Babybell

Jag måste berätta ngt obehagligt. Jag o Sabina var hungriga påväg till tåget och gick snabbt in på Hemköp o köpte babybell. Sabi stoppade snabbt i en tugga i munnen. Jag öppnade min och den var helt vitprickig och en stor svart rund prick på den, höll på att shöjas och sabi hann stoppa upp i sitt ätande och såg att hennes var vitprickig också. Kollade datumet och den hade gått ut i augusti. Summan av kardemumman är KOLLA ALLTID DATUM innan ni handlar något!

Tack

 
 

Whose life you're making worthwhile

 

sova

Jag behöver verkligen gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och åka in till skolan. Men ojojoj, jag ÄLSKAR modern family. Sjuk tid att sända det på.
 

Bright crystal

Okej, eftersom jag måste läsa en massa texter från skolverket så kommer nu sista tipset för idag.
Denna deoderant luktar verkligen alkohol och inte alls gott först. Efter ett tag luktar den lite av vad den goda parfymen gör (som jag verkligen gillar) men jag är ändå inte nöjd med deon och skulle inte rekomendera den. 

Vanessa Rebecca Stella

Såhär ser alltså klänningen från Rebecca Stella ut. Som ni ser är den långärmad och heltäckande fram och öppen i ryggen. Jag sydde ihop någon dm i ryggen så att den inte skulle vara fullt så där öppen. Gillar den jättemycket men pärlorna i ryggen lossnar hela tiden så du måste gilla att sy!
 
(bild från nelly)
 

Victoria's secret

Idag har jag ätit två wienerbröd, visste ni att ETT innehåller ca 379 kcal. Så jag har fått i mig hälften av vad jag behöver idag (jag sitter bara framför datorn och skriver skolarbeten). Kan ju meddela att jag mår lite illa så nu går vi över till Victorias secret.
  • En är en s k fragrence mist som heter Luscious crush. Den har dofterna mandarin och passionsblomma. Jag tycker den luktar väldigt gott och brukar spruta på den på kläder och lite på huden, däremot försvinner lukten väldigt fort, ja extremt fort skulle jag säga. Om den hade funnits som parfym hade jag antagligen köpt den! 
     (bild från Nordicfeel)
     
  • Den andra är deras bodylotion som heter True escape. Den har doften pompelmus (en sorts grapefrukt) och jasmin och doftar ganska svagt jämförelsevis med andra VS. Doften är lite svårdefinierbar men jag har börjat gilla den just för att den inte luktar så starkt. Om jag skulle välja en lotion efter hur bra den är på min hud hade jag nog valt en med mer fukt men om man vill lukta gott länge så satsa på en VS lotion!
    (bild från Google)
     

Imorgon

Joss pusha mig till inlägg nu. Jag kikar in här imorgon och tipsar om lite grejer jag köpt sen sist. Ibland blir jag verkligen inne i shoppingmode vilket lett till att jag fått leva snålt i september. Men men. Bla en Rebeca Stella klänning "vanessa" som jag hade på en fest i en grym lägenhet hemma hos en tjej i lördags..