Tuff sömnig dag

1 resväska ca 22 kg av modell stor. 2 väska ca 8 kg av modell snurra runt armen medan man går så att den stryps. Dunjacka av modell för varm för 1 grad plus. Tid: ca 15 min att gå med detta till tågstationen à över 2 km. Väderprognos: snöstorm. Kom precis med pendeln klockan 07.09 i morse, tvingade mig att vara vaken fram till 9 trots sömntablett/åksjuketablett. Ser en kvinna på centralen, av modell ca 75 + (ålder) med den största backpackingryggsäcken jag sett, sisodär 70 kg väska. Hon går med stavar och kängor. Status på mig: känner mig plötsligt vek. Sätter mig på bussen, sover i stort sett hela dom 8 timmarna.

Retorik

Ja, idag höll jag alltså tal. Ett instruktionstal hur man tillfredställer sitt sötsugbehov genom att rota i sitt skafferi.
Här kommer lite retorikregler:
  • Kläderna ska gärna vara enhetliga. Jag gillar svart!
  • Ser ni manuskortet? Det är meningen att det ska smälta in också, dvs manuskortet ska vara i samma färg som din topp.
  • Händerna ska vara i navelhöjd. Har man inget manuskort kan man hålla i sin ena tumme.
  • Manuskortet ska inte ha hela meningar utan stödord så att du inte tittar i det för mycket utan har kontakt med publiken genom din blick och ditt kroppsspråk hela tiden.
  • Håret ska vara uppsatt så att publiken kan se ditt ansikte, uttryck och kunna läsa dina läppar.

Hålla Tal

Vilket väder hörrni! Ska lägga upp en bild på hur himlen såg ut igår... Mörk är en ledtråd. Nu ska jag iväg och hålla tal på Stockholms Universitet, det blir intressant! Ha en underbar dag!

New shoes in

Kom nya skor idag:

Shop til' you drop

Först vill jag säga att jag haft en bra dag, tackar så mycket. Bra föreläsning som vanligt när vi har Retorik med Karin. Sedan gav Bodyshop mig presenter för att jag handlat så mycket där förra året. (Köpte alla mina julklappar till alla där för det är så bra produkter!) Dom gav idag mig min favoritolja och en moringatvål :)
Iaf. Idag sprang jag snabbast i "byn". Jag gick sent och hade bara 20 min på mig till tåget (Brukar vilja ha 40 min), kom på att jag glömt skorna jag skulle lämna tillbaka så jag sprang hem igen och lämnade lägenheten när det bara var 15 min kvar. Fabian vad svettigt det blev. Skulle fixa till naglarna idag men det blidde inte så...
Så... Jag köpte ett par skor till J.
Ja, jag är ju en riktigt sugarmama, här är en bit av skjortan han fick också. Han frågade om jag kommer lägga upp bild på thaimaten han köpt till mig men den blir inte såå aptitlig på bild. Gott vare iaf! Älskar stark mat!
Dåligt ljus nu, skjortan har den vackraste färgen jag vet.
Ett par jeans till mig också :)

Tröttast.nu

Har ätit så mycket gott och sovit för lite så nu mår jag illa, ska bli skönt att lägga sig tidigt och se en film ikväll. Imorgon blir det till att plugga minst 5 timmar! Hämta ut böckerna och sen skriva som tusan. Det ska vi försöka hålla. Hoppas ni haft en underbar helg!
2 trötta.
Med värme och sken i bilden.

Sunday update

Utgång igår som var riktigt trevlig med dans dans dans. I dag skiner solen så vi ska gå på en långpromenad och sedan iväg på middag. Love weekends!!!

En slapp dag


Underbar låt!!!


Glitter och blomster

Här har det hänt mycket sen sist. Den långa tentan, jobb, underbart väder, tapasrestaurang och träff med tjejerna inne i stan.
Glitterpumps har hittat till mitt hem, wohow Tack M&P!
Lilly har fått en massa blommor som doftar helt otroligt ljuvligt.
Duktiga Elin har fixat mina naglar!

Ögonskugga

Jag blev sminkad med oranget för någon dag sen, väcker färgen i ögonen till liv men synd att jag inte tog någon när jag tittade då, hah.
En "arg" posé av fina J

Lördag

Känner mig väldigt sömnig idag, vaknade tidigt såg film men somnade sedan om. Ska snart åka och jobba. Hoppas ni alla har en underbar helg.
Ella & Jag
Lovade Ella att lägga ut de enda 2 bilderna jag har från förra helgen :)
Sab & Alice

Fokus önskas

Har drömt mardrömmar inatt om tentan som jag ska ha om några timmar... Ohh salstenta. Önskar att jag kan vara fokuserad under de 4 timmarna.
Hoppas ni får en bra dag!!

Lilly

Här är J´s kärleksblomma som han har köpt.
Han har döpt den till Lilly. Lilly tar lite plats... Luktar gott och är fin!

Happy bday to me!

Jag är så glad idag. Jag har fått frukost på säng, en massa fina gratulationer, sovmorgon, endast 2 h i skolan och nu står J och lagar pepparbiff med min älsklingssås hotbea. Här är några till av mina underbara presenter:
kläder, lotter, presentkort, bok, cupcakereceptbok med formar, hemmaspa... Ska köpa mig något fint från Kicks och Bodyshop snart :) Tack alla sååå mycket!!!

Här är några av mina fina presenter :)

Klänningar och klockan jag önskade mig <3
Fler bilder kommer ikväll!

Lördagkväll

Jag vet inte senast jag var så här trött. Efter övertalning åkte jag till Scandic hotell och träffade the girls. Gick sedan vidare och dansade hela natten till Hellström och annan skön musik.

Idag (lunchtid, reds anm.) kom J in med köttbullar med mos, gräddsås och lingonsylt till mig, mums! Jag hoppas någon mer kan komma och hjälpa till med tårtan ikväll!

Ätbar dekoration

De här satt jag och knåpade ihop igårkväll, älskar att pyssla. Bild på slutresultatet kommer.
Just nu är jag supertrött, skulle helst gå och lägga mig och sova men förhoppningsvis kommer Ella hit så jag vaknar till. Ha en underbar lördag!

Underbara fredag


Shoes

älskar skridskor ;) älskar spets så sussifierat.
Guldigt blir det om dom ska få följa med i helgen.

Dreamy Wednesday

Fint väder idag men blåsigt!

Provar min nya födelsedagsklänning

Fick hem 2 klänningar som ska vara till min födelsedag så jag provade om dom passade idag, här är ena!


Något jag gillar

Jag har en svart skinnjacka, svarta pumps och pärlhalsbandet men det vore coolt med en röd skinnjacka och denna tajta klänning!
Klänning: love, Pärlhalsband: Guldfynd, Skinnjacka och skor: Nelly

Otrohet

Känner mig lite smått illamående då jag hamnade på en tjejs blogg vars kille är väldigt känd och jag såg honom vara med en annan tjej för ett tag sedan... Usch man vill nästan skriva till henne. Såg att det kommit ut förr om en annan händelse så endera trodde hon på honom (han lär ju sagt att det inte skett) eller så förlåter honom kanske eftersom hon lever lyxliv tack vare honom.

Aj min fot

Ohhh, jag har sååå ont i min fot (den jag skadade) antagligen för att jag gick så mycket. Aj aj. Har iaf varit i skolan idag och fått saker gjorda, sen hittade jag en fin sak till J som jag inte kunde låta bli att köpa. Kanske kommer upp en bild sen när han kommer hem och får se de själv.
Kylan är tillbaka så nu får ni klä er varmt igen!

Lita is here

Idag har jag gått ca 1,2 mil - känns väldigt skönt. Solen sken och jag älskar att powerwalka då. 3 km bar jag dessutom ett par Lita Black i en stor kartong, mina axlar skriker men mina fötter är väldigt glada över att få kläs upp! (får väl se om dom klagar på att det gör lite ont efter några km i dessa skönheter ;))

Har på mig tjockstrumpor för att töja skinnet lite.

Söndagsmiddag

Fick god mat i trevligt sällskap ikväll och nu sitter jag uppkrupen i soffan och väntar på "Äkta människor" som börjar kl 21. Jag har märkt hur otroligt vackert det är med fiol. På tal om det, jag är så ivrig att få flytta till ett strandhus där jag öppnar balkongen på morgonen, går ut och sätter mig, äter rostade mackor och hör klassisk musik ur högtalarna.

Solen skiner



Snön är tillbaka

Blev lite chockad när vintern plötsligt var tillbaka imorse. Minusgrader och snö. Trodde ju våren var på väg. Ser väldigt vackert ut med allt vitt dock. Det är just kylan jag inte har något gott förhållande till. Ikväll är vi bjudna på söndagsmiddag, trevligt!

Bilder på vardagen

Det har kommit in en superskön tröja på Gina...
...kort dock. Detta var stlk S så jag skulle valt en M om det blir köp. Jag gillar inte när tröjor åker upp hela tiden.
Lördagen bjöd på underbart väder så jag var ute och strosade.

Min ljustake

Jag älskar den här ljustaken som jag fått av M.
och den nya ringen blir fin i sommar...
...tillsammans med fixade naglar. Saknar den tiden i Dubai då man tog en manikyr och pedikyr varje månad.

Vardagslyx

Tända ljus i vårt vardagsrum ger lugn och ro.
Godis och jordgubbar. Jordgubbarna hittar ni på ICA kvantum för 9.90:- denna vecka och Hemköp har lösviktsgodis för 4.90 kr/kg. Rosen har jag fått av Jossan.
J tvinnar mitt hår och blir imponerad av sig själv, haha.

Fina accessoarer jag hittade på morgonkvisten

Armband, ring och väska: Kyssjohanna.se