Utkast: Jul. 24, 2012

Är uppe i Härjedalen. Bott i uggen och i ösund o nu har vi precis ätit o spelat badminton, har det super! Kramar

Barnkläder

Den här lilla mössan köpte vi till söta M som kommit till världen för några veckor sedan. Även leopardshorts och body :)

Utkast: Jul. 10, 2012

Igår hade jag världens migrän och ingen värktablett hjälpte men sedan fick jag sova och vaknade relativt välmående så vi gick ut och åt med ett par och sedan gick vi hem hit och jag skulle baka daimtårta, det blev en enda stor muffin!!! Helt sjukt, aldrig hänt. Beror detta på att jag hade ett ägg extra??

Bilder på en fredagskväll

Vi började med välkomstdrink och sedan hade J lagat jättegoda biffar som vi bjöd Johanna och Ante på. Under boulespel a k a bockia flödade nya smeknamn och AntePante/Fjante och Jockebocke vann.
JohannaFrida och jag. Jag älskar utomhusspel!!
Sedan hade vi strawberry dauquri och bacardi breezerglass
för att sedan gå in och fortsätta vår matresa med daimtårta, grädde och hazelnutbaileykaffedrink.
Riktigt rolig och god kväll!
 
J, Johanna och Ante
Jag och Johanna var gula (dvs först ;) )

J, Johanna och Ante
Söta paret
 
Sedan blev det ett gäng varv med Jeopardy i stearinljussken tills taxin hämtade dom 2,30 och jag åt en rostad macka och somnade gott.
Imorse vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om så jag spelade två turneringar samtidigt och nu ska vi ut och gå. Kraaam

Älskar blå himmel

Fler bilder från värmen från Italien. Idag är det blå himmel här hemma också :) TACK!

Röda sommarben

Det var fint på Sardinien med härlig värme!! Jag måste bosätta mig utomlands, har jag alltid velat. Hotellet vi bodde på hette Cala di volpe och vakterna fick jaga bort paparazzis då det är rätt kändistätt men roligt var att två stycken som var där har både barn med Heidi Klum...opsi...
Jordgubbarna matchade mina ben efter andra dagen i solen... Det lade sig dagen efter dock :) Nu vill jag ha sol i Sverige!!!
 

Cala di volpe


Grattis Spanien!

Nu är jag i Sverige! Bilder kommer imorgon och nu ska jag däcka i sängen efter mätt mage då J köpt brieost, prästost, tunnbröd, extra prima nyponsoppa och fjällfil till mig, några av mina absoluta favoriter :)