En bild ja gillar


Smile like you mean it

Jag och syster hälsar på på ett hotell i sthlm

Fick precis dessa foton skickade till mig...

... när vi var ute och gick en skum natt och syster tog dessa bilder på mig. Passar till halloween.

Frukost på sängen

Tåget (livet) går i samma spår. Det är skola och när det inte är skola då tänker man på allt skoljobb som ska göras. Skriver just nu på andra hemtentan. Intresseklubben noterar märker jag.

Är iaf i Härjedalen och har det underbart. Packar, pysslar, spelar kort och umgås. Fick frukost på sängen idag, ibland har man det bra alltså! Hade gärnat träffat Joss men en helg går för fort.

På måndag åker jag tillbaka till stress-staden och jag håller mig hela tiden sysselsatt, drömmer eller planerar för att slippa känna för mycket.

En ut, en in

Igår var vi ut i Stockholmsnatten. Det var skoj att träffa Em och dansa igen men väldigt skönt när vi satt i mjukiskläder och ullstrumpor också och åt chips och godis! Kom ut rätt sent och gjorde 2 krogar tills vi efter mat kom hem till Em efter kl 5 så nu ska jag ta igen sömn. Btw, det är supervackert ute nu, klarblå himmel, orange och grönt på träden och sol bakom träden. Måste hitta min kameraladdare!

Någon som har ett hem till salu?

Skolan rullar på. En kurs klar, en ny påbörjad. Kylan börjar komma också så jag funderar på att åka uppåt för att hämta vinterkläderna.. Längtar till julen och att få komma hem. Längtar även extremt mycket efter ett hem som känns som just det, hem. Städat, inbjudande, mysigt, stilrent och fint!!!