hej dagboken

Kan inte lägga ut bilder på paddan men det är så vackert här uppe i härjedalen. Knastrar under skorna av snön och de senaste dagarna har det varit strålande sol. Har varit full rullning med folk, träffat massa släktningar :) idag var vi även på skalet i ett jättefint hus. Skulle eg åkt in till ösund idag men hoppas på att träffa er sötnötar där senare istället. Hoppas ni alla mår bra, stor kram

merry christmas

God jul alla snälla där ute, hoppas tomten kommer till er :)

Frisörfail

 
Det här är faktiskt komiskt. Jag har varit på besök hos Sveriges sämsta frisör. Hon klippte helt på måfå. Först visade hon att 2 cm behövdes ta bort. Sedan klippte hon av en halv decimeter. Sedan en liten smal lugg på ena sidan. Så jag undrade hur hon tänkte sig andra sidan. Där tänkte hon inget. Såg sjukt ut. Så hon började klippa andra sidan men vips hade hon klippt av 1 dm på bredden. Så jag fick en kort frisyr framifrån och en lång bak. Blandning av hockeyfrilla och en sån där tofs till kort hår som killar hade när man var liten. Hon började skaka och visste inte vad hon skulle ta sig till. Jag blev svettig. Sedan klippte hon ur håret på den sidan hon hade klippt av halva håret. Och igen, och igen och igen. Tills det knappt fanns något hår kvar. Fick jag betala? Joodå. Men hon gav mig en produkt som plåster. Tyvärr vet jag inte vad salongen heter så jag kan inte varna er.
Helt sjukt. Hon skakade så mkt så jag trodde hon skulle klippa mig i örat.
Jag täcker allt med hjälp av att lägga hår från andra sidan. Det växer ut! Det ordnar sig alltid!

Bildbomb från veckan som gått


Inget för vegetarianer

Här är en del bilder från de senaste dagarna. Har redan hunnit öppna lite paket. Bland annat den där underbara ullpläden som mamma och pappa gav. 

Förlåt

Jag undrar vilka mina trogna läsare är som varit in o kollat trots brist på inlägg på evigheter, förlåt mig! Jag har jobbat, gjort skola och haft VFU så jag har varit helt slut. Fem veckor har som försvunnit som i en fingerknäppning. Senare under dagen kommer bilder, im back blogg.