Icona pop

Kära dagboken. Idag var en händelserik dag för mig. Jag gick på bio, helt själv. The bling ring - dåliga skådisar, ok film.. Särskilt om det verkligen är taget ur verkliga sammanhang.

Sedan mötte jag upp gotländskan Saauura och gick till ggrönan 16.30 o satte oss o pratade till kl 20 då icona pop uppträdde. Skyndade mig hem innan det blev mörkt. Sprang från bussen och när jag lade mig såg jag en LUDEN stor spindel på väggen. Finns det ens sådana i Sverige hann jag tänka, sen hann jag tänka att jag inte vill bo i hus utan i lägenhet och Sen tog jag spindelns liv och spolade ner den i toan. Nu mår jag illa. Tack och hej från rädd tjej.

Kvällar efter sen middag

Rosen i all ära men hur häftig är inte apelsinen med mannen?
 

Vattengympa i ena poolen och lata dagar vid den andra poolen

 
 
 
 
 
 

Och såhär grönskande och fint var det på vår resort

 
 
 

Såhär kargt var Fuerteventura

En liten sådan öppning/port mitt ute i ingenstans var det som gränsade till nästa ort.
Deras IKEA var btw det minsta i världen.
 

Nätterna vid havet

Har ni sett filmen "nätterna vid havet"? Har aldrig haft så ont i hjärtat pga en film förut.

Kanarieöarna

Nyss hemkommen från spanien, haft det super! Slänger upp lite bilder sen!

Bilder Inomhus

Klubbor i klubban
Batwomen
Em och jag
Dans dans dans

En sommarkväll i juni...

...Nämligen igår!
Alla foton är tagna av fina Emelie förutom denna bilden som jag tagit på hennes kompis och henne!

bebben


IQ badboll

Jag är sjukt irriterad just nu. Igårkväll hade en granne dunderbasen igång, hela huset vibrerade och borde fråga personen vad denne har för högtalare och göra reklam för dessa eftersom de tydligen är extremt bra!! Aldrig hört någon som spelat så hög musik, låter som en konsert. Iallafall så spelade denne person musik till 00. Okej det var lördag, men någon form av hjärnkapacitet måste man väl inneha och fatta att alla i huset inte vill höra dennes musik på MAX??

Idag är personen i fråga igång igen och jag försöker skriva tenta. Gick ut på balkongen och såg på termometern att det är TRETTIOÅTTA, ja 38 hela grader varmt ute. Ett annat irriterande sidospår. Att jag inte är ute istället alltså. Skit att man ska skriva tenta just nu när det är högsommar och förb&/%&%¤de, j&%%#%la hjärndöda människa som spränger sönder högtalarna och stackars söta gamlingar som bor i de här huset. Ja, jag är skitförbannad över att någon ens kan vara såhär blåst. Puh. Känns inte ens bättre att skriva av sig.