Utkast: Nov. 24, 2012

umgås med människor som vill stora saker i sitt liv och som inspirerar till kreativitet. Res, se dig omkring, testa olika jobb, ha drömmar och mål. Gå ut en kväll och dansa nykter, visst det är irriterande när man märker hur dryga alla fulla personer är men du märker hur sjuka folk blir när dom dricker, du kommer märka att dom flesta ser lika dumma ut, du och jag ser antagligen lika dumma ut själv utan att vi tänker på det när alkoholen susar i kroppen. Livet är för kort för att ha en gårdag du inte ens minns. Vad vill Du ha ut av livet? Skriv en lista och affrimera. Det ska jag göra nu!

snabb update

Jag åker 6.45 och kommer hem till 19.30 varje dag. Helt slut men nu måste jag duscha och packa. Imorgon blir det 8 h praktik och sedan jobb till på lördag. Hoppas ni mår bäst!

Nakna killar på Uni Norra

Är det någon som vet vad det var som skedde på Universitet igår? Helt plötsligt klädde en massa killar av sig utanför restaurangen som ligger mellan t-banan och stora husen.. Det var kallt ute och dom sprang runt helt nakna några varv, sen klädde dom på sig allt igen. Ett vad?

Bilder från förra veckan!

Efter det hemska med polotröjan behöver vi lite roliga nyheter, eller hur!
Här är en bild från min supermysiga träff med Emelie som flyttat till Sthlm från Linköping :)

Supergoda morotsmuffins på Espressohouse med kardemumma i. Måste prova att baka hemma!
Sen min syster i onsdags när det kom barn hem till dom och fick en massa godis. Ena barnet utbrast -"Men, har du samma peruk som förra året?" haha.
Jag provade den såklart också!!
D bjöd på hemlagade hamburgare!
O så min nya skrivare som får stå en bit utanför skrivbordet stackarn :D

Missfärgad av tröja

Nu ska ni få höra - jag kom hem vid kl 16 efter en dag ute. Jag hade haft på mig långkallingar, jeans, polotröja, ulltröja, dunjacka, mössa, halsduk, raggsockor och stövlar. Ändå frös jag. Och det är inte vinter ännu, ajaj! Det jag iaf ska skriva nu är VARNING. Jag skulle duscha när jag kom hem och såg att min bh var alldeles gråsvart och jag var helt svart som om jag hade solat. Allt av den nya polotröjan från BikBok.
<-Detta är efter bh bandet!
  • Tvättade med tvål - fortfarande svart
  • Tvättade med olja - det svarta smetades ut
  • Peelade huden - fortfarande svart och nu även röd...
  • Drog med papper för att få bort det värsta (vi har bara vita handdukar, ville inte förstöra dom) - blev grönt på pappret
  • Jakob fick gnugga mig med tvål 2 ggr - normal hudton började framhäva
  • En till tvåldusch - hyfsat bra med grådassig ton.
Ser ut som någon slagit mig på sidan. Här snackar vi röd, grå och svart.
detta är inte ok!!!!
Får sova i en mörk tröja ikväll så inte lakanen blir missfärgade så får jag köra en ny gnuggning imorgon.

Godis

Cyklade ner till gymet idag och gick på Zumba, det var mitt första zumbapass och riktigt kul men alla där var grymma, hade lite svårt att hänga med. Ska försöka gå nästa vecka också. Känns konstigt att inte jobba något alls på en helg, Jag sitter med tända ljus och äter godis... Ska nog ta ett fotbad nu. Tjoho!

Glittersnö

Kolla in min nya älskling. En snäll vit Rudolf.
Köpte den när jag var med min sis som jag sedan åkte hem till och blev bjuden på middag av hennes boyfriend och sen sov jag över där, mys.