Sol i sinne glad även inne

Så blev det jättetrevligt i Humlegården igår i flera timmar sedan ett knökfullt F12, inte direkt någon hit! För mkt folk och för dålig musik. Vi gick redan innan 1 och har därför sovit riktigt bra inatt hos Agnes. Idag har vi köpt min favorit på Vapiano, carbonaran och sen suttit ute och käkat. Nu är jag hos syster men ingen är här så får gosa med katten så länge. Ha en bra helg i solen!!

Parkhäng

 
Rålis förra sommaren
I morgon
 
kväll skulle vi sitta på Agnes balkong och dricka vin men tydligen ville fler folk följa så vi tar en park istället, vad skojigt! Kanske Rålis eller Humlegården. Bara jag blir klar med den här tentan som vi fick igårkväll... Den ska vara inne kl 17 imorgon. Känns som det är det enda man gör nu för tiden, skriver skolarbeten. Men snart är det SOMMARLOV. Längtar!!!

Trött

Jag somnar. Jag sov inte mina 8 timmar i natt, är väldigt bortskämd med mina åtta timmars sömn :) Så när jag missar någon timme är jag inte riktigt 100 i energin. Sedan körde vi ett rätt långt pass på gymmet och gick dessutom en halvmil. Sedan har vi softat och ätit och nu fick jag PRECIS tentan som vi har 2 dgr på oss att göra och jag säger det igen, jag somnar. Ska försöka skriva lite på ramfaktorteorin och sen kolla på Kardashians och sen s o v a. Bisous!!
 
 
 
 

Snigelkonferans

Vädret är verkligen underhållande just nu. För någon dag sedan så spöregnade det och när jag skulle till gymet så höll jag på att trampa på dessa... De hade tydligen konferans. Så kul!!
Det syns inte så väl men det är ca 11 st iglar/sniglar

Tankar (bränsle till hjärnan)

 
Vart är alla som älskar att åka ut på äventyr? Som älskar att resa. Som älskar att dansa under bar himmel till musik på en strand. Som älskar att se nya saker, att gå långpromenader för att hitta nya favoritfik, som vill cykla till nya platser, som vill bada i pooler och hav. Jag vill åka till Frankrike och gå ut och köpa färskt bröd och äta med ost och marmelad på en balkong. Sen spela tennis och ta ett dopp i havet. Jag vill åka och dansa under bar himmel och shoppa i Dubai. Jag vill åka och bada och äta underbar mat i Thailand. Jag vill åka och se öar i Grekland. Finns roliga saker att göra och se i Sverige också! På hemmaplan kan vi också gå långa promenader och hitta nya smultronställen, spela minigolf, tennis, kubb, boule, ha picknick i en park, sitta på en uteservering, äta glass på klippor... Och tänk vad många fina ställen det måste finnas att besöka i Sverige. Jag vill åka på roadtrip.
 
 
 
 
 

FREDAG

Oj vet ni vad, jag har fixat gymkort!! På Fitness 24/7, det blir spännande att se hur det går att träna efter ett års uppehåll. 
Förrätt
Varmrätt
Efterrätt
 
Nu står en tjälknöl i ugnen... Så jag, träning och mat på schemat idag alltså! Samt att jag har bokat biljett ner till Joss i Norrköping under Kristihimmelsfärdshelgen :D
 
 
 
 
 

MÖHIPPA

Hade en helt underbar dag och kväll igår! Vi kidnappade Sabi på jobbet och satte på henne ögonbindel och satte klassisk musik i öronen på henne. Så åkte vi till Mc Donalds drive thru och satte henne på en bobbycar så fick hon beställa en frappe. Det var sjukt kul.
Sen var det jättefin brunch, sen dans, sen uppdrag då hon skulle ta selfies med en massa olika människor som "ett par", "en hund", "en kassör" osv. Tog henne sedan till MUS där hon blev sminkad och fick produkter. Sedan kom hon till oss där vi hade ordnat med catering hemma hos Agnes. Vi åt massa god mat, fixade henne och oss och sedan lekte vi lekar och hade det super!
 
På kvällen åkte vi till Cafe Opera där vi hade drinkbord. Sen kom svensexegänget och vi dansade alla hela natten. Kom hem ca 5.30 så är väääldigt trött idag men har umgåts med både Saaura och Agnes och Lotta och nu ska jag äta. 
 
Måste lägga upp lite roliga bilder sen. Har bara dessa just nu. 
Den blivande bruden :)
Agnes och Jag
Elin & Sabi
Agnes och Jag
Sabi, Sara o Jag
Dans dans dans

Trakigtinlagg.se

Ibland får jag lust att jobba på kontor, mest för att få gå runt i pennkjol och blus ;). Men när jag sitter med tentan flera timmar framför datorn känner jag att jag aldrig skulle klara ett sådant jobb. Man får ont i benen, nacken, ryggen, ögonen och huvudet av att sitta still och glo på en skärm... Det här är den tentan jag haft svårast med av alla mina tentor, brukar alltid komma i ett flow när jag väl sätter mig men det verkar inte infinna sig denna gång. Så det blir bara massa korta meningar här och där som jag sedan ska försöka få till en sammanhängande text. Har som en krypande oro i kroppen som jag verkligen vill bli av med. Hoppas jag mår bättre på onsdag när den är inlämnad, eller så är jag ett vrak då.

Den enda som inte har en smartphone?

Jag tycker också att det är läskigt att barn växer upp i en miljö idag där folk kollar ner i en telefon eller sitter framför en dator/ipad trots att man "umgås".

Hjärtat