Gristryffel

Tror jag har berättat förut om att jag ofta stöter på hmm... spännande folk på tunnelbanan. I går blev jag generad över en onykter kille som skrek ut en komplimang över hela stationen i rulltrappan och idag när jag väntar på att få ta mig till ropsten kommer en kille fram, dock nykter, och säger:
- Ursäkta!
- Mhmm...
- Du har väldigt fin profil. Jag målar.
- Jaha, tack ska du ha.
- Titta framåt igen. Du har fin profil. Jag gillar konst.
Ja, han gillade tydligen min profil mer än framifrån, kanske inte så bra att behöva titta åt ett annat håll varje gång man ska prata med någon i framtiden.
Sliskig raggningsreplik, modig kille eller helt enkelt en s k konstnär. Who knows.

Har iaf suttit på den mjukaste filten och ätit sushi med vänner ikväll på karlaplan och nu är jag hemma och ska packa för imorgon lämnar jag skallestaden.

VARNING

Har helt glömt bort att varna för KRISTALLTVÄTTEN på odengatan, alldeles där 4an går (roslagsgatan). Lämnade in min kavaj och skulle hämta den dagen efter, den var inte tvättad. Dom lurade mig m a o och skulle ha 90 kronor för "jobbet". Märkte det tyvärr när vi hade lämnat stan så jag kunde aldrig konfrontera dom. De försökte dessutom lura mig att betala mer, men jag vägrade eftersom de hade lovat mig 90 kronor när jag lämnade in den. Skitkemtvätt!

solsting-stingsol

Skön dag i solen, tråkigt att lillen blivit förkyld dock. Efter jobbet spenderade jag en massa pengar på underkläder och nu har jag precis smackat i mig stark thai tillsammans med A o D (dropparna). Jag har bara en dag kvar i sthlm, galet!! Vill inte sluta på mitt underbara jobb. Nu kollar dom på resa till Azorerna här, man blir ju lite avis. Undra om jag kan hålla mig från att resa tills i vinter eller om det blir något i sommar också...

wrong.

Det var faktiskt riktigt trevligt att bo två stycken i en etta, men nu har jag flyttat ut från Emelie. Vi kunde ligga och snacka på kvällarna och var inte uppe i varandra allt för mycket eftersom jag jobbade väldigt mycket. Saknar redan henne och den lägenheten lite faktiskt. Nu sitter jag i systers lägenhet igen, back where i started ;) Skulle åka upp till Härjedalen på torsdag men alla platser är fullbokade, aj aj aj!!! Jag och J jobbar just i denna stund på en lösning. Mycket ska fixas innan jag åker. Hoppas på att kunna träffa vänner innan, köpa en bh som måste finnas kvar, äta middag med sis... Idag var jag helt slut, åkte från Bålsta allt för tidigt för att komma till jobbet i bra tid. I morgon blir det något på kl 5 igen, och jag som älskar sömn. Nej nu måste jag sova bort den här knasiga dagen.

Helgen med tjejerna

I fredags dissade vi Kizz på Café opera och var på en eventfest ute i saltsjöbaden, riktigt kul. Fri bar och världens godaste grillkorvar. I lördags gick vi däremot till C O och fick en smaskig goodiebag. Idag har jag umgåts med J och han har precis lagat go´mat. Nu kom Emelie hem... med en tv...

.

Heja mustaschkampen!

Gulligaste.

Blev jobb hela veckan. Jobbat 50 h och nu är det helg. Känns så skönt! Skulle egentligen vilja lägga mig och sova nu tills imorgon bitti då jag ska åka och titta på när J tävlar, får hoppas på att det inte ser allt för läskigt ut när dom slänger varandra i golvet. Måste än en gång hylla mitt jobb. De senaste dagarna har vi varit på vattenmuseum, nere vid djurgården, i humlegården och på skansen (för första gången i mitt liv). Har varit superhärliga dagar även om dom vissa gånger blir väldigt långa.

Ni som är i sthlm borde gå till kungsträdgården i helgen och smaka massa mat (prova-på-sthlm). Kanske kan jag gå dit med lite vänner på nationaldagen. I helgen vill jag äta frukost i sängen. Kanske kan jag få det hos J? blinkblink. Rostade mackor med smör, marmelad och ost. Till det juice! Vore fulländat!