Trött, tröttare, Sussi

Sängen känns helt fantastisk efter idag. Måndagar är alltid lite kluriga och eftersom jag varit sjuk så har jag inte fått tillbaka min energi. Ögonen orkade inte hålla sig öppna på tåget hem ikväll, var sjukt trött så jag ska faktiskt lägga mig redan nu och sova. Då kanske jag orkar med en fika i stan efter praktiken också. Sussa sött!

Lördag

På lördagsmorgonen blev det pussel :)
På kvällen var det tjejkväll med lockar!
 

Resor

Jag funderade över vart jag har rest och kom fram till dessa:
Norge, Danmark, Turkiet, Spanien - Teneriffa och Fuerteventura, Frankrike, Tyskland, Barcelona, Bulgarien - Albena och Sunny Beach, England, Thailand, Italien - Florens och Sardrinen, Dubai, Zermatt och Västindien.
 
Bulgarien:
Djupvasshytta och Geiranger, Norge
Florens
Kragerö, Norge
Dubai
(Kolla fågeln på bilden ovanför)
Zermatt
England
Sardinien
 
 
 St Barth
 
Fuerteventura
 

Nämen alla hjärtanens då

Idag är det alla hjärtans dag, har nog ingen missat. Jag har fått ett fint kort av mamma och pappa och vann på lotten de skickat :) Själv har jag skrivit tenta hela dagen och varit hungrig. Hann inte äta eftersom deadline för inlämning var kl 16. Snacka om ilandsproblem, jag vet. Ja, alltså jag var till läkaren på morgonen, så missade 3 värdefulla timmar. Kl 8.45 hade jag tid. Klockan slog 8.47 och en manlig doktor ropade mitt namn och jag hängde på herrn. Jag började knäppa upp blusen medan han var vänd med ryggen mot mig "Så, dina bihåler spökar?" frågade han. Vad är oddsen att en till heter samma vid exakt samma tid? Aja. Jag skulle kolla mina födelsemärken om ni undrade. Nehe... Ni undrade inte... okej, iallafall. Hoppas att alla jag älskar har en bra dag!!! KÄRLEK
 

Kragar

Fullkomligt älskar sådana här kragar. Önskar SÅ att jag kunde sy!! 
Kostar med 60% REA från 1400 kr styck :(

Badrum

Min plan när jag börjar jobba på riktigt är att spara pengar till att skapa mitt drömhem. 
Jag vill att mitt badrum ska se ut såhär: Ett långt handfat med mycket utrymme under. Guld och granit! Badrummet är nog det enda som kommer gå i mörka toner. Det ska finnas bra belysning men det ska vara lite mörkare och mysigt i badrummet!
Bilden är från hotellet Ai Due Principi. 
Toalettstolen bör vara vägghängande för det är så jobbigt att göra rent "toafoten" :D Denna hittade jag på tretti.se
Om man har ett stort badrum... Mattan är från Kingstonhouse.