Marknadssöndag

Ohååååååj vad trött jag är!! Jag o Sis åkte till Sveriges största marknad idag och jag har sömn att ta igen sen dom senaste dagarna så jag ska lägga mig kl 20 och bara njuta av att VILA och KUNNA sova massa timmar, älskar det. Imorgon ska jag upp och träna Shape på SATS, gött.

Lååång men härlig dag

Joss kom till oss i torsdags på kräftor och snack och på fredagen ringde klockan 6.15. Åkte sedan till skolan och sen till jobbet och sen gick vi ut och åt, gick på massage, kollade läget på scandic och soap och kom isäng vid 2 tiden för att vakna tidigt idag också och äta pannkakor och goda mackor. Sedan gick vi på massage igen :) Nu har Josenrosen åkt och imorgon hoppas jag på att kunna åka till Sveriges största marknad. 

Yoga

Vaknade upp hemma hos sis imorse och åkte med henne till Ropsten för att sedan ta mig vidare, lite sentimentalkänsla av att åka den linjen igen. Jag hade verkligen ett underbart år 2009 när jag bl a bodde där. 
Det är inte kul att färdas, det är synd att vi bort långt ifrån varandra.
 
Idag står Yoga på schemat.
Jag trodde jag skulle få med mig J men han är inte sugen. Jag gillar själv inte yoga men jag antar att jag behöver det eftersom jag inte vill vara för stel. Något som är fantastiskt när jag går till gymet är att det ligger nere vid vattnet och jag möts av detta vackra.  
Snart kommer det vara mörkt den här tiden så man får passa på att njuta av allt solljus man får!


Mjau

Hur söt är inte denna matskålen för katter? Tänkte på Nore & Göthe direkt när jag såg den såklart (systers katter) den finns iaf på Royal Design inne på Sturegallerian.
Igår satte jag mig utanför Cosmonova och väntade och där fångade jag det sista av sommaren...

Djur jag stött på

Var på skansen och på akvariet och såg bland annat dessa...

Idag är det verkligen höst


Lugg


Monday

Ny vecka - bättre bloggande! Ska till universitetet södra nu och sen sova hos sis så imorgon blir det bilder o uppdatering av vad som hänt. Bl a TuiNamassage och fotdetox! Ha en bra dag!!

Ny vecka

Igår var det alltså dags för en ny vecka. Vi hade bild 9 - 16 och dagen gick i superfart. Det var väldigt roligt, vi gjorde filmer som vi sedan fick titta på och det blev många skratt. Nu har J blivit riktigt förkyld med hög feber så han är nerbäddad med ingefärste och massa honung. Hoppas han får sova bort det onda! Jag har bokat massage till honom på torsdag men om han har feber imorgon också så måste jag avboka det.. Inte bra med massage om du är sjuk, kom ihåg det!
 
Hoppas ni får en fin tisdag!

Träning

Idag ska jag starta igång träningen på SATS igen... Puh, gruvar mig lite då jag inte tränat på över 1 år och dessutom måste cykla 6 km enkel väg till gymet. Ska bli intressant om jag tar mig hem dom km sen efter passet också.. Solen lyser ute, tjoho!

Harpa

Sov oroligt och vaknade av mig själv 5.15 så jag gick upp och njöt av att jag hade mkt tid innan jag skulle med pendeln. Väl på centralen satt en man och spelade harpa. Det var så otroligt vackert så jag gick tillbaka och gav honom kontanterna jag hade i väskan och fick en sån skön känsla i kroppen, känslan av lycka. Måste köpa någon skiva med harpmusik m a o. Idag var sista dagen på drama och imorgon börjar bild. Hoppas ni har det bra!

Fler sängkläder

Hej alla glada! Skolan har börjat, har inte ens hunnit blogga sen dess. Blev sjuk men gick till skolan ändå för jag vågar inte missa något så i helgen låg jag inne HELA tiden, tråkigt, men att sova bort sjukdom är det bästa för min del. Har blivit fler sängkläder trots att vi inte fått sängen ännu. Man vill ju vara beredd. Dra-på-lakan från La Redoute och påslakan med örngott från Hamptons. Är det ngn som har dessa? Vi har inte fått hem det ännu.