Torsdagsfunderingar

Bakade pizza tills J skulle vakna. Den blev god och maffig och nu börjar törsten komma. Blir alltid supertörstig av pizza och tacos. Imorgon flyger jag, hoppas jag får med mig allt viktigt och att jag inte blir åksjuk påväg till arlanda eller när vi ska ta oss utanför London när vi kommer fram...  Fikade med Johanna idag och nu har jag lämnat in tentan. Har 50 ord över max och om dom anmärker på det så vet jag inte...Jag har ändå tagit bort 700 ord. Oh nu är jag skolfri i en vecka :)

Klänning jag vill ha...

... men inte vet när jag skulle kunna använda den. Varför finns det inte fler baler att gå på i Sverige?

suzanne take you down to her place near the river


Min bil

När jag pluggat klart och får en fast anställning ska jag efter 3 månader köpa denna. Eller 13 månader... Herregud jag har ju körkort så jag borde börja utnyttja det!

Pics

Jag har varit riktigt dålig på updatering. Ätit på Vapianos 2 ggr... Samma mat... Har precis upptäckt deras pizza med pesto så jag har gått ifrån min nationalrätt carbonara. Intresseklubben antecknar ser jag. Men vadå, vill bara TIPSA er om den, supergod!!!
PESTO CON SPINACIbladspenat, pesto-gräddsås, mix av färska tomater,
vitlök, basilika, mozzarella
På tåget...
Ljusade upp håret...
Himlen för nästan en månad sedan...
Väskan jag glömde uppe i Norrland...
Bingo..!
Den underbara påskbakelsen...
Himlen för någon vecka sedan, ingen vår här inte...
...för det haglade nämligen!
J plockade blommor till mig...
Sötast.
Förrätt...
Varmrätt...
Brandurs spelning och mitt och sis styrelsemöte i konsthall.

London here i come

När man sitter och skriver tenta i sju timmar och får ihop 2600 ord och måste radera en massa för att inte överskrida maxantalet så blir man en aning frustrerad. Man hittar en glass i frysen. Man rensar gamla väskor. Man packar... - Ja, jag drar till London på jobb fredag - tisdag. Det blir intressant. Senast jag var i London var 2006!
Ni som är utomlands och har glömt att stänga av röstmeddelande kan få en saftig räkning så jag stängde precis av mitt och vill ni vara snabba och inte lyssna på alla instruktioner så gör ni bara såhär:
  1. Ring 133, precis när rösten svarar:
  2. Tryck 2, precis när den rösten pratar:
  3. Tryck 5.
Så är ditt röstsvar urkopplat och ingen kan prata in långa meddelanden som Du sedan får betala!

Bilder saknas

Jag jobbar precis hela tiden förutom när jag sover. Money is honey. Jag återkommer med bilder när jag fått lite fritid.
/Trött tjej.

Update om livet

Jobb med dom sötaste i helgen. Mysdag igår med film. Har precis vårstädat i lägenheten och sedan pratat med syokonsulent. Det nya förskollärarprogrammet som jag går är väldigt hårt styrt och hade jag bara börjat på en annan skola så hade jag kunnat ta en termin tillgodo från när jag gick på Umeå Universitet. Det är fel av dom att göra det svårare för studenter! Jag hoppas på att dom ska ta till sig av kritiken om att dom lovat utlandsstudier i början men sedan sa att det skulle bli svårt. Jag tror och hoppas ändå att det ska komma fram en bra lösning! Ett år går så väldigt fort, jag har bara en och en halv kurs kvar tills jag har gjort 2 terminer och den 3 juni börjar mitt sommarlov :)

Det är för kallt!!!!!!!1

Höll på att blåsa bort idag. Motvind hela vägen hem och burr vad jag fryser!!
Fick samtal imorse om vart jag höll hus... Hade tagit fel på tiden och höll på att missa att hålla mitt tal. Hann precis och det gick kanon. Jag argumenterade om varför man inte bör röka. 10 000 personer dör per dag av rökning!
Nu vill jag bara dricka något varmt och kolla på sistaminutenresor f o m 3 juni.

VÄRME

Tänk att kunna gå ut och känna värmen och bada när jag är ledig. Det är där jag trivs. Jag borde jobba gärnet om jag ska fortsätta plugga i vår så att jag kan leva för sommaren i år.

Kan inte fatta att jag varit såhär brun när jag ser mig själv i spegeln nu...

Det här med hår...

Folk går runt med dip dye som jag hade för 11 år sedan. Då var det ingen som hade det dock. Jag tyckte bara att det var roligt att vara blond med svarta toppar.
Inte sugen på dip men att hitta någon fin mellanfärg av mörkblond/ljusbrun.

Uppe i fjällen

Åkte vi skoter och fann en massa björnsspår, en hona med sin lilla unge.
Låg och vilade i solen.
Och åt en massa mat, bland annat ägg...

Att göra idag!

  • Äta nyponsoppa med mandelbiskvier till frukost. 
  • Tvätta 4 maskiner.
  • Skriva om retorik på 2 A4.
  • Skriva ett argumentationstal. 
  • Skura golven. 
  • Träffa syster. (hon skulle göra en "bloggposé") 
  • Gå på Brandurs konsert.

Hörrni, var är kameran?

Nu vill man börja kunna använda sina vårkläder. Det blåser dock väldigt hårt här i Sthlmstrakten och jag har varit kall ända in i märgen idag trots lager. Hittar inte min kamera men ska lägga upp lite bilder när jag väl gör det, är säker på att jag packade ner den när vi åkte från Härjedalen igår. Och vill bara tacka för lördagen den 7e april, den gav ett riktigt bra besked ;)

Universum

TaCk underbara universum för att du gav oss solen!!! Vi har haft det sUperhärligt med klarblå himmel och soool. Suttit i solen o fikat och idag pimplade vi, jag fick 2 fiskar och vann därmed pris på fisketävlingen. Nu blir det påskmiddag, hoppas ni har det underbart!

Sol önskas

Med risk för att ni inte skulle tro på det om jag skrev det igår så skriver jag det istället nu. Igår 1 april vann jag både på Bingolotto och fick street flush i ruter. Wohow!! Nu haglar det här, vädret är helt upp och ner. Snälla universum ge oss SOL och klarblå himmel från torsdag och fram till måndag.