Älskade helg

Sent på fredagskvällen kom min fina vän Josenrosen till mig och på lördagen var vi inne i sthlm och hade en superdag! Gick ut och åt och åkte sedan hem och spelade lite och såg film. Imorse när vi vaknade var det klarblå himmel och sol (är det fortfarande) och helt underbart!!! Skulle gärna åkt längdskidor idag eller skridskor!! Eller suttit på fjället och fått fräknar i ansiktet, åh vad jag längtar till påsk.
bild lånad från svenskamagasinet.nu
Gick med henne ner till tåget på fm och har redan separationsångest... Älskar helger, helt underbart. Nu är kl 14.18 och jag kan göra precis vad jag vill just för att det är HELG! :)

vart jag än i världen vänder står jag här med tomma händer...

...letar efter någon som kan rädda mig! Lyssnar på den på nivå 1 eftersom jag tydligen stör...
Ni vet när någon kollar på en mycket och man tänker men shit vad har jag nu i ansiktet. Jag var på en mataffär nyss och en kille med sin tjej kom in och han glodde som tusan, dock inte hon som var upptagen med annat. Jag kommer hem och upptäcker att jag har en stor klick grädde på näsan!! Då pratar vi gigantiskt, fattar inte att jag inte kände det... Åt en semla på vägen hem nämligen. God var den iaf!

Huvudvärk

Jag kan aldrig förstå en lögn. Aldrig.

Tjejmiddag

Så var det söndag och jag vaknade 8... Klev upp och städade upp från gårdagen. Den var superhärlig. Jag var hemma och fixade middag och bakade en daimtårta och donade med mitt förkläde till P3.
På kvällen kom tjejerna!
Em, Elin och Anna!
Idag vill jag träna och äta gott. Ha en härlig söndag!

Sushi

Idag skulle alla ha matsäck med sig till förskolan. En 5årig kille hade sushi. Han hade tjatat om det ett bra tag att han ville ha det. Det ska jag ge mina barn också, dom ska lära sig äta nyttigt och gilla allt, som jag :D

Jag vill också ha sol och värme!


Plugga eller jobba?

Jag är lite väl sugen på att jobba istället för att plugga. Ge mig ett tecken, tack. Jag är redo.

Vita skor!

Är sugna på vita höga stövletter. Är en cm ifrån att klicka hem ett par. Enda tvekan är att det står att dom är en aning fodrade. Jag vill ju ha dom till våren och sen sommaren... Hmm.

pics pics pics

Från när jag åkte längdskidor för några veckor sedan...
Trött :)
Och glad!
Såg ett par superstora fötter på tunnelbanan idag!!!
Gillar hur sur man ser ut med guldmasken, även om man ler, haha.
Avslutar med påklätt!

Trött och nöjd för vet du vad!

Känns som jag varit ut både igår och idag. Det har jag dock inte. I lördags var vi på middag tills sent in på småtimmarna och sen gick de andra ut och jag hem. Söndagen var det dags för finkläder och sminkning igen för då var det filminspelning på schemat. Vi stod med filtar mellan tagningarna för det kändes som att vara uppe i Härjedalen, superkallt. Väldigt rolig och bra helg var det iaf!
Idag blir det möte med min lärare och sedan praktikinformation. Längtar efter att lägga mig tidigt ikväll!!!
Fixade med klisternagellack också.. bökstök!
Blev fint...
...Tills jag duschade och fastnade med dom i hårtet och fick ta bort allt.

The cougar

Ser ett helt galet program, själva upplägget är inte konstigt, det är en "cougar" dvs en snygg 40+ kvinna som ska dejta 20+ killar. Men nu kommer vi till det galna, istället för att dela ut rosor när folk ska få stanna så säger hon namnet på killen som ska komma fram och sen: "kyss mig". Så hon kysser alltså ett femtontal killar på munnen och den som hon väljer bort vänder hon kinden mot så kyssen landar där istället. Usch vad mkt bacillusker!!

Underbara fredag den 13e.

Den här dagen har än så änge varit helt underbar. Inget speciellt har hänt, jag mår bara så bra. Är sådär mysigt trött och är ledig så jag vet att jag kan slappa och göra precis vad jag vill. Jag ligger i det ljusa vardagsrummet, i den ljusa soffan med den vita stora filten jag fick i julklapp. Njuter av mitt nyklippta hår, tog bort ca 14 cm så nu är det kort (för mig) tjockare och fräscht. Älskar det. Har ordnat 2 av de 4 samtalen jag skulle ordna och knappar på min iPad och får inspiration från olika modesidor. Och jag måste rekomendera Make Up Stores lavendeltvål. Mums så gott det luktar.

brunett

Min syster lutade sig över mig på julafton så jag blev brunett, hah!
När ska jag få ha mina lita?

Dags för bilder

En blogg utan bilder är supertrist, jag vet! Så här kommer lite från den vackra snön och när min mun fryste till stela läppar som inte kunde röra sig.
Jag älskar att vara hemma! Detta är utsikten från mitt rum när jag vaknar.
Solnedgång.
När det var -17 grader ute och vi gick till graven och tände ljus, jag kunde inte röra läpparna förrän 5 min då jag varit inne i värmen.
Den kalla, vackra dagen.

Jag älskar snö!!

Igår åkte vi längd för att sedan komma hem, åt, gick ut igen, spelade "vem vill bli miljonär" och hade en dag o kväll full med skratt. I morse gick vi upp tidigt (ja för at vara ledig ;)) kl 8.30 åkte vi till skidspåret. Det är helt underbart att börja en dag så för att sedan äta frukost. Nu har J åkt ner och jag ska hälsa på i ösund i helgen är planen. Vil inte lämna snön sen!!!

Varför sover man så mkt när man är i Härjedalen?

Ja... Här sover jag miinst 10 h varje natt. Spelar ingen roll när jag somnar, vaknar inte en ända gång på natten utan vaknar av solen eller mig själv efter sisodär 11h. Idag gick vi runt åsen och kom sedan hem till dukat frukostbord med hemmagjord varm choklad. Helt underbart! Sen dusch och vila igen, snacka om återhämtning. Nu är det film här och jag ska nog ta en ostsmörgås och varm choklad igen. Life is great.

Löften

Jag dricker väldigt sällan numera, har aldrig tyckt att det är gott med en kall öl eller förståyt det med att ta ett glas vin på kvällen. Jag rör inget nikotin och jag har alltid haft bra kontroll över ekonomi däremot kan jag bli väldigt sötsugen så... Nyårslöftet är att inte förtära godis fram till påsk. Så är det sagt.

Roliga hoppbilder

Haha, inte en enda bra! Bara jäkligt kallt! -20 grader

Sista dagarna av 2011 i bilder

Jul hos syster med hela familjen.
Ena hälften av julklapparna, för många!
Granen
Jag köpte hem guldmasker
Som man kan skrämma slag på folk i...
Jag påväg till middag på Husky
Nyårsoutfiten var en...
...byxdress...
Adjö år 2011, tack för allt det härliga du gav mig och andra.

Sommar 2010 vs vinter 2011

På sommaren låg vi nere vid stranden på Lidingö eller i trädgården i Härjedalen.. Det var en underbar sommar.