Vill varva ned

Packade upp, tvättade och har nu packat om! Imorgon står två kalas på schemat sedan resa igen i mååånga timmar. Sedan behöver jag Uggen. Total avsaknad av mobiler, datorer och andra "onödiga"'stressmoment.

Arkösund

kom hit i måndags och igår hade vi faktiskt sol nästan hela dagen. T o m så man kunde springa i vattenspridaren, då är det svensk sommarvärme ;)


Kärlek...

... till denna tös!

Sällskap

Jag har sällskap idag. Skönt att slippa ha en ensam söndag!
En riktig kelgris som vill vara med överallt. 
Har lagt en filt över två stolar och såklart har han gjort en hängmatta av detta.
Vädret alltså, nyss spöregn, nu klarblå himmel. Ska skynda mig ut innan nästa skur!

Dunjacka

Tycker att det är väldigt lustigt att man behövde sätta på sig jeans, långärmad tröja, tjocktröja på det och DUNJACKA på midsommar...
Bilderna är tagna av duktiga Emelie <3 

Bilder från midsommar

Apelsinleken,sjukt rolig!
Ärtleken!
Grillat!
Tårta 1. Fick ingen bild på tårta 2 som var nougattårta.
Pigelindrinkar och smörgåstårta!
Puppy eyes hahah!
 
 
 

Midsommar

Det är så underbart när det är ljusa nätter. Även fast den denna midsommar var rätt kylig så var det så härligt att bara insupa känslan av svensk sommar på deras gård. Vi hade massa varma kläder, filtar och tända ljus.  
Vi spelade kubb, lekte sjukt roliga lekar och lärde känna Emelie & Niclas grannar samtidigt som vi åt och drack så gott! Emelie har så många roliga och fina bilder som jag hoppas att jag kan ta del av sedan. Hade träningsvärk i magen av alla skratt, tack alla som förgyllde dagen och kvällen!!
Några av de i gänget från igår
 
 
 
 

Puss o kram

Imorgon är det midsommar och jag ska vara på kungsholmen är det tänkt. Leka lekar och äta en massa! Ngn som har tips på roliga lekar??

Idag frös jag trots tjocktröja och dunjacka men trotsade regnet och träffade Elin över en lunch. Nu får värmen ta och komma tillbaka!!!

let the light shine in

 
 

Det var en otrolig ära att få vara tärna!!!

Nina & Jag
Det fina brudparet!!!

Brudparet

 

Förberedelser

Jag blir gråtfärdig bara jag tänker tillbaka på alla tal igår. Det var ett så otroligt fint bröllop och man skrattade och grät om varannat. Kärleken på Östergårds på var helt laddad, det kändes i HELA rummet där vi alla satt och åt trerättersmiddagen. Själva vigseln var också helt fantastisk. Ja hela dagen var magisk. 
                                    
Vackra Sabi
Nina & jag i taxin...
... och alla tärnor :)
marsalkarna!
 
Jag fick galet ont i magen efter att ha ätit i klänningen så klarade inte att stanna till slutet, annars hade jag velat fira med brudparet tills stängning!!!
 

Dan´före dan´

Hej på er! Jag håller på att packa inför pyjamaspartyt hemma hos Sabina. IMORGON GIFTER HON SIG!! Vi ska fixa det sista och sen bara umgås. Känns som jag har glömt något.. hmm, är nog för att mina skor och klänningen är där hemma hos dem.
Jag hoppas jag kan lägga upp bilder på söndag :) Här är iaf den klänningen vi tärnor ska ha!
Den ser rätt lätt och tunn ut på bilden men den är i TRE lager så den är sjukt tung och med världens släp, blir spännande det här ;)
 

Björndröm

Jag drömde för någon natt sedan att jag blev jagad av en björnhona i skogen. Det var vinter och jag såg spåren (det var varmt så björnen hade antagligen gått ur ide), Jag sprang och det var en kvinnoröst som talade till mig genom björnen som sa att jag inte skulle springa. Hon sa att om jag hade stått stilla så hade hon inte jagat mig. Det var sjukt obehagligt.

Nu är det ett program om björnar. Man får aldrig säga något ont om björnar när du är någonstans där de kan finnas, enligt sägnen, för då dyker de upp helt plötsligt. Björnen vet precis vad du tänker säger de. På SVT1 just nu!!
 
Jag googlade drömtydning av björn och hittade detta:
"Att bli jagad är en ganska vanlig dröm och reflekterar ofta en situation där du är rädd att konfrontera. Björnens symbolik är själviakttagelse och självreflektion, något nytt ska hända eller man genomgår en personlig utveckling. I mytologin refererar också björnen till modersfiguren - "the great mother".

Drömmen indikerar ditt hopp och dina obegränsade möjligheter att växa som människa. Jag tror inte att björnen jagar dig för att attackera dig, utan för att "putta bort dig". Det kan handla om att du ska bli självständig och bli "din egen person", hitta dig själv. "
 

Vapiano och Soap

Igår blev vi examinerade i juridikkursen. Sedan fick jag hänga i Saras nya fina lägenhet!! Vi drog med lite tjejer från klassen till Vapiano och sedan Soap där vi dansade från 22 till 01. Sjukt kul! Och varmt! För att sedan somna hos Sara och idag har jag städdag! HELT UNDERBART att ha tid till allt!!
 
 

LOVE

Är det bara jag som gråter till Bachelor och Bachelorette?? Just nu har jag bara sett dessa två killarna och båda är så grymt bra. Så jobbigt att se dem älska henne så mycket när man vet att hon "bara kan välja en". Hur ska hon kunna välja? När hon dessutom ska träffa två till familjer! Jag är inte för månggifte om det nu låter som det, tycker bara synd om killarna :( Oj nu börjar det igen, ciao!!

Norrköping i bilder

Kom hem från Norrköping i gårkväll. Var jättekul att träffa Joss och Såif igen! Har inte haft ngt internet mellan onsdagen och igår men nu kommer iaf bilder (med sämsta kvalitén, måste köpa en riktig kamera).
 
Jag kan inte fatta att jag nästan har sommarlov, ska examineras i juridik på torsdag sen är det ingen skola på ca 3 månader! Lycka!!
 
SOOOOL
Torsdagen fick vi väldigt fint väder och även lördag em. Vi har gått flera mil och vi har shoppat såklart ;)
Där emellan satt vi inne när det regnade på mysig krog och såg Catching Fire och spelade Östersundsspelet.