Gröna Lund

Träffade några jag saknat igår, åt gott på Sturehof och gick till Grönan och åkte det mesta! Blev supertrött efteråt och kom hem och lade mig för att sova! Idag blir det Sthlm igen och jag stannar nu hela helgen. See you there!

Älskar detta!!!

Jag är så glad, fick hem dom underbara sängkläderna från http://www.asif4476.com/bedroom-collection/sangklader/14 .
Dom har den härligaste kvalitén jag känt. Blir sugen på att köpa fler men det är lite väl tomt i plånboken just nu efter att jag köpt böcker för 1000 riksdaler, det gillar jag däremot inte att lägga pengar på, skolböcker alltså. 
Med en underbar kvalitet gjord av 100 %handkammad bomull, vävd med satin, 500 tc, sover man gott om natten.
 

Kaffe

Vi fick komma och smaka på kaffet i nya maskinen och dessa två skapelser gjorde J! Gott var det, jag gillar verkligen inte för besk eller för stark kaffetår! 

Mitt i veckan.

Idag ska vi hälsa på J's mormor & morfar och så ska vi hämta ut dom (förhoppningsvis) fina sängkläderna vi beställt. Har haft krångel med både Ellos och La redoute då dom inte kollar sina varor innan dom skickar dom. Ett par skor som ena sulan var för kort och trasig och ett lakan som var fläckigt pga att dom råkat sytt in andra trådar i alla möjliga färger i det vita.. Hmm, ligger ute med pengar där, fy skäms på dom som inte kan ordna bättre returer när det är Deras fel! Så vi har nu beställt från ett annat företag :)
 
Och vår nya hobby - att cykla, älskar det! Sen blir det jobb för mig 4 dgr framåt som det verkar. 

Spa dag

Igår hade vi hemmaspa med helkroppsscrubb, massage, ansiktsbehandling..  Fick hem lite nya produkter också. Älskar paket! Sen cyklade vi och J lagade god middag och jag gjorde bakelser till efterrätt, skön dag m a o.
Huden blir så härligt mjuk och får lyster! Slutar man bara med socker på det här så kommer hyn må ännu bättre. Vi använde detta för kroppen...
och detta till ansiktet! 
 
 

Såhär blev det

Så blev tavlan!
Har precis tittat på hemmafruarna. "Det behövs inte många gäster, bara de rätta gästerna". Bra uttryck!

Sensommar

Så rolig bild, snacka vinddrag!
Såg en sjöjungfru...
Och så dök J i och skulle ta bort näckrosor från båtplatsen. Skönt ja!

Aktiviteter

Jag spelade bingo i Ösund med Jossan, superskoj och jag vann ;)
Jag och J spelade minigolf, självklart vann golfsnubben.
Så spelade jag och J bilbingo också, som jag förövrigt älskar.

Bär säsong

Snart är det slut på färska bär och frukter. Dom bästa jordgubbarna köper man uppe i Norrland, är tusen ggr godare än dom man köper i Sthlm.

Tavla

Här är en liten bit av tavlan vi köpte på auktion, jag gillar den drömska stämningen. 
Jag målade om ramen förra veckan så att den skulle passa in bättre, nu är den chabbychicvit.
 

Joss och jag


Mina tår i havet

Men hörrni, det spöregnar ute, det är helt kolsvart. Klockan är bara 21.30 - trodde sommaren fanns hos oss fortfarande men verkar inte som det. Jag vill ha mina fötter i havet igen. Denna bild är från vår strand i Dubai. JAG ÄLSKAR SOL OCH HAV!

Underbara uggen


Vi är hemma!

Blir bättre bloggande nu, är på hemmamark :)