vänner tillsammans.

Längtar efter snö

Snö är så vackert. Drömmer mig bort till uggen med vita trädkronor, skoter och varm oboy på fjället. Få klä sig i varma, mysiga kläder... åhh... Särskilt nu när jag ändrade min påminelseklocka till juleklockor..

Sveriges nationaldag!

Vad gör ni där hemma en dag som denna? Ledighet och allt! Åh vad härligt! Hoppas ni har kanonväder och har det super.
Puss och kram!!

Män som kan sjunga.


Läsa tankar.

Något som är väldigt häftigt med just lokala vänner här är att dom alltid kan läsa en. "Varför är du ledsen?"" "Vad är det för roligt som har hänt?" "Du är upprörd, vad tänker du på?" "Du är lycklig nu" Så som man vill att killar ska vara. Uppmärksamma. Även om man själv tycker att man håller masken rätt bra. Annars bland killar brukar det mest vara "Är du sur?" och så blir man sur för att någon säger att man är sur även om man inte var det innan ;) Men ut med språket tjejer, vi vill ofta tänka "Men va fasen, om han inte fattar varför jag är upprörd nu får han ju skylla sig själv" men båda vinner på att bara vara ärliga och faktiskt reda ut saker på en gång. Och killar fattar inte att man är intresserad om man inte säger det rätt ut (mmm jag vet, hur roligt är det eg)

Dani!

För det är ingen vanlig dag, nej det är Danielas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Till alla som ska ut och dansa ikväll!

He's with his friends. I dont say "Hi", I say "Keys to the benz"

Till kärlekskrankarna där ute


toys before boys

Jag har nu 20 par skor här på mitt golv.. Och jag har aldrig ens gillat skor...

Maaaartin

När jag såg första avsnittet av årets BB så tyckte jag att Martin var både arrogant, tyken och inte särskilt fin. Dvs såna killar som jag inte tål, finns inge värre än kaxiga killar. Men shit vad han har växt i mina ögon, han verkar vara en riktigt bra, genuin kille som dessutom med det blev sjukt het. Så rösta på honom nu ni där hemma! Han verkar vara den enda som inte snackat så mycket skit också, sånt gillar vi ju!

Träligt..


Vilken underbar kväll!!


Om att leva i en bubbla.

Jag minns när jag var 17 år. Jag fick höra av en kille jag dejtade att jag levde i en bubbla. Att jag på ett sätt kan prata med vem som helst, men jag släpper inte in folk på riktigt. Nej för släpper jag in någon så håller jag den så jäkla tajt att jag aldrig vill släppa den igen. Och ni vet ju vad dom säger om fågeln man håller i handen, håller man för hårt så kvävs den. Och det vill man ju inte. Men mitt ordspråk från barndomen var "Bättre med en fågel i handen än tusen i skogen". Jag är rädd för att jag alltid letar en bubbla att leva i. Jag flyr. Jag startar om. Nu är detta ingen bubbla längre utan min verklighet och plötsligt kanske jag måste vidare?

Yaaaa

Känns lite surt att tacka nej till jetski och bananbåt idag men men... Ikväll är det oklart vad som står på schemat. Hänga vid stranden? Se på film? Festa? Socialisera över fika? Ja det får tiden utvisa. Nu ska här inte sovas på morgonen utan ska ladda batterier på gymet.
Ibland blir jag chockad över hur själviska människor det finns. Vissa bryr sig bara om sig själva, frågar inte hur andra mår, hur andra har det. Karma säger jag bara. Var snäll mot din omgivning så får du kärlek tillbaka. Ingen vinner på att vara en surpuppa.

Låt mig hitta hem.


När jag flyttade till Sthlm 2009.
Slutet av maj, 2011. Kan inte fatta att det gått 2 år.

Fasen också, tittade igenom gamla bilder från när jag bodde i sthlm. Jag saknar den tiden så otroligt mycket!!! När jag var helt ny i staden, kände i stort sett ingen. Men den känslan när jag flyttade dit var helt magisk. Och jag cyklade flera, flera km varje dag genom ett skogsområde och allt var nytt och spännande. Snälla universum - låt mig hitta hem.

När man mår dåligt...

...Ska man läsa/se/lyssna på något som får en att skratta!
.
.
Rörmokaren ringde flera gånger på dörren, men ingen öppnade. Precis när han tittade genom brevinkastet, så gick kvinnan fram till dörren naken, o tittade genom tittögat för att se vem det var. Då hör hon rörmokaren genom brevinkastet, hej krulltott har du mamma hemma?
.
.
En kvinna står framför spegeln och beundrar sina bröst. Maken går förbi och undrar vad hon gör?
-När jag var hos läkaren idag så sa han att mina bröst verkar tillhöra en 25-åring, sa hon.
-Sa han nåt om det 50-åriga arslet du släpar omkring på, frågade han och skrattade?
- Nää, svarade hon, vi pratade inte om dig!!

Vilken otroligt underbar röst!!!


Om jag någongång gifter mig...

...vill jag att denna killen ska sjunga. Han sjunger verkligen med känsla.

Älskar ormskinnskläderna!!

... Sen är det ju ögongodis för både oss tjejer och er killar.
Listen, now I'm strong baby I bring the fire on, sharp shooter, you can call me the zion. I'm not the one easy to get to. When I look into your eyes, it's over.