superb!

Igår hade jag, E och Joss drinkkväll och sedan bar det av till flamman där jag fick höra något spännande, men som tydligen också är förbjudet.. Men nu får du skylla dig själv, nu har du fått mig intresserad.

Vi gick och åt semlor och mackor efteråt så när vi vaknade upp mådde vi prima, trots endast 4 timmars sömn. Underbart väder så vi gick och handlade matsäck och satte oss sedan och hade picknick.

Fick t o m lite färg idag. Efter några timmar ute gick vi in och sedan kom pizzahemkörning så vi gjorde picknick igen, denna gången på en filt på golvet då Emelie bara har 2 stolar i sin underbara lägenhet. Myspys.

Vad som händer ikväll är det ingen som vet, ingen som vet.. ;)

MUS

Åh skönt att komma in till värmen :) Fika och spaning efter resväska med grabbarna idag, svårt att bestämma vilken stlk man ska ha. Vill ju inte ha allt för klumpig men samtidigt få plats med mycket.. öh. Ja, tror iaf att jag vet vilken jag ska välja imorgon.
Efter en skön em med dom träffade jag Gabby och vi var på makeupstoresklubbkväll, drack cider och åt farmorskola..

Kul att prova heeelt fel färger, gabby back in the .. 80s, 90s? och mina läppar försvinner in i huden, yes alltså!


Slutade faktiskt med att vi hittade varsina fina läppstift att shoppa loss,
så, här ska putas!

Hej

Det är i sådana här tider det känns skönt att man är ledig :P

Sötdag

Vi bakade såklart helt från grunden med en massa jäsningstid
här ser dom inte så goda ut kanske..

men i med massa mandelmassa, grädde och hemlig ingrediens..

Jag är helt allvarlig när jag säger att jag/vi bakade de godaste semlor jag n å g o n s i n ätit. Perfekt fluffig, perfekt smak, perfekt ljummen, perfekt helt enkelt. Och det ska ju synas när man bakar från grunden.. Mjölkrig på kläderna ska det vara. Blev oootroligt mätt och behövde lägga mig ner för att smälta den till andra avenyn.
 
Innan detta var jag in och sa hej då på banken samt hade en fikadejt med Babriella

 (hahaha, han på expert skrev faktiskt hennes namn så på hennes försäkring, hur många heter de liksom..) med ännu mer sött... :P


Felicia - Din plan för oss låter klockren.

Tack!

Blev en sen kväll med ett roligt besök igår så jag sov länge idag och har sedan haft hemmaspa, härligt ja! Blir med sådant i veckan.. Fick höra en sak som gjorde min dag, smickrande, roande och ja, ngt som får mig att le. Tack för det och imorgon är det semlor i massor som gäller :P


Dans dans dans!!

Mitt jobb är så roligt ibland. När man får göra andra glada då blir man själv så glad. Glad och rolig mening :p
En känd fotbollsspelare där i helgen.. Hmm jag som är kass på sport trodde jag kände igen honom från en annan sport, varpå folket fick sig ett gott skratt. Haha, ja man får väl börja hålla sig lite mer a jour. Eller inte. Jag är allmänt seg nu så jag ska inte vara långrandig, hade en underbar kväll igår efter jobbet förutom de lilla kalla snöbollskriget ner i  min klänning.. och nu måste jag nog sova!

Platå

..var riktigt trevligt. När alla andra beställde in vin och drinkar drack vi kaffe :p
Idag bär det av mot spa och jobb. Ses!

Träning

Jaha, så vaknade jag upp, kände efter.. och nej... ingen träningsvärk. Oj! Trodde verkligen att jag skulle få det efter att vi gymmade och gick på core. Nehe då tar vi nya tag idag! Lunchträning gillar jag.

Kragerø

Åh så ringde dom i morse med ett väldigt lockande jobberbjudande.. De ville att jag skulle komma redan i morgon men jag har lovat att jobba på vildmarkshotellets spa i mars. Men jag hoppas att intervju sedan går bra och att jag får jobbet!!

Sökte på nätet nu: Tätorten Kragerø ligger vi havet innersti Kragerøfjorden. Kommunen har kanske Norges vackraste skärgård med några hundra öar i olika storleker och ett stort antal sommarhus.


Vill vara där i vår och sommar, oh my.


fototime

Vill hedra C för att du är så spontan och skoj! Okej.. så blir de samtidigt lite hämd för att du tyckte jag var så lik "Bella" i 5ans såpa när jag var sisodär 10 år, haha!
Så.. vem är vem...

Århundradets kallaste natt

Kom nu in till mitt nya hem från en kväll på en bärgata med glass och choklad och har precis packat upp, slängt emelies gamla mat :p och bäddat nytt så det känns ju rätt bra. Nu blir det inge mer pojkar för min del annat än vänskap på lääänge.

Gäng

Så otroligt härligt gäng det var igår, fick komma på inflyttnings/födelsedagsfest och där blev de mkt folk och vi drog alla till flamman sedan. Alla dansade hela natten och höll varandra om ryggen när de kom jobbiga människor ;) Tack Em för en underbar kväll.

calzoneeee

Kul att spela snobbig mot killar som tycker att dom är snyggast i världen och pizza är sjukt gott!


Sjukt ja!

I morse hände något galet...
Jag skulle åka bil med en tjej från spa:t och vi skulle ses nere vid tågstation. Jag kommer ner dit till den tid vi bestämt och ser en bil som står där och en tjej i förarsätet som vinkar. Jag öppnar dörren.

Jag tittar på henne, säger: - "Men oj, jag måste ha skrivit till fel person.."

Hon säger bara - "..Jaaaha..."

Jaja tänker ja, jag har väl skrivit till ngn annan på spa:t ur listan som jag inte sett förut. Jag sätter mig i bilen och hon ler.

Jag säger - "Jag har ju aldrig träffat dig"

"Nej"
svarar hon. Jag tar fram handen för att hälsa, och jag säger mitt namn. Hon fortsätter... -"Men... Linda..."

Jag svarar "Ja, Linda... men fasen va skumt att jag skrev till fel Linda"

Hon svarar "Men det är väl du som är Linda?"

- "Näe", svarar jag.

Okej piiiinsamt. Där sitter vi i hennes bil och kommer fram till att jag är inte den Linda hon skulle plocka upp, och hon är inte den Linda jag ska åka med...

"-Nej då är jag i fel bil" säger jag och hon säger.. -"Ja.. du får leta vidare"

Jag kliver ur hennes bil och någon minut senare kommer den riktiga Linda. Herregud, hur stor är chansen att detta skulle inträffa? Vart hade jag hamnat om jag hade åkt med denna människa??? Hade ju blivit intressant!!


Härlig dag på spa:t sen, makeupkurs med en tjej, fick lära oss om mineralsmink och sminka varandra osv. Genomgång av yin och yang produkterna och lite nya grepp.
Nu är jag hos Såif och jag har fått en fin present :) Och nu ska vi bort på middag där hennes grabb har lagat stark mat till oss... Uuunderbart.

Stoooor

Nu skulle jag ha haft en kamera! Hahaha, Jag fick ett hubbabubba av Em och nu är bubblan över hela ansiktet. Alltså inte smälld utan en riktigt stor bubbla. Tackar för Jonathans röst!!!

Jag har för första gången sen jag köpte mobilen tagit bort alla meddelanden, hej då gamla liv. Platå känns lite overkill nu när jag ska vara nere på stationen kl 8 imorgonbitti.. Frågan är hur jag ska göra imorgon, mys eller fest? Lördag .. blir spännande..

Idag ringde Emma och frågade om jag ville komma på inflyttningsfest ihelgen. Ikväll ringer hon igen och berättar att tjejen som ska ha festen sagt till Emma att en killkompis till henne ville bjuda med en tjej som precis blivit singel... Ja hej hopp så kom dom fram till att det var mig de pratade om. Så nu är jag bjuden från två håll så då ska jag nog våga gå dit, haha. Stoora Linköping...

Du, åk inte till götet.

Over and done

Chocken har lagt sig så nu är det de praktiska att tänka på. Har några planer på lut sen får det bära eller brista.
Emelie hade lagat mat åt mig igårkväll och lunch till idag och köpt semlor och scones, du är guld. Såklart var han snabb med att ändra status, skriva ut att han var singel så nu är även jag det, ordet smakar äckligt. Jag är ingen singeltjej. Har dock hört ifrån många som jag inte hört ifrån på väldigt länge.. facebookeffekten, helt sjukt egentligen hur en privatliv vräks ut på en sida över världen. Och här sitter jag och skriver mina innersta ord offentligt på bloggen också, friviligt. Ironiskt va.

Om jag har tur så kommer min nya kärleksröda sidenmorgonrock få följa med på ett äventyr. Jag är glad att den är oskuld och bara min.

Tom

Tänk att det ska behöva hända tragedier för att man ska uppskatta människorna runt sig så mycket. Ni är underbara.