Show must go on

Mår illa. Har ätit de där som är så svårstavat - marängsviss. Som jag vill stava swish. Annars har jag myst hela helgen och idag tecknade jag gymkortet på riktigt, blodigt allvar, 1 år. Hur ska det gå är frågan. Sedan har jag ett stort jobbbeslut att ta imorgon, tungt även fast det egentligen är till min egen fördel(?)

Jag vill ha puls!!

Idag var jag på ett helt nytt pass (för mig) - satscorepulse. Stod på en balansplatta och körde kondition och styrka, riktigt jobbigt och särskilt när jag kände gårdagens pump i form av träningsvärk i hela kroppen. Nu gäller det att hålla igång så man får tillbaka styrka och kondtion här! I övrigt har jag försökt fixera min huvudvärk med alvedon och blåbärssoppa och nu ska jag in till stan och klippa mig.

Kommer nog få klippa en rejäl bit... Men blir nog inte brunett.. Eller? Brukar komma in som blondin och ut som brunett när jag är hos frissan och likadant när jag är brunett då kommer jag ut som blond, så man kan aldrig veta.

Ibland går livet i slowmotion. Imorgon hoppas jag det går snabbare och att jag får en stor varm kram på kvällen!

Lycklig

Har blivit förälskad.

Längtar och när jag är nära så njuter jag.

Jag har blivit förälskad i sömn. När jag lägger mig för kvällen och vet att jag ska få sova så är det som ett moln av lugn. Om jag vaknar upp under natten och inser att det är några timmar kvar tills jag ska upp så blir jag lycklig. Lycklig av att veta att jag får sova mer. Nu är det inte så att jag tycker om att sova bort dagar. Snarare älskar jag att gå upp tidigt när alla andra sover och få njuta av frukost. Vaknade idag kl 6, på min lediga dag. Det snöade ute. Åt tomtegröt i sängen och läste sedan till jag blev sådär skönt sömnig och somnade om till 11. Solen sken och himlen var klarblå.

Det bubblar inom mig av lycka av så vackert väder!
Gick och handlade nyttig mat och igår handlade jag vitaminer och mineraler. Idag börjar jag mitt nya hälsosammare liv. Gick till gymet och bokade in mig på bodypump. Ut med elände och in med nya friska tag!

kallt kallt kallt

Då var det dags igen, -22, inställda tåg och tunnelbanor samt försenade bussar. När kommer fåglarna börja kvittra, himlen vara blå, snön smälta från taken..?

Min alla hjärtans dag present från mig till någon var en middag på en restaurang. Det var kul att komma ut och äta och testa ny mat! Annars har jag somnat kl 22 varje kväll denna helg, vilket har varit underbart, sova är så otroligt skönt!! Nu ska jag åka till jobbet 1 h tidigare för att vara säker på att komma i tid.

Over and out

Snabb uppdatering

I lördags blev det middag med Erik och Jakob, riktigt gott och sedan melodifestivalen. Ingen höjdare som var med denna gången! På söndagen tittade jag på när Jakob brottade ner andra killar under kampsportsträningen sedan gick vi hem till hans föräldrars fina boning, där det var fullt hus och vi åt 2 rätters och sedan en massa choklad. Riktigt trevligt var det och på måndagen var jag ut på uppdrag och kom sedan hem till färdiglagad thaimat med efterföljande semla. Semla blev det för övrigt även idag och nu ska jag göra något jag inte gör annars - kolla OS. Det är ju ändå F nu, heja!


Vann!

Har vunnit hårprodukter värde 490 kr, tusan va gött. Skulle svara på frågor och sedan skriva varför just jag skulle vinna, så, tack så mycket juryn!
Ikväll är det godis, lets dance, solsidan och sedan sängen vid 23 och läsa min fängslande bok.

Älskade raggarfrisyr

Brandur tog mig till kyrkan, det var fint och härligt faktiskt med allt lugn och de gregoariska tonerna. Pablo kom med mercichoklad som är helt underbar. Jakob kom med glädje. Gick och såg Brolle efter jobbet, supersnygg frisyr! Nu är Emma här med mys till god middag och snack. Bra dagar sen lördags. 2 jobbdagar kvar sen kanske det blir mys i helgen igen. Nu ska vi dricka latte och äta choklad!

Will you be my valentine?

Min kära privatkock Jakob har varit här och fixade supergod chiliconcarne, krämigare än vanlig - dock tack vare mina ingredienser som jag tyckte vi skulle testa. Vi har allt som oftast roligt tillsammans.

Imorgon är det jobb sen kommer nog Emma och hälsar på, sen är det jobb jobb jobb och i helgen är det alla hjärtans dag. Vad gör man då?

Älskade...

...melodifestival.
Söta Salem var ju kanon som vanligt och Road salt var riktigt härligt att lyssna på. Men Frispråkarn som sjöng "Jag är singel" sisodär 100 ggr var ju, förlåt, inge vidare! Kunde du inte bara lagt ut att du är ute efter tjej/kille som status på facebook?

Glömde bokad resa till Grekland

Åkte ner till Sthlm med en stor resväska med vinterkläder. Kommer på efter några timmar att jag bokat en resa till Grekland som skulle gå dagen efter. Hade hittat två resor för 6000 kr flera månader tidigare och hade bokat för jag och en tjejkompis hade pratat om det. Tänkte att om hon inte kunde så hade jag ju ändå 3 månader på mig att hitta någon annan som ville hänga med. Men som sagt, detta hade jag totalglömt! PANIK, hur skulle jag lyckas få med ngn som hade några timmar på sig? Inga bikinis eller sommarkläder med mig överhuvudtaget. Skulle jag åka själv eller skulle jag skita i hela resan och slänga sex tusen i sjön? Försökte ringa folk men telefonen funkade inte, lånade någons men i all stress klarade jag inte av att trycka på rätt knappar. Usch det var fruktansvärt. Vaknade och undrade om jag verkligen hade bokat detta. Det har jag inte. Tror jag.

My new jacket

Igår hämtade jag en jacka som färdats allt för många mil. Den är stor och varm och jag kommer frysa mindre nu gissar jag på!

Har precis blivit varse att jag har supernära till tunnelbanan. Slutade jobbet sent ikväll och pendeltågen är så försenade så jag tog en chansning och insåg att det tar ca 10 min att gå. Sen har jag insett att jag måste börja träna och få lite energi därifrån och träffa människor under dagsljus.

Vad heter du nu igen?

I dag har jag haft en riktigt rolig arbetsdag. Var på min förra förskola och jobbade på en ny avdelning.
- Fröken, vad heter du nu igen?
- Det börjar på S...
*3 åringen funderar väldigt bildligt* (Ja ni vet, sådär så det syns att han tänker så det knakar)
- Suuu... fortsätter jag för att hjälpa honom på traven.
- zucchini!!! Skriker han ut.


Vi har åkt stjärtlapp, gjort smycken, läst sagor, byggt lego...
Fick sedan 2 rätters hemma hos syster, gott med riktig mat! Hon är så bra på att komma på nya spännande recept. Sedan har jag äntligen träffat Brandur igen och nu får den här dagen vara slut för imorgon är det till att kliva upp i ottan igen.