Mjau

Säga vad man vill om låten men texten är worthy!
Lollipop
Must mistake me you're a sucker
To think that I
Would be a victim of another
Say it, play it how you wanna
But no way I'm ever gonna fall for you, never you, baby.

Har precis lämnat in skor till en makare, han sa att han skulle minsann få dom att se ut som ett par skor igen. Om mindre än en timme är jag på vägen, på vägen till mitt troligtvis nya liv.

Livet i ett nötskal


Just nu är allt verkligen huller om buller och jag kan bara hoppas att det löser sig, imorgon har jag obligatorisk uppropning och ska betala kursavgiften, utbildningen började för 2 veckor sedan.. Kan inte komma dit imorgon så jag missar även det men hoppas att dom tar emot mig på måndag istället. Kommer leva i en resväska närmsta tiden och på en madrass i en överfull lägenhet, hoppas att även boende ordnar sig på plats.
Jag är ledsen, men kärleken måste läggas på is. Nu är det till att försöka ta igen de två veckorna jag missat i skolan och köpa kurslitteratur och hitta en praktikplats. Nytt äventyr väntar runt hörnet.

Det skulle varit du

Fick jag spela om partiet, fick jag chansen en gång till, fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv. Alla klockor, körer, alla himlens orglar skulle varit för oss, alla trummor och trumpeter, alla sagor, alla under, allt på en och samma gång.
Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått, såna chanser kommer en gång bara, aldrig att dom kommer två.
Fanfanfan det skulle varit du...