Kärlek


Smyckeskåp

Äntligen är jag vid en vanlig dator och kan lägga in lite bilder.
Detta spegelskåp kom i morse och jag snickrade ihop det själv och är SÅ glad att jag köpte det, perfekt till alla smycken som legat och blivit mos :)
Och så har jag köpt nya gympaskor som är supersvala.

Tennisboll på näsan

 
Har varvat tentaskrivandet med tennis på kvällen. Lyckats skriva en hel A4 sida för mkt, som vanligt.. Ändå känner jag mig inte klar så jag får fixa finslipningen imorgon. Lyckades få tennisboll på näsan också.. Aj. Men vet ni vad? På måndag ska det bli strålande sol hela dagen och NITTON grader. Ser fram emot ny vecka som bara den o undrar när den konstiga snuvan ska gå i ide!

Babykläder

Jag har köpt lite kläder också såklart!
Guldleggins som jag inte hittar någon bild på just nu. Sen självklart de klassiska spetsvolangerstrumpbyxorna.
En vit spetsmössa till sommaren och en scarf
Bolero, body med spetskant, "lets go on summer tour" tröja, byxor med volanger... 

Babyn!

Det här var några av de första sakerna jag köpte till raringen. En pyjamas hon kan ha här och den där sovsäcken längst ned på bild som man kan ha i vagn och har hål för säkerhetsbälten. Sedan hennes lilla nalle med skallra i som hon får ha med sig och tofflorna som hon får ha hemma hos sig där det är kallare än här.
 

Städredskap

Hej på er. Detta gillar jag. Det är ingen debatt om att detta riktar sig till kvinnor för att de ska städa och laga mat utan för mig handlar detta inlägg om att eftersom jag OCKSÅ lagar mat ibland (okej väldigt sällan) och diskar ibland, då vill jag göra det med stil. Varför? För att det blir roligare. Det är alltså ett förkläde och disk/städhandskar. 
Jag har dock inte köpt dessa ännu. Tycker de är lite för dyra och hoppas de ska komma på rea!

Uppskattande hippie

Vindögd
Igår var jag och brudarna och irrade runt på centralen för att använda våra kuponger. Ja, vi är studenter och ja, vi uppskattar en gratis kaffe i ena handen, en te i den andra och sen en chailatte med 20% rabatt på det. Helt normalt.  30% på hårkransen uppskattade jag. Och så uppskattar jag när J lagar pannkakor till mig (den bilden är dock från en vecka tillbaka).