Here we go Härjedalen

Jag har nu suttit på bussen i 8 h och närmar mig målet. Hoppas på sol iaf någon dag :) hoppas även på skoter o längdskidåkning! Nu kommer vi in i byn, fax att packa ihop. Kraaam

Vacker

12/12/12

crazy girls

Jag och Emelie var och såg Ego igår, sevärd! O så var vi såklart på Vapiano :)

Vita jeans

Jag har väl inte ens visat julgranen? 
Den var underbar! Ville inte lämna Härjedalen men drog ner dagen innan nyårsafton för att fira in det nya året med en tjej från min klass. Vi hade det bra med god mat med 11 st andra och sedan en fest på söder. Vad har mer hänt? Mycket skoljobb och mindre annat jobb än tidigare. Någon drinkkväll, några middagasbjudningar här hemma, på restauranger och hos andra.. Lite träningspass på det.. Ja, det är väl så mitt liv sett ut sedan sist.
Igår hittade jag äntligen ett par vita jeans som passade mig. Endera så brukar de vara för genomskinliga - men dessa är tjocka. Eller så blir knäna som stoppade korvar - men det fixar dessa med hjälp av några slags knälappar. Eller så är de för höga i midjan - dessa är rätt låga. Så? Ja klart man fick plocka fram visakortet!

&%%#¤!

Skolan stressar sönder mig just nu. Jag måste iväg på träning för att försöka få lite endorfiner sedan ska jag sitta och skriva idag och imorgon för sen ska det nämligen vara klart och ännu en hemtenta ska in. En hemtenta på sex - åtta sidor varje månad, vem kommer på ett sådant beslut? Ja just det, några som inte behöver göra det själv.