Brownie

Vad har hänt sedan sist?
Praktiken är slut så nu är det dags att börja skriva tentor, läsa skolböcker på allvar och jobba igen. 

Ärret började kännas bra efter sisodär 5-6 veckor. Nu är det nästan helt läkt och jag kan röra mig helt fritt. Det enda som har känts i det var när jag lyfte upp Ellen.
 
Håret blev lite för varmt, dvs rött i starkt ljus. Hoppas det ska bli lite kallare så småningom. Men som ni vet, man måste tillföra röda pigment till blekt hår för att håret inte ska bli grönt.
Pannkaka, jordgubbar med nougatsås, banan, hjortronsylt, grädde... !
 

Tänk vad en komplimang kan göra!

I morse sa en kvinna till mig att jag hade vackra ögon. Jag blev såklart jätteglad och efter det hade jag flow hela dagen. En bra och givande dag på jobbet, ett telefonsamtal med någon jag saknat, gick in på sturegallerian och hittade TVÅ saker som jag har suktat efter, som dessutom var på sjuk rea; 75% på ena och 85% på den andra. Köpte biobiljetter till mig och Em (vi tittar alltid på svenska filmer på bio, denna gång 100åringen...) som vi ska se imorgon. Kom hem, fick ett samtal igen - denna gång av Joss och sen ett strålande mail. Det konstiga är att jag såg en tjej med superfina ögon idag inne på Zara Home, tänk om jag hade berättat det för henne... Kanske hade hon fått en kanonkväll. Ge lite fler komplimanger hörrni!
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med pepparkaka och varm mjölk innan sängen kallar. 
Visst att det är lite jobbigt med kylan, men snö gör mig ändå lycklig. #insnöad.

Älskar REA

Har ni varit in på internetshoppingsidor? Har ni varit in i butiker? Rean är helt fantastisk. Här är lite varor jag har inhandlat efter julen. (Behöver en digitalkamera så man kan börja fota lite mer. Särskilt ute, superfint ute nu!!)
Blev förälskad i kornblått 2011 och det har hållt i sig! Sidensjal, otippat från Guldfynd.
Den här glansiga blusen har jag tack vare min underbara mamma, hon hittade den till sig och när hon visade mig den var jag tvungen att beställa en till mig också :) 
Metallickjol!
Kornblå blus!
Pyjamasbyxor och ärret efter 1 månad!
 
Håret blir verkligen gult i toaljuset. Nu är det en rolig film på 4an!!

Auktion

Idag åkte vi på auktion, jag älskar när det är någon form av aktivitet så jag var väldigt nöjd idag trots att priserna låg lite över studentbudgeten. En golvlampa med glasfot blev jag kär i men den landade på 6k så jag får drömma om den istället. Det var egentligen ett sjukt bra pris för den lampan då den kostade 30-40k från början. Köpte faktiskt ingenting då det var kända målningar och många sidenmattor. Hade ni haft pengar så hade ni verkligen kunnat fynda för de fick dra ner priserna Rejält på allt eftersom vi bara var sisodär 20 pers där.

Sömnanalytiker någon?

Var det något skumt med månen inatt? Jag kunde inte sova och jag brukar ha lätt för det. Först låg jag i dvala, i sådant läge att jag går mellan vaket tillstånd och dröm. Sedan gick jag upp kl 1.30 och försökte läsa för att bli trött men det gick inte. Lade mig igen 2.30 och lyckades tillslut somna kl 3 fast aldrig i djupsömn. Äh måste googla detta nu!

Önskeoutfit vardag

Väskan har jag beställt men skulle gärna vilja ha stövlarna och kavajen!

Önskar mig...

...sidenblusar och diamanter!

Blått är flott

 Älskar färgen och älskar blusen!

Om mig - astrologi

You are not one to hide your feelings. When you love someone, you have no limits. You like to protect and offer yourself wholeheartedly without requesting anything in return, but in the end wait for recognition of your efforts. Your personal pride is very strong and you react to every little thing, but never hold a grudge toward anyone. Once past the initial irritation, you easily forget what has happened. You are very independent and need action in your life.
Many times you will prefer to live in your inner magic world, trying to flee from the crudity of the real world.
 
 

Sticka

Köpte en ananas i förrgår och vad hände. Jo jag fick en sticka. En miniliten grön sticka. Trots att den var miniliten så gjorde den ont! J spelade data så jag skulle vänta om han skulle hjälpa mig, det ville jag inte så jag kokade en nål och lirkade upp den med hjälp av vänster hand. Bra jobbat av mig tycker jag.
Där ligger den lilla rackaren som jag fick ut!
Och såhär ser ärret ut efter 3 veckor...

Poker

Gode gud varför är jag så trött? Är klar med en uppgift men Måste skriva en till klart idag för att inte stressa sönder nästa vecka. Igår roade jag mig med att använda upp det enda jag hade kvar på pokerstars, nämligen 0.02 dollar. Det enda jag fick spela för de pengarna var mot 990 personer. Kom på 18e plats så nu kan jag spela lite igen... EFTER att jag är klar med uppgifterna såklart!
 

Hur ser ärret ut nu efter 2 veckor?

Tog bort det stora plåstret för några dagar sedan... När jag såg blod på det så blev jag jätteillamående och svimfärdig, vet inte när jag blev så känslig? Har inte varit det för blod och sår förut. Iallafall, jag hade kvar de där småplåstrena ända tills igår... Jag luftar det så mycket som möjligt nu.
 

Vårt nyårsfirande 2013

Vår eldkorg
sabis fint dukade bord
ljuset är med mig?

Gott nytt år!

År 2013 har varit lite av ett prövande år för mig. Jag har haft många ledsna stunder och känt förtvivlan emellan åt.
En stor och underbar sak som 2013 förde med sig däremot var att Ellen kom in i våra liv och jag blev moster åt den sötaste tjejen med skrattet.
 
Min önskan är att 2014 blir ett glädjande år där vi uppskattar människorna runt oss och ser livet ur en positiv vinkel. Att istället för att sträva efter hur vi Vill att våra liv ska bli lever i ögonblicken och stunden. Det vi lever i just nu är vårt liv, och livet går fort och är skört. Varje dag ställs vi inför val, jag hoppas att jag och ni väljer de goda valen, att vara snälla, ärliga och godhjärtade. Med sanning och rätt blir livet lätt! Jag tror och hoppas att år 2014 är ett förändringens år till det positiva.