Things I like


Bäbis

Okej, har fått utskällning för att jag är dålig på att uppdatera... Hmm. Jag mår bra iaf :) Har precis cyklat och sedan duschat. Nu är jag mycket hungrig. Haha, är det en sådan uppdatering ni söker?

Igår såg jag en väldigt facinerande mamma och baby. Barnet hade precis lärt sig att gå och var sisodär 1,5 år max gissar jag på. Medan mamman simmade sina längder vid poolen så gick den lilla bebin själv runt med simkuddar och bestämde sig för att prova bubbelpoolen. Bebben klättrar försiktigt i poolen och skrattar. Jag blir lite orolig och sätter mig upp för att kunna hjälpa den lilla upp om ngt skulle hända men bebben går lugnt och fint upp igen efter att ha provat vattnet. Sedan går han bara runt i poolområdet och bort till lekparken som nästan är helt ur vårt synfält, m a o väldigt långt borta. Jag börjar speja ditåt och drar efter andan när han/hon börjar klättra upp för en sån där stor elefant som man kan vicka fram och tillbaka på. Bebben ålar sig verkligen upp och börjar gunga och skratta. När han gjort det i ca 2 min och tröttnat så ålar han sig och hänger sig ner för att sedan hoppa. Mamman är ca 50 m bort o sysslar med ngt. Bebben springer sedan med sina knubbiga ben till en gunga varpå bebben tar sats och kastar sig på gungan på mage för att nå upp. Hur smart unge som helst. Han/hon gungar sedan på magen ett bra tag innan den springer framåt för att sedan springa sig snabbt bakåt för att komma av den höga gungan.

Jag blev stolt över denna bebben. Den var orädd och nyfiken men på samma gång smart och försiktig i allt den gjorde. Och att mamman kunde vara så cool och låta sitt barn fara omkring helt fritt i en rätt farlig miljö är faccinerande!

Personerna jag älskar mest i universum.


Hur ser man vilken låt man lyssnar på?

Jag drack den största chokladcappucinon ni kan tänka er igår. Det var dubbel chokladglass och dubbelespressso.
Vid midnatt när jag skulle sova var det omöjligt. Efter en timme somnade jag och efter en timmes sömn vaknade jag pigg igen. Helt sjukt. Har inte druckit kaffe på jättelänge. Jag somnar iaf om och vaknar sedan kl 3.50 av att jag mår så illa att jag vill stoppa fingrarna i halsen. Är sedan vaken hela tiden och nu är kl 10.38 och illamåendet har lagt sig lite men nu blir det koffeinfritt och sockerfritt ett tag.
Ligger och lyssnar på min efterlängtade musik, fick den igår av en snäll själ så nu har jag ca 1500 låtar till att börja med ;)

Varmt varmt varmt

Det är numera väldans varmt inomhus. Jag kan bli helt galet frustrerad när jag är för varm om fötterna. Just fötterna,och just när jag ska sova. Jag minns när jag sov i papiljotter när jag gick på mellanstadiet, för att vi skulle fotas dagen efter. Det gjorde så ont men jag tänkte hela tiden på vilka fina ängellockar det skulle bli. När vi väl tog ut det hade jag trollkrull och såg ut som en boll på kortet. Bättre lycka denna gång, fast utan att behöva sova i dom nu...

Kvalité eller kvantitet?

Varje år tänker jag att jag ska köra på kvalité istället för kvantitet. Nu syftar jag inte på killar utan på kläder. Jag älskar sköna tyger och originella ting ändå köper man på sig några billiga partytoppar liksom för att kunna variera. Men snart kommer man väl över gå-ut-stadiet ännu mer och då, då ska jag endast köpa mästerverk i kläder.

Sms vi gillar

Så klockrent att den nya maiden älskar sms lika mkt som mig.
- Vad vill du ha till middag idag?
-Middagen är klar.
Några goda sms jag fick idag när hon är i köket och jag i rummet bredvid. Orka träffa folk när det finns sms ;)

Have an amazing day people!

Älskar dagar som denna. Är inte ett dugg trött så ska inte somna om idag. Solen skiner starkare än någonsin och himlen är klarblå. Jag har städat och tvättat så allt är fräsht! Sitter här med lactosfri mjölk som smakar himmelskt, till det diegestivekex som tar mig tillbaka till Östersund 2005. Älskar hur vissa saker kan få en nostalgisk. Igår var det en doft som jag idag inte minns..
Ska springa till gymet och sen sola hela dagen tänkte jag. Bara njuta. Punkt.

Det ena eller det andra

Vitt eller svart


Myskväll eller Party


Godis eller glass


Guld eller Silver Fast eller, jag gillar faktiskt silver också.


Snygg eller Rik


Stor eller Liten


Pussar eller kramar


Kallt eller Varmt


Burgare eller Sushi


Blackberry eller Iphone


Vin eller öl


SMS eller Samtal


House eller RnB


Fisk eller Kött


Morgon eller Kväll


Light eller Vanlig

Dusch eller Bad


Mörk eller Ljus Mörka killar, ljus choklad..


Snäll eller Busig


Dyrt eller Billigt


Hund eller Katt

 



wanna make your heart raise?



sussa sött

skärpning på uppdatering. rummet städat - check. vi hörs imorgon!

Film på oss

Efter sisodär 3 min så kommer det lite video också, man måste ju börja filma mer! ;) Och musiken... Hmm, skulle gärna haft swedish house maffia men eftersom den enda musiken jag har är den från min mobil så blir det lite från 2007. Enjoy!


Kärnkraft

Vi läser om allt det obehagliga och fruktansvärda som händer i världen. Vi blir matta. Vi kan inte ta allt till oss. Kan inte ta in att det faktiskt är verklighet. Eller, jag kan ju bara tala för mig själv. Inte "vi" - Jag.

Läser om kärnkraftschefen som gråter. Ja, nu var kanske inte pengarna dom tjänat så härliga längre. Vad ska vi med pengar till när vi lämnat denna världen. Allt som betyder något är att dom vi älskar ska må bra, det vet alla men vi kommer av oss någonstans där på vägen, i allt som lockar oss mot status och bekvämligheter. Inget illa menat mot just Akio Komiri. Självklart vill folk tjäna pengar och bli vd, men i allt man gör bör man stå för produkten/företaget. Jag skulle inte kunna sälja något som jag inte trodde på för att bli rik och leva med dåligt samvete. Samvetet måste vara gott för att själen ska må bra. Och mår inte själen bra så kommer du aldrig bli lycklig. Okej, nu börjar jag svamla och ska avsluta med att de människor som frivilligt hjälper till är så stora hjältar att vi (jag) inte ens kan förstå och ta det till mig heller. Tänk att det finns så underbara människor, det ger ju hopp till oss alla.


Skräckinjagande skrik

Igår var jag med vänner och spelade biljard, väldigt lyckat. Jag och Maria vann med 3-1 :P
Efter det så såg vi Paranormal activity, vilken jag inte tyckte var bra, seg snarare. Men roligt var när Maria skulle på toa och jag och 3 till sprang in i ett mörkt rum för att sen komma ut och skrämma henne men jag sa "BU!" där inne så en tappade ut hela sitt glas med dricka över oss alla så vi började såklart gapskratta och vi lyckades inte direkt skrämma henne. Efter några minuter försvinner Redha in på toan och precis när en av oss säger att Redha är den fegaste personen där inne eftersom han tar så lång tid på sig inne på toan så bankar det stenhårt på fönstret till balkongen. Alla vi 4 hoppar i soffan och jag kramar/slår Dani och vi skriker i kör allihopa. Haha skrattar t o m när jag skriver detta nu. Det var ett sådant typiskt ögonblick som man skulle vilja ha på film. Ja, självklart var det Redha som hade smygit ut på ngt konstigt sätt och stod där i det kolsvarta mörkret.
Idag har jag sovit ut och bara laddat batterierna, skönt. Ikväll blir det nog någon barnfilm.

Hallelulja

Jag fick hjälp med datorn och skaffade mig Chrome istället för att använda Mozilla så snart får du svar på ditt meeeegalånga mail sis.
På tal om lång, hur lång ser man inte ut med långklänning...?! familjemailslång!

Datakunnig sökes

Men haaalå, jag kan inte öppna mina mail på hotmail, och eftersom t ex min syster endast använder sig av det så kan jag inte läsa vad det är du har skickat så du får kopiera o lägga in här och självklart kommer jag inte publicera den kommentaren, dah! Vatusan är felet?? Kan inte öppna ngt mail, buhu.

I never meant to cause you trouble

Oh no, I see, a spider web and it's me in the middle. So I twist and turn, here am I in my little bubble..

Så var födelsedagen över...

Jag har haft det riktigt bra här under min födelsedag. Det var ju suprisen i torsdags och sen igår fick jag ngn speciell tårta för att sedan bli utbjuden på överaskningsmiddag på Meat & CO av min vän H. Han flirtade till sig plats ute med en tjej i personalen över telefonen, så nu har dom både varandras nr OCH har träffats, wohoo- så man raggar i Dubai ;)

Det var riktigt gott! Äntligen bearnaisesås igen ;) det blandat med pepparsås så är man rejält nöjd! H var där på sin födelsedag och berättade att personalen då hade kommit fram och sjungit och dragit upp honom så han skulle dansa. Jag sa att jag hellre skulle hoppat i sjön som låg bredvid. Såklart så har människan ordnat så att dom efter middagen kommer ut med Tiramisutårta (ironiskt nog igen) med ljus och mitt namn och sen kommer det afrikanska trummor och alla i personalen står och sjunger för mig i den fullsatta restaurangen. Sen drar dom såklart (motvilligt) upp mig också för att dansa. Men ja, det var coolt gjort! Tackar så mycket för det!

Precis när jag ska fota tallriken så tar han en tugga av chokladsåsen, smidiiigt, hahaha.


Ikväll ska jag försöka ordna en liten film till bloggen ;)

Ipod 160 GB

Jag som aldrig haft en mp3 spelare ens skulle behöva hjälp med min ipod på 160 GB. Jag kan tydligen ha 40 000 låtar, 200 timmar av video eller varför inte 25 000 bilder. Herrejisses. Snacka om bra present. Får väl börja med att lägga in låtar så jag kan köra hårt på gymmet, eller springa till gymmet... Eller ligga och kolla på film i den när man inte orkar gå till tv:n... Hmm....

Jag svettas! Det är 30 grader varmt och kl är 20.50 här.

En dag kvar tills jag blir en kvarts sekel - sexigt va!


SUUUUUPRIIIIISE!!!

32 grader varmt och kl är 17.30. Pust. Har legat i havet mestadels av tiden idag, sjukt skönt!

Igår när jag kom hem så var det överaskningsmiddag här för mig. Sushi, champagne, ost & kex, kakor, sötsaker, frukt och bär och en tiramisutårta med mitt namn. Jäklar vad chockad jag blev när mina tjejkompisar stod i mitt kök. Helt underbart!! Har fått jättefint guldhalsband med pärlor på och pärlörhängen med diamanter, en ipod, en uppföljning av The Secret och den helt magnifika nya parfymen från Victorias Secret. Och jag som inte ens fyllt ännu.

Bilder kommer!!

varva ned

Sjukt stressigt schema dessa dar. Fick springa till gymet idag för att inte komma dit för sent och för att försöka boka vaxningstid, helt fullbokat - skit också. Naglarna ska fixas också. Och så köpte jag fel strumpbyxor, 2 par fel. Inte lätt att vara tjej. Eller ;)

Djupt inlägg eller hur, nästa gång får jag skriva något om politik. Imorgon kommer jag inte hinna ett jota (stavning på det någon?). Vi ska till Oman!

Mandelgodis

I går var nästan första gången jag kände att jag andades frisk klar luft här. Det var ju som sagt lite kyligt men otroligt skönt!! Hade jeansshorts och tjocktröja och myste av kvällsvädret gåendes i JBR fram och tillbaka. Idag är det varmt igen så det blir nog att äta middag ute på poloklubben ikväll.

Skulle vara otroligt kul om mina härliga vänner som flänger runt i Sverige och världen kunde komma hit tillsammans allihopa, även de som aldrig träffats innan och så kan vi ha en reunionvecka!! Puss på er!

Vädret i veckan...

Shoppa bort känslor med nytt läppstift och nytt nagellack. Ytlig tänker du, lösning tänker jag.
Vädret idag är kallt, 20 grader o rätt grått. Jag har tränat i 2 h och är nu helt slut! Tur att man har en blogg så man får skriva ut när man är duktig va. Ska ta igen det genom att lägga mig och kolla på lite svenskt på nätet.

Här kommer veckans prognos för Dubai.

båtfest


Om helgerna kunde vara lite längre hade jag varit lycklig.

I torsdags var det hemmahäng ute på palmen, barbeque och musik i strandvillan. Fredagen åkte vi till stranden och hängde där hela dagen i vanlig ordning och sedan hade vi en timme på oss att fixa oss inför en båtfest.
Den festen var grym! Eftersom alla var ute på vattnet och ingen hade någonstans att ta vägen så var alla ca 40 st tillsammans hela tiden och dansade från att vi lämnade hamnen till det att vi kom in igen. Tog sedan en taxi till Rock bottom för att säga grattis till Lotten som fyllde år för att sedan ta en taxi hem och sova.


Shoppa shoppa shoppa, shoppa bort din sura min!

Åh vad underbart att shoppa bort lite missnöje. Eller..? Jo...

Dani kom och hämtade mig och sedan köpte jag metallsilvernagellack, grå linnekjol, naturvit klänning, 2 kortärmade koftor, ett vitt skärp, och ett linne. Visar något snart!!

Penthouse suite





På söndagskvällen blev jag inbjuden till det femstjärninga Monarch hotellet. Så jag tog med mina tjejkompisar och vi åkte de 31 våningarna som fanns, sen stoppade man in ett kort och kom till våning 32. En penthouse suite som var så löjligt stor att jag gick vilse. Helt fantatiskt utsikt över hela Dubai. Kockar hade lagat libanesisk mat, en massa desserter... Bartender och serviöter, liveband, dj, show och en mix av människor från hela världen. Biorum, pool på taket, en massa sovrum, jag kan gå på hur länge som helst, men summan av kardemumman - Han hade gjort en helt fantastisk fest som man aldrig ville lämna.