Tjejsnack och Ikea

Så var det ny vecka och jag är på introduktion på banken, blev bjudna på lunch på stadshotellet, super gott och intressant dag! Det är mycket att ta in och läsa på men samtidigt roligt att lära sig.
I fredags myste vi hemma och i lördags gick vi ner på stan och tog en fika med tjejerna. Hade inte träffat Ankan på över ett år och sedan var vi hemma hos Joss och tjattrade och spelade kort tills sent på natten då jag och sofi traskade hemåt och somnade ytterligare någon timme senare. Söndagen var jag och P på IKEA och ikanohuset, vi köpte ingenting förutom skorpor och lunch, haha.

Ikväll ska jag läsa 36 sidor om bankens tjänster, utföra en helkroppsmassage på P och försöka med att hinna göra även en ansiktsbehandling, så, dax att gå :)

Vad vill du?

Ska lyda min vänner och uppdatera :)  Finns mycket extrajobb här men dom matchar inte så att man kan ha några samtidigt, inte ens två verkar gå att passa in med varandra. Ska på ett möte imorgonbitti, efter det vidare på introduktion på ett helt annat jobb. Sedan hem och ringa ett annat jobb angående om det går att passa in.
Jobbsökarna, ni skulle valt mig! Jag vill satsa på karriär nu, om jag bara kunde få ett riktigt supererbjudande! Jag byter spår lite och längtar efter att få jobba med barn, små barn, söta-glada-ärliga bäbisar. Men men, känner inte för att gå lärarprogrammet 2,5 år.

Sofi sov över i lördags och vi och joss bakade pizza och såg tecknat, skräck och sorgligt, myspys i vår stooora säng. Sofi tog för övrigt med kopparna från Lagerhaus som jag är förälskad i, innebär dock inte att jag slutat önska mig dom i julklapp sis! Vill ha minst 4, helst 6. Så var vi på stan, fick reda på att vårt kakförbud även gäller glass, oh my! Men men, nog ska det gå, beställde in en stor ångskummad mjölk med chokladsås och massa grädde, ha! Underbart att skvallra med brudarna!

Städat, fixat överaskning av ngt jag köpte i sthlm, tvättat, nya sängkläder, nyduschad - välkommen hem imorgon älskling ;) Ps. Vill gå och se den nya svenska skräckfilmen!

Slå upp lojal och du hittar mitt namn

Gjorde ett test och fick: Du har en traditionell ådra och ditt hem, din familj, ditt arbete är centrala I ditt liv. Du gillar att vara omgiven av vänner och bekanta och du känner stort ansvar för alla omkring dig. Du är mycket beskyddande om dem du älskar. .
Stämmer klockrent.

Idag ringde dom från Loréal och berättade att jag skulle skicka in kvittot från när jag köpte färgen. Jaha, men jag har inget kvitto kvar över en hårfärg för tusan. Dom sa iaf att det som står på förpackningen att det gäller de som är blonda och mörkblonda är Naturlig hårfärg. Dåligt tyckte jag, för jag är nämligen vad de kallar mörkblond i naturligt tillstånd och det funkade ju inte ändå. Nej nu måste jag nog bojkotta deras färg.

Lunchen var faktiskt supergod igår det var ca 1 kg räkor i thaisoppan så jag blev vad man kan kalla proppmätt. Sprang som galningar till tåget och drog till östermalm och köpte årets finaste skålar och jag önskar mig kopparna i julklapp mer än något annat ting just nu, sis! Tråkigt nog hann jag inte till Ankans latte och jag hann knappt Top Shop eller Zara heller så jag behöver åka tillbaka till huvudstaden snart.

Födelsedagsbarnet Sanna. 6/10 GRATTIS :)

Sorg

Det är konstigt ibland hur man klickar och hamnar i någon annans liv så lätt. Hamnade på en killes blogg som förlorat sin cancersjuka flickvän nyligen. Det var hemskt men ändå så vackert att läsa om hans sorg och kärlek till henne.

Man vet inte vad man har förrän det är borta, det är en sanning jag lärt mig. För att undvika missförstånd så är det inget citat från hans blogg utan bara min reflektion över mitt liv.

Stockholm bjuder på underbar blå himmel och sol sen i måndagsmorgon och jag älskar det!

Liiidiingö

Riktigt trevlig middag på mysig restaurang, skönt att vara samlade tillsammans. Som vanligt bjuder jag på mig själv med mina felsägningar. På den stora luftmadrassen låg sedan herrskapet och sov medan syster, dan och jag låg i dubbelsängen tillsammans med två andra hårbollar vid fotänden.

Vaknade sent och smög upp och åt härlig frukost med mor för att sedan spela alfapet och trots hennes försök till fusk så vann jag medan regnet öste ner utanför och pappa och danbanan var och körde race. De kom hem sent på kvällen och berättade om deras vinst, bra jobbat! Vi åt en smarrig middag med skratt om opassande ämne och sen var dom tvungna att åka hem, dock med protester från mig.

Finns mycket intressanta jobb i Sthlm må jag säga btw. Och, ibland skulle jag haft potatis i fickan och proppa in i munnen så jag håller tyst... Over and Out!

Vi vill ha dig

Intervjun gick riktigt bra, det var ca tre st A4 sidor han drog frågor ifrån. Direkt när vi haft samtalet sade han att han ville att jag skulle börja och 3 st andra tjejer av dom de hade intervjuat. Mycket tack vare att jag har jobbat på SvD, men jag är lite impad över mina egna svar, ärlig var jag också. Så sa han iaf att han skulle ringa senare under dagen, inget samtal kom.


Idag började looptroop sjunga i min telefon och det var han som sade att jag har jobbet och att jag ska gå en utbildning antagligen nästa vecka. Så ja, även om jobbet inte kommer att passa så har jag iaf fått mig en utbildning. Alltid något!

Igår var jag hos josenrosen och hon färgade susentusens hår, dvs mitt. Vi skrattar lite åt min färg.. Men jag tror att det blir bra, nu har jag som en.. bas! en väldigt naturlig, ja, bas. Som jag sedan ska sätta slingor i. Färgade hennes fransar och sedan hem till säng, kille och scrubs.

Ikväll ska vi alla i korridoren käka tacos, drinkar för min del, kanske ut och dansa för att sedan stiga upp kl 7 för att åka buss till Sthlm. Ja, det är bara jag som ska stiga upp, de andra lär leka rövare hela natten, som vanligt. Hoppas min pv har bättre tankar ;)