sol o bad

Idag har varit en skön dag än så länge, trots väl lite sömn. Tog båten till den andra stranden o köpte en liten klänning. Det är otroligt varmt o skönt, känns som hemma för mig. Önskar värme i sverige resten av sommaren!

trött

Lämnade inte hotellrummet förrän kl två idag och fick bara en timmes sol på mig. Var supertrött och mådde illa. Har beställt upp bröd o marmelad både till lunch o middag... Hoppas på att må bättre imorgon och kunna bada lite. Stor krAm

Sardinien

Nu är jag i Sardinien, resan gick jättebra, tog bara 2,5 timmar! Låg lite på solstol vid poolen på kvällen och åt sedan och nu ligger jag faktiskt i sängen, har lyckats bli förkyld men hoppas på att bli bättre med en massa färska vitamindrycker här. Det var 35 grader men det blåser, Önskar sol och bad imorgon :) kramar!

Familjemys

Nu har jag packat allt för Italien så jag hoppas att jag är där imorgon denna tiden. Blir alltid nervös att man glömt något... Snart blir det en turnering sedan middag och tidigt sänggående. Hade en underbar dag hos syster igår då våra föräldrar är där och hennes killes föräldrar. Boule, kubb och mat! Idag bjöd jag hem mamma och pappa hit på pizza och saknar dom redan. Stor kram till er alla där ute!! 

Underbara sommar

Jag och Johanna gjorde krans på björkris och köpte snittblommor och band våra egna kransar. Fick väldigt många komplimanger för den på festen som var på Tyresö. Vi var 32 st. Först silllunch sen massa roliga lekar, hade verkligen superkul! Sen badade vissa och bastade och sedan sen grillmiddag för att avsluta natten med dans ute på klippan och bastubad. Lyckad midsommar!!

Midsommar 2012

r 2

LOVE FREEDOM

Jag ska köpa så mkt godis på semestern, här är en bild på några av mina favoriter sen sist jag köpte.
MUMS!

Idag har vi spelat tennis, solat och gått över en halvmil, en kanondag! Nu steker vi hamburgare och sen ska jag spela en turnering, wish me luck ;)

Gårdagen i bilder

Igår skjutsade Ante mig och Johanna till Barkarby där vi fick spendera 5 h = Glada tjejer. Sen kom han och hämtade oss snäll som han var! Jag och J har varit ute i 2 h i dag och spelat strandtennis, hur kul som helst! Nu ligger han och äter chips och jag har precit spelat en turnering. Jag förstår inte varför jag inte blir trött på kvällarna numera, har vaknat och klivit upp kl 6... Imorgon hoppas vi på SOL och VÄRME så vi kan njuta ute.
Här är lite saker jag inhadlade:
Fotoram från Hemtex
Fårskinn
Stor hotellkudde från Kungsängen och 2 örngott till den :) Behöver bara en större säng nu eftersom kudden nästan är 1 m lång...
Skohängare
Strandtenniset som gick av efter 1h men det går att spela ändå ;)
En aning trött men nöjd tjej!

Strandkropp

Här är strandkroppen att eftersträva enligt aftonbladet haha. Hon har röstats fram som den främsta kroppsförebilden, enligt en undersökning av klädföretaget QVC. Hon är kvinnlig iaf! Lite (mycket) ilägg i tuttarna så är man ju nästan hemma. Jag försöker roa mig medan jag väntar på att min allra första pokermatch ska börja.. 23 min kvar.. Bara tjejer som får spela den tydligen så nu får jag försöka hålla mig vaken.

Hörlurar

Mina hörlurar har gått sönder och jag hittar inte kvittot, brukar alltid spara dom när de gäller såna saker.. Så nu måste jag ha öronsnäckor med scullshörlurarna ÖVER eftersom jag har så små öron så snäckorna ramlar ut.

Chokladbegär

Dessa fick vi i julklapp och har äntligen öppnats och oh my vad goda. Rekommenderas starkt som present!

close up



Jobb och tjejkväll

Jobbat fredag och lördag och mötte sedan upp Lenis och åt middag och drack en peachmelba som var suverän. Vi ockuperade bordet i väldigt många timmar eftersom vi inte setts sen i somras och bestämde oss sedan för att gå vidare och hamnade på mysfik till nattenstimma.
Hur trevligt som helst med glada Lena.

Umgås

Har haft en väldigt trevlig kväll hos Johanna och Ante och nu packar jag för jobb hela fredag och lördag och sen ledigt lördagkväll med Lena på Josefinas. Väldans trött och alarmet står på 06.00 så nu blir det sussa!

Att ge är lika roligt som att få.

Idag har jag jobbat med småttingar hela dagen så på kvällen har jag internetshoppat, klickat hem en present till J som kommer till midsommar eller när jag kommit tillbaka från Italien. Nu har jag ont i rygg och nacke efter dålig dataställning och ska lägga mig och se på film. Hoppas ni alla har en bra vecka!

Semester är great!

Pannkaksmiddag igen! Denna gången med J's bror och hans flickvän. Vi åt och åt och åt och sen var vi tvungna att gå ut och gå ett varv för att få ned maten för att sedan dricka kaffedrink och spela jeopardy. Riktigt trevlig kväll! Efter allt kaffe var vi såklart superpigga och såg 2 filmer. Rekomenderar verkligen "Whats your number", riktigt rolig!

Lång festkväll

Jag har ju blivit en hemmatjej så jag antar att jag uppskattar utgången mer då. Igårkväll var riktigt rolig.
Först åkte jag till Odenplan och kollade på fotboll och tog igen gammal tid med Farzan och träffade en tjej som jag pluggade med 2009 så vi satt och pratade väldigt länge tills vi tog en taxi till Josefinas.
Där var det riktigt fint, Farzan tog en massa bilder så jag tog typ inga, tråkigt nog. Träffade iaf 3 trevliga bruttor på Josefinas.
Sen tog vi Limo nr 1 till F12.
Där såg det inte så skoj ut så vi tog taxi till Café Opera, snacka om lata!
Där inne hade vi jätteroligt och dansade gärnet i nästan 3 timmar, kompenserade vår lathet för att vi inte gick mellan krogarna...
Limo 2, där fick vi med oss fler människor och åkte till White Room
På Whiteroom var det knökat!! Man kunde knappt komma ut därifrån. Vi stog i soffan och dansade tills fötterna blödde.
Tjejen var smart, hon hade sneakers. Jag gick därifrån 4.45 för att inte komma försent till första pendeln och shiiiiiit vad jag hade ont i fötterna, jag övervägde om glas i fötterna skulle kännas skönare än att fortsätta gå i dom.
Kom hem 6.10 och hörde Harry Potters ljudbok från sovrummet så jag satte mig och åt och kröp sedan ner hos älskling och sedan har vi kollat på film hela dagen och haft det supersoft.

Mitt nya hår är roligt

Det är liksom olika färger beroende på vinkel och om jag rör om i det. Funderar på att göra guldbrun dipdye...
Grå/askblond med rolig min då kameran inte tog när jag tryckte o sen plötsligt gjorde det.
Brunt
Mörkblond med brun lugg
En bit av sovrummet så att ni inte ska klaga på att jag fotat mig själv 3ggr.

Torsdag = Pannkakor

Vi har precis haft besök av ett fint par och en bebismage. J hade stekt en massa pannkakor och jag fixade drottningsylt, hjortronsylt och grädde (Ja visst, rättvist fördelat med de 30 pannkakorna han stekte ;)) det var mums!
Jag glömmer alltid att fota när allt står framme så det blir bara sockerskålen och saften!
Jag åt glutenfria tillsammans med Sussi 2 för jag tänkte att det vore bra för mig, men jag fick ändå lite ont i magen, kan vara pga att jag åt ett berg, kan vara.
Nu blev det plötsligt väldigt tyst här hemma eftersom dom och J åkte eftersom han jobbar inatt. Jag är rätt pigg så jag får ta och se en film medan pannkakorna jäser i magen.

Dagbok Sveriges Nationaldag

mätt och belåten! varit ute och köpt en fin skylt till uggen också. Ikväll har jag mig för mig själv så jag ska bara se på film och slappa.

Från ljusblond till mörkblond

Nu har jag testat toningen Poly nr 22.
Jag hade först i det i 15 min, tvättade ur och satte i igen 15 min.
Såhär ser det ut när håret är blött.
Dock så sparade jag blonda slingor (endast på överhåret runt benan).
Så när jag släppte ner det så blir det rätt ljust allmänt!
Jag skulle nog säga att det blev cendré som jag vill ha det, hoppas på att det ska gå ihop med min naturliga ton så att jag kan sluta färga och låta håret vila.

New in

Idag har jag inte mycket för mig. Vaknade tidigt och gick en halvmil. Har handlat en toning också, mörkblond, som ljusbrun m a o men vet inte hur jag ska lyckas utan att det blir grönt. Vill inte färga det rött innan... Vill ju inte bli mörk i håret bara mörkare än den ljusblonda färgen jag har nu. Har iaf köpt Poly nr 22 så om någon har erfarenhet av den så hör av dig.
Fixade precis till en ny frisyr medan jag tittar på hemmafruar, semester var det ja...
Inhandlat lite nya produkter!
Omelett med rödlök, coctailtomater, skinka, mozarella och ägg såklart!
Så har vi käkat en massa gott, som PIZZA :)
Nu väntar jag bara på solen så ska jag verkligen njuta!!!

Lönehelgen

Johanna för någon vecka sedan i vår soffa på vår plugg/schlager kväll. Myspys!
Dagen efter åkte jag, sis o hennes karl till vår faster och såg en snok utanför deras hus
Var iaf härligt att träffa lite släktingar, var väldigt länge sedan!

Sommarlov

Det är helt surrealistiskt att jag nu har sommarlov! Det som i DENNA stund känns bäst med det är att slippa gå ut i det iskalla regnet, usch vilket rusk!!! Den sista tentan hade vi idag och det kändes iaf bra, men man kan aldrig vara helt säker. Nu kan jag vara uppe sent, antagligen till J's förtjusning eftersom han hatar att jag vill lägga mig tidigt. Älskar att sova. Har jobb den 15e men innan det så är det nog ledighet som gäller.