Middag och spel

Har glömt lägga upp dessa bilder från i lördags. Vi hade supertrevligt!
Fördrink
Middag
Djurälskarn
Några från sällskapet

Prolash och renewal lash serum

Tack så mycket! Här är filmen om mig:
The Susie Movie http://www.tackfilm.se/?id=1258727404930RA79
Har börjat med dessa. Använder serumet från Loreal till ögonbrynen och Prolash till fransarna. Återkommer med resultat!

Inspiration till lägenheten...

Ett stort massivt köksbord i ek, detta är från mobelkvaliten.se
Bäddsoffa vill jag verkligen ha! Denna är från MIO.
Vit LED - TV med ambilight. Denna är från SIBA.

Pedagogisk dokumentation

Har jobbat och haft praktik hela veckan och nu skriver jag en pedagogisk dokumentation. Jag känner mig rätt slut. Och täppt igen, får äta massa vitaminer nu, hinner verkligen inte bli sjuk igen. Det är helt underbart att vara frisk, andas lätt med näsan och känna att kroppen mår bra! Snart är det dags för flytt... wow!

Kingstonhouse

Måste bara säga att Kingstonhouse har gaaaaanska taskig attityd. Jag klickade snabbt i en deal från dom då de första kunderna skulle få ett spaset. Fick inget och frågade dom i ett mail om dom hade glömt att skicka med det eller om det tog slut väldigt snabbt. Jag fick, enligt mig, ett spydigt svar att deras andra kunder minsann var så nöjda eftersom det var rabatt att dom t o m ringt in för att visa tacksamhet. Dom avslutade t o m med att skriva i parantes (trots att de inte fick något spaset). Skärpning!!!




Walla I miss Dubai

Time goes by

Provade lite kläder från Zara...
Sjalen jag köpte lyser verkligen upp i senhöst/vintern!
och så hittade jag en sådan dyrgrip jag letat överallt efter, stor ljusstake från Tyghus1. Min mobil har ingen blixt så kvalitén blir inte den bästa...
Nu blir det Harry. Potter alltså. Film nr 6 tror jag vi är på!

Versaceleggins till salu

Hej! Stod 3,5 h i kö för Versacekollektionen på H&M och fick med mig en sidensjal och ett par svarta leggins. Dock är jag osäker på om dom passar mig så om någon är intresserad av att köpa dom så är det först till kvarn på mobilen eller här på bloggen. Dom är jäkligt sköna och i stlk 36!

Att göra lärandet synligt.

Idag var det jobb, mår illa, vill inte bli magsjuk nu när jag äntligen börjat andas bättre, det är så härligt! Att kunna andas med näsan alltså! Hoppas och intalar att det är pga av ingefäragodisen som låg i fikarummet (mm jo jo, jag vet man ska slippa illamående med hjälp av ingefära) imorgon är det nämligen möte och sen kanske sova hos sis. Sen seminarium 5 på tors!
bild lånad från http://shop.ekobiologisk.com/index.php

Lysrör

Åt ost och kex med syster...
drog sedan på Emelies födelsedagsmiddag. En sen middag kl 23, kul att träffa tjejerna! Och lite nya tjejer också, 17 brudar blev vi!

Jag har en plan

Den är dyr men något jag vill. En utbildning, heltid som jag kan gå utöver min heltidsutbildning på sthlms uni bara jag ger mig tusan på det. Vad glad jag blev!

Villa volvo vovve?

När man läser runt på bloggar så ser man anonyma kommentarer till blonda tjejer att dom är så ytliga. Men vad i helv... Det är ju just NI anonyma som skriver detta som är sjukt ytliga. Att ta för givet ang en hårfärg, det är väl ytligt om något. Människor är ofta avundsjuka, missunnsama och ser någon bra ut så försöker man skala av den människan och säga att den måste ju ha ett trasigt inre. Que? Är någon framgångsrik försöker man hitta ett fel, något fel måste väl finnas där, allt kan väl inte vara perfekt?
Nej det är väl självklart att allt inte är perfekt!!! Låt människor göra vad dom vill med sina liv så länge det är något bra vill säga. Är någon på väg ner i trottoarkanten, får problem med saker och ting då måste något såklart göras! Det jag menar är - glädjs med dom som gör något dom gillar, man måste inte få plats i mallen. (Ja, jag ser framför mig hur folk försöker gå igenom en dörr som är utformad på ett visst sätt och är man inte som alla andra, nej tyvärr då kommer du inte genom dörrkarmen) Fokusera på BRA saker istället för det dåliga. Det är mitt jobb nu några månader fram över. Att se till bra förändringar, att se att människor kan förändra sitt tänkande och börja tänka på framtiden.

Att gå ut för att ragga

Jag har aldrig förstått det där med att ragga på krogen, såg precis detta och det stämmer helt in på min bild.
"Att ragga på krogen är som att öppna en chokladask och upptäcka att alla godbitar redan är tagna och det enda som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen". Nej fy tusan, gå ut för att dansa vettja!

Its a great Thursday

Idag köpte jag lite julklappar, mys! Älskar att handla inför julen. Kan inte visa dom sakerna för vissa som ska få läser ju detta ;)
Köpte iaf denna halsduk med luva, kan man vara varm både inne och extra varm ute:
Byxorna köpte jag dock inte, även om dom var riktigt snygga, lite ösäker dock på om min kropp passar i ridbyxor haha. Men vadå, det vore väl tråkigt om alla var en size 0??
En fin pälsväst, (oäkta!)
Och den här stickade sötnos som jag inte heller köpte, behöver mammas råd först, det är kemtvätt på den!
Hade även möte om VFU i 2 timmar och sen träffade jag underbara Ella för en middag och en massa snack!
Ela Elaaa... do do do do do do do do. Ja ni vet, låten.

Komma-ihåg-lista till tors:

  • Läsa Lyssnadets pedagogik kap 3, 4 och 5
  • VFU samtal E10 13 - 15
  • Body shop, erbjudanden i tidning.
  • Accent klubbdag
  • Kapahl klubbdag
  • Top shop klubbdagar

Bad santa

Oj oj oj, har ni sett bad santa? filmen alltså? Jag vill bara adoptera den där lilla söta pojken NU och överösa honom med kärlek och julklappar!!!

Prosit

Det är mycket plugg nu. Känns som vi hela tiden skriver på någon tenta. Går och väntar på flytt så jag kan börja göra julmys. Jag brukar inte vilja att tiden ska gå fortare men nu vill jag det. Tidig uppgång imorgon så förhoppningsvis somnar jag tidigt nu ikväll, imorgon kommer jag vara på väg till - i -  från skolan i nästan 12 timmar!

Gentlemän

Jag läste precis i Peyres blogg att tjejer aldrig betalar i LA. Hon hade skrivit om det för att Katrin också skrev om det. Likdant var det i Dubai. Om man tog fram kortet eller kontanter på minsta lilla grej så blev killar förolämpade. Det var lite svårt att ta in som svensk. Jag tycker självklart att killar ska betala på första dejten (visst jag är kanske gammelmodig) men när kompisar ska betala dina middagar och dylikt just för att dom är killar kändes det lite knepigt. Men man lär sig gilla det där med gentlemän i andra kulturer så att säga!

"Vi tjejer lägger ner så mycket pengar på annat, tamponger, smink, frisörbesök etc etc, vi tjejer måste kämpa mycket mer för att lyckas med karriär. Många tjejer tjänar mindre än män fast de har samma jobb, så jag tycker att killar mycket väl kan betala för notan. När jag först flyttade till L.A tog jag alltid fram kortet och killarna blev nästan lite förolämpade och alla tjejer tyckte att jag var jättekonstig. Så jag lärde mig snabbt att tjejer tar inte fram kortet utan låter männen betala.

Jag vet att Svenska tjejer har jättesvårt att förstå detta och tycker att man är en prostituerad för att ens vänner eller pojkvän betalar för en. Jag har helt ärligt jättesvart att förstå varför inte detta skulle vara ok. Skulle jag gå på en första dejt och killen vill splittra notan så skulle jag aldrig mer träffa honom, detta finns inte i min värld." -citat från Peyre.

Sick sick sick

Jag har varit förkyld sedan 17 september. Det är galet. Nu är det bihålorna igen, helt igentäppt trots överdos av Nezeril, vet det är farligt att använda mer än 10 dar i rad då man kan bli beroende men jag får panik när det är helt stopp i näsan. Nu sitter jag med huvudet över varmt vatten med vics och blir yr av ångorna och ska dra i mig renässans istället.
Från när jag låg inne på lasarettet och sjukhusmaten.. Man hade ju hoppats på att det skulle vara sylt innuti där men det var något brunt klet...
Tänk att få sova en hel natt och vakna upp och kunna andas och känna smak på mat och dofter, vad underbart det vore!!!

Nu är vi igång med aktiviterna i sthlm igen, känns super.

Idag har jag jobbat med knoddar. Andra gången på den förskolan, skönt med jobb när man pluggar :)
Har precis fått supergod mat av J och har tända ljus så det blir lugn kväll. Vi har det varmt ute nu, har varit ute 2,5 h med barnen idag. Imorgon blir det jobb igen sen plugg tors och fre och sen jobb på helgen. Som jag gillart, att ha saker att göra :)