get it get it

Det är helg! :) För oss.. Slutade jobbet, buffé, choklad flera timmar i solen med skvaller, dusch o sen ner till stranden ikväll.

Vi skjuter upp flyttstädningen och framförallt tanken på att flytta imorgon. Man blir ju less när man fått ett Ja och sedan får ett nej. För övrigt har jag egentligen massor att skriva men vi håller det inne.. Vi är ett gäng som iaf får utlopp för våra tankar sinsimellan tack och lov.

Jag kommer nog till Sverige redan nästa vecka för att få träffa lite kära och shoppa! Närmare bestämt Stockholm Sen back to work över helgen sen kurs på måndagen efter i Oslo och sedan jobb några veckor till.
Fatta att det är juni imorgon, såå gött. Hoppas den månaden också går fort.

You got me hypnotized.

Landslaget i ...


Ja, herregud vilken goy kväll, Jag tvingade My att stanna kvar efter fotbollen och sen bjöd kvällen på både det ena och det andra skojiga sakerna i lobbyn, My dansade t o m, och dessutom med killen hon hade spanat in. Vi hade en flock äldre män runt oss ett tag men direkt när "Norges hjälte" kom fram så flockades dom runt honom istället. Sportkändisar går före tjejer! Jag som har pinsamt lite koll på sport missade ju såklart vad dessa var kända för men fick mig sedan en beskrivning av dom förfriskade guttarna, lycka till att dom kommer att kunna komma upp kl 7 imorgon.. Tack för en riktigt skojig kväll!

Idag (tors) har jag blivit blondare, tränat o ätit o de är varmt o skönt ute men nu måste jag vila.

slå sönder champagnen

Jaa.. igår skulle dom öppna champagne med sabel och glas.. Blev många flaskor öppnade och juryn fick se många olika försök..

T o m vi fick oss gott bubbel och maaassa jordgubbar, dom var så fina så dom såg nästan oäkta ut. Här ser ni.

Gästerna var väldigt runda under fötterna och det var en riktigt rolig kväll och sedan lite trixande



Barn i magen

Min blåa tröja speglas i mitt öga

Fytusan va man svullar på söndagsbuffén, chokladtårta, snickerstårta med morotskaka och toppa det med hallon och jordgubbar och vaniljsås..sen mår man illa men vill ändå ha mer. Mkt vill ha mer säger dom...
Helgen har gått i rasande tempo med mkt jobb. Ska ha min första sparitual på onsdag då jag ska "hålla tal" inför stor grupp och förklara hur de ska använda sina produkter.. Fick en behandling av en av naprapatkillarna, han kollade en massa sen hokuspokus så kunde jag nå golvet med händerna med raka ben. Fick ett lyckorus genom kroppen och vi skulle göra en till behandling idag men de var så fullt och sen var han tvungen att åka hem. Ska absolut besöka en naprapat!

När jag hade "barn i magen-behandlingen" så var det så häftigt att smörja in den stora magen och bara vänta på att man skulle bli sparkad. Men det blev jag inte. Men det är så otroligt, där i ligger en levande varelse. Det går ju inte att förstå.

hit the road jack

Andnöd idag av ngn anledning, ätit för mkt gissar jag på. Har varit ledig mkt sedan sist och har bl a haft besök från oslo. Riktigt trevligt med tacos och sen ost, kex o vin och få reda på smaskiga saker om varandra. Åkte till Kragerö på ett riktigt äventyr, sen natt, vaknade tidigt, som tur var kunde vi somna om en stund men gick som i ett vakum på söndagen den 17 maj, höll på att somna hela tiden. Vi satt och solade här, gick i tåg med barn som sjöng och fick sedan tårta av Jonathan och sedan den vanliga söndagsbuffén som vi alltid längtar till med sjuukt mkt bakverk denna gång.. Somnade direkt när vi slagit på en film sedan.  Har fortsatt behandla mina knutor, och precis när T trycker på dom känns det som att jag ska svimma och bara skrika men de börjar faktiskt kännas bättre nu, hinner dock inte med mkt mer för dom (M & T) åker imorgon och jag kommer SAKNA DOM SOM TUSAN!!!!!!!!
Jobbar fre-mån nu.

massage om o om igen

Imorse vaknade jag kl 5. Gick upp, kokade banangröt. Tog kudden till vardagsrummet o kröp upp och kollade på film "Solstorm" Den var klar innan 7 så jag ordnade i lägenheten och pluggade. Sedan var jag på yoga kl 10 tills det var dax för lunch. Gick upp och vilade och gick sedan ner till spa:t och fick 2 timmar massage av rygg,nacke,armar.. Kan säga att man vill inte ha massage så länge på endast de kroppsdelarna men är man provdocka så är man. Har börjar behandla min ena knuta, sjuuukt ont men den sitter djupt och kommer ta några ggr att få bort. Gick in till relaxen och bastade o saltbad, hem och solade och åt sedan middag och gick hem och kollade på film och köpte internetkort, dagen har rusat!

Ledig dag i solen


Som en herre brukar säga när vi är och pimplar och himlen är blåare än blå och solen skiner på oss "Nu har vi det nästan oförskämt bra" Så känns det när man är ledig och bara får slappa i solen eller i relaxen eller pumpa på gymet eller bara äta. Beställde in en kaka igår och efter att jag ätit halva var det så här mkt kvar, hon skar den liksom så den gick långt utanför tallriken :)

Hoppas på att få mitt tele 2 kort snart, då ringer ja alla i norge o sverige med tele 2 för 69 öre per samtal, så hojta om du har det!

Kragerø

Idag ær jag och min sambo i Kragerø, strosar runt på smågatorna och i butiker och cafèer. Sitter just nu på ett bibliotek och ær vældigt trøtt. Har jobbat 9 dgr av 10 och igår efter mitt jobb inne på spa:t gick vi upp till søndagsbuffèn dær vi frossar tills vi bokstavligt talat rullar hemåt sedan jobbade jag i restaurangen 18 - 23. Tror inte jag kommer gøra om det, att jobba dubbelpass.. Men idag ær jag ju ledig och imorgon :) Då ska jag nog gå ner på spa:t och gøra ngt skoj, eller smærtsamt.. Vi får se ;)


Gungan

Har jobbat alla dagar utom måndagen sen jag kom hit, vilket känns riktigt bra för efter helgen ska jag vara långledig. Har tackat nej till extrajobb i restaurangen eftersom de vill att ja ska jobba lör o sön efter mitt vanliga spajobb. vilket betyder att ja skulle jobba först 9 h o sen 5-8 h till.. Och sen gå upp o jobba kl 9 på söndagmorgon. Står över nu så får vi se om ja får fler chanser till extrapengar sedan. I mitten på denna månad så öppnar vår utepool :) men de kanske ja skrev förra gången? är lite trött ändå..

blir nästan åksjuk i vår gunga..

Inga persienner


Vaknar upp när solen smiter in genom fönstret på morgonen, då jag endast har vita gardiner som persienner. Det är härligt. Är jag riktigt trött och ledig så kan jag somna om och sen lägga mig och sola. Gå ner och äta lunch, träna och sen njuta av utsikten och miljön här. Igår var vi i Skien jag, Jenny, vår spachef och hennes sambo och kollade in shoppingen och åkte sedan till Porsgrund och satt på en uteservering.
 
Har haft hemmahäng hos oss på kvällarna
.
Precis när man kommer in till hotellet.

Kragerö live

Kom till Oslo i förrgår och blev hämtad av Rob, gick till hans flotta lägenhet
och jag somnade skönt på deras breda soffa och dagen efter solade vi i parken tills han tog mig till bussen och jag hamnade i Tangen 50 min försent, bussen som skulle ta mig till kragerö hade då bara en kvart på sig att ta mig till Kragerö då färjan gick, han gasade på rejält och jag hann :)
Blev bosatt i en svit tillsammans med en annan svensk blondin. Så vackert det är, ser ut som Spanien med golfbanor, klargrönt gräs, vi har två terasser o den ena av vår terass är över 25 kvm stor med utsikt över havet.



Min sköna säng.
Vi vill stanna här men måste nog flytta om en vecka till en lägenhet.

Jobbade idag men fick bara massera män, det kryllar av dom här. Imorgon har jag massage precis hela dagen och ska m a o få massagelön som är bättre. Men sen vill jag faktiskt få tillbaka min spaterapeut titel tack.