Förlåt

Det var jag som skapade regnet nyss i Hede... Dödade en spindel som kröp på min rygg, hatar kryp. Så tog de 20 min sen kom spöregnet. Sedan sprack det upp och blev fint igen. Nu dödade jag precis en till som hade smitit in och genast började åskan, tar väl en kvart sen får ni ta upp paraplyt.

Säkerhetskontrolll

När jag flög senast så hade jag på mig dessa byxor, inte så smart drag vid säkerhetskontrollen...
 
 
 

BINGO!

Sov till 10 någonting precis som jag alltid gör efter postafen. Sedan hämtade vi en cykel och tog oss till gåbingon. Där gick vi runt åsen och sedan på kvällen var det cykelbingo runt Hede. Ja här svajar man runt på alla bingon man hittar vill jag lova, nu är jag rätt trött så blir proteindrink och sen sängen!

Härjedalen

Då var man här igen, sjukt trött då jag tagit åksjuketablett som gör att jag somnar i ett dygn. Ska kolla allsång o sen sova. Pappa har lagat världens godaste mat till mig, nöjd tjej :)

Strandliv i Sverige

Haft det sjukt härligt de här varma dagarna med strand och båt varje dag.
 
Utskällning av andmamman...

close up

Nu har jag bokat biljett till Härjedalen igen!

Sommar

Imorrn blir det bildbomb från senaste dagarna. Nu är jag väldigt trött efter båt, strand och middagsbjudning som vi nyss kom hem ifrån. Bra dag/kväll ja!!

Home sweet home

10 dagar i Hede. Bilbingo, målning, spel, vandring, fiske, frisk luft och totalt lugn.
 
 
 
 Ser ni den vita renen på andra sidan?

Love

Innan Gotland träffade jag den här coolingen.
 

Ska köpa hus på gotland

Vår vän
Matto och jag med bränd näsa
 
På creperestaurang
 

Hos Sara

Kom till Gotland igår. Åt på Europas största glassbar och sedan var vi en sväng till stranden sent på dagen. Sedan middag o kubb i Alva! Myspys. Idag har vi varit till stranden i några timmar o nu ska vi snart bege oss mot Visby för att spendera helgen där. Puss på er!

Hah

Hittat ngt jag skrev i 7:an: kaj cyklade till havet, han hoppade i det grönblåa kalla vattnet. Solen sken på himlen, inte ett moln syntes till. Han sög in den ljumma, söta sommarvinden och log när han såg Lisa komma gåendes på stranden. Hon var klädd i en lång svart klänning med volanger och spets. Hon var den vackraste flickan Kaj någonsin sett. Han blev ledsen när han såg Pelle komma springandes efter och kasta ned henne i den varma stranden och kyssa henne.

Bra intro till en film va ;)

Trött

 
 Idag var vi till ösund o köpte säng. En stor en, som vi monterade när strömmen gått. Dvs i mörker för den som inte förstod det... Har aldrig sett så många stora blixtar på himlen. Märker att min svenska blir lite svajig nu när jag är trött. Jo jag är svensk. Igår målade jag fönstrena på framsidan o gaveln, faktiskt riktigt kul och terapeutiskt. Undra om det där ordet blev rätt nu. Borde jag köra på wf. Natti!!!

Lodjur

Har varit i Uggen och gått bland kossorna. Har spelat tennis i 2,5h timme, bästa aktiviteten som finns! Har åkt på utflykt och vandrat i skogen till vattenfallet. Haft det bra m a o :) vi har ett lodjur i byn nu som går på gatan, liiite läskigt men de har bestämt att skjuta den lilla stackaren för den har fräst mot människor och eftersom den kommer till folks hus.