Stolt tjej

Åh herregud. Jag kom in! Jag kom in på blogg.se utan att bli stoppad. Tack :)
Jag ska bli en gladare prick. Har läst "The secret" och ska nu försöka vända alla negativa tankar handen och "go to my happyplace" - i hjärnan alltså, när dom knackar på dörren. Med dina tankar styr du ditt liv. Så börja tänk stort och vackert och stort och vackert ska komma till dig. Jag är tacksam för allt gott jag har i livet, att jag är älskad och har förmågan att älska andra. Att jag blivit uppfostrad så bra och lärt mig att alltid hjälpa andra. Jag är tacksam över att jag är intresserad av andra människor och bryr mig.

Grattis älskling till jobbet! Man klarar allt bara man vill.

Gult snor.

Skulle nog säga att vissa saker är lite billigare än i Sverige, men i övrigt typ lika. I vissa butiker kan man dock göra lite fynd, och framförallt köpa saker som inte finns i Sverige eftersom utbudet är sjukt mkt större. Jag har inte varit på någon marknad ännu men där säger dom att man kan shoppa till ett bra pris och så finns det tydligen någon chinamall där det finns allt möjligt till bra priser. Ska checka in det när/om jag får tillfälle!

Nu blir det sängen och en massa vitaminer för att försöka göra bot på förkylningen som kom som en bomb i tisdags.

Shopping makes the world go round

Här är ett litet urplock av det jag inhandlat. Kan inte visa allt eftersom vissa saker är presenter ;)

Vissa höga skor, vissa sköna med massageduttar i, en väska som behövdes för att alltid kunna ha vatten och annat nödvändigt i... Sjalar kommer det bli mer av, det behövs här när man ska in någonstans.

Passion för nattlinnen och underkläder och kan ge rådet att åka till Dubai om ni också har det, finns så himla mkt häftiga att välja mellan!

På den svarta kan man ta av axelbanden, båda är så ömtåliga så jag har lust att köpa en extra av båda... Hmm får se hur det blir...

En av de bikinis jag köpt och lite accessoarer och produkter...

Show must go on

Jag har shoppat, shoppat och shoppat i Mirdif city center senaste dagarna. En stooor mall. Nästan alla malls här (vad heter det på svenska? shoppingcenter??) har kartor som man kan ta när man kommer in och stora pekskärmar där man kan se som gps hur man ska hitta till en viss butik. Ni får väl se någon dag lite av mina köp. Kläder, skor, smycken, hårgrejer, väskor...

Folk går i skyhöga klackar här. Kanske något jag borde lära mig!

Vill klä upp mig i allt det nya, ta J i handen och gå ut och äta på en fin restaurang! NU!

Till anonym

Jag provar på hur Dubai är. Dubai city är en häftig stad. Värmen är underbar, havet vackert och det finns shopping tills du blir pank (hur rik du än må vara). Jag bor i ett hus i en "gated comunity". Vissa saker här gör att jag trivs otroligt bra, andra mindre.

Shop til' you drop.

Detta är en klockren bild som en 4 åring tog på mig idag. Hon höll för blixten och kapade mitt huvud, haha. När jag hoppade ner mot stranden när solen gick ned.

Provade lite kläder... Ta seden dit man kommer...



Jag och havet

Det här är min bekymmersmin.
När jag får den och behöver tänka här, då vill jag helst dra mig mot vatten. Har i dagarna gått till gymmet och simmat i poolen men idag var jag på stranden. Så himla skönt det var! Bara ligga där, dricka vatten, äta gott och läsa en bok. Oavsett vad så älskar jag ju iaf värme!

Det är så vackert vid havet här. Himlen är klarblå och vattnet verkligen turkost och sanden som mjöl.

Grattis älskling!!!












Hoppas du får en toppendag!

Stolt

Idag är jag stolt över att jag gick till gymmet, simmade, lyfte vikter och sedan gick hem.


Fick denna skickad av J. Saknar dig så.

Vilda kameler

Okej. I går var det kakor, tårta, bakelser, godis, popcorn, mat och dryck vart än man kollade. Det var nämligen kalas på ett hotell inne i Mall of the emirates.

I morse åkte jag till Oman. Såg vilda kameler och en massa öken. Vill verkligen åka på ökensafari!

grattis till en månad.

F o m ikväll har jag varit i Dubai i en månad. Tiden har gått fort! Idag var första dagen det överhuvudtaget var ett moln på himlen. Rätt skönt. Jag bestämde mig för att gå till gymmet idag, hämtade mitt gymkort vill säga - hey, ett steg mot rätt riktning iaf! Det tog ca 15 min att gå enkel väg och det var skönt att äntligen få gå. Gå gå gå. Nu ska jag åka bil.

Tänker på er där hemma!

Cupcakes


Tror ni man blir lite sugen på dom här cupcakesen som står i köket??? Är så jäkla sugen på bakelser. Dessa är nämligen inte till mig... Dom ska ges bort imorgon. Buhu.

Älskade sis

Tänker på dig och önskar att jag kunde vara hos dig nu. Stor kram

Gammalt brev.

” Är det en sak jag lärt mig genom åren är att ingen är som dig. Unik varelse med överplanering i blodet. Men jag förstår inte kvalen ibland dock, fast det är väl för att jag tar det som det kommer och du måste ha en översikt över situationens utgång. But why? ”

 

Jag hittade detta från 2008 och inser att jag är likadan idag. Vill veta saker, vill veta vad som händer. Även fast jag är spontan rätt ofta numera vill jag ändå ha koll över situationer.


Be normal

She said "Some days I feel like shit, Some days I wanna quit, and just be normal for a bit," And, I find myself trying to stay by the phone, 'Cause your voice always helps me to not feel so alone.

Dubai mall

Okej, jag får inte skälla på taxichaufförer något mer enligt mamma. MEN jag blev så förbaskad på en som körde runt och letade vårt hus i en evighet och inte stängde av taxametern. Sa till honom att det är HAN som är taxichaufför, inte jag. Jag ska inte behöva betala för att han åker runt 15 min extra, kör förbi, missar avfarter osv. GRRR!

I dag gick jag in i den största godisaffären jag sett. Riktigt häftigt och häftigt var även att jag inte ens var sugen utan bara kom ut med en milkaway för att jag var hungrig. Annars har jag shoppat en massa idag, även present till sis ;) Hittade massa fina saker till J men som jag inte köpt eftersom jag ville diskutera med honom om han hellre vill ha pengar till resa hit på sin födelsedag. Det finns sådant utbud här så man skulle kunna shoppa varje dag i flera månader och ändå inte vara nöjd/färdig. Så jag håller tummarna för att han kan komma och hälsa på snart och vi kan shoppa tillsammans!

Träffade en tjej från Ösund idag också, vi bestämde träff och åt middag tillsammans, riktigt trevligt!

Puss Jakob

Vill bara säga att man kan tanka "super/special bensin" här (alltså lite bättre bensin) 60 liter bensin för under 200 kr. Så, alla kör bil. Ville bara säga det. Som tur är så är taxi rätt billigt säger dom, det kanske jag får erfara imorgon. Återkommer om den spännande nyheten ;)

Organiskt!

Oj oj oj. Åkte till en organisk butik idag och skulle inhandla lite snacks. Jag fick 700 AED (ca 1400 kr) och tänkte - men haaalå, jag ska inte handla sååå mycket.

Väl i kassan så funkar inte deras display så jag frågar
- "Vad ligger vi på nu?"
- "630 AED, mam" svarar kassörskan.

Där står jag med ett berg av varor kvar att registrera och säger därför
- "oooohhh..." "sorry.. I cant buy all this then"
Hon blir sur. Chauffören skrattar. Jag funderar.

Jag frågar om jag kan få byta ut lite varor som hon redan registrerat men det får jag inte. Surtant. Så jag får försöka välja ut det viktigaste av den massiva högen som är kvar att betala och sedan ber vi om ursäkt, betalar och går. Tänka sig att det är SÅ dyrt med organisk mat!

Väl hemma är jag ändå väldigt nöjd med mina köp. Nu har vi så vi klarar oss ett bra tag framöver och framförallt - lite variation!

Svettas som aldrig förr...

...och jag gillart!

Träning i solen.

I morse kl 7 var det väldigt behagligt ute. Dock är det punka på cykeln. Såå, man får ta vad man har. Körde benböj och utfall vid poolen i förrgår och armar igår. Idag får det bli hoppa på studsmattan, rygg och mage. Och simning som alla dagar förstås, älskar vatten.

Varje morgon är det rätt sjuka kärleksfilmer på en kanal här, på engelska. I förrgår var det en kvinna som skar av en annan kvinnas ansikte så att killen skulle tro att det var hans tjej som han made out with. I går var det en kille som var så kär så han försökte få tjejen att rymma iväg med honom och när hon inte ville så sköt han henne (av misstag) Hon överlevde men det gjorde inte han i slutändan. Love is crazy!!! Men kärlek är ju väldigt fint också, inte att förglömma. Det största av allt. Nu ska jag se vad som visas, in a bit lovers.

Oh my lord

Vaknade och var illamående av för lite sömn. Gick därför och lade mig efter sju igen. Somnade 8.15 och vaknade en timme senare av att jag skulle prata med finaste. Som vanligt bär våra samtal iväg så efter en timme tänkte jag bege mig till gymmet på cykel. Klädde mig i vitt med sjal över huvudet. Gick ut och frågade drivern om han kunde hjälpa mig med cykeln. Han och poolkillen (som J var orolig för att jag skulle tända till på, går runt i blå heltäckande fängelseliknande klädsel, en handuk över huvudet med en keps på det, så nej, jag går inte igång) hjälpte mig att pumpa däcken och på bara de 5 min kände jag mig som en vattenpöl. Jag som aldrig svettas särskilt mycket. Kläderna satt som om jag precis duschat med dom och jag kände mig svimfärdig. När jag sedan väl kände på sadeln gav jag upp. Den var som en spisplatta, kokande och fruktansvärt varm. Så, nu sitter jag alltså här inne igen. Vädret svek mig, ordet "för varmt" trodde jag aldrig skulle komma ur min mun. Nu ska jag vänta på att poolkillen blir klar så jag kan hoppa ner där istället!

I morgon får jag minsann cykla vid sju då det inte är olidligt varmt.

Manikyr och pedikyr

I dag har vi bakat chokladbollar, badat i poolen, gått på tennis och kommit på ett nytt regelsystem som vi väntar med spänning på hur det ska fungera.

Klockan är 23:12 här och jag ska upp klockan 05:45 imorgon så jag måste egentligen sova nu men har precis fått en pedikyr och en manikyr. Så himla skönt det var, mina fötter och händer är babylena och är lackade så fina som de aldrig varit innan. En tjej från ett företag kom hem till oss och fixade, det är bra service! God natt, hoppas ni har det bra!